Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pszichológiai vizsgálaton:

- Állva szokott vizelni ?
- Igen, persze.
- Általában vagy minden esetben?
- Hát ha szarok, azért külön nem állok fel!
video nekem ez a kedvencem mátol
1:44-től nézzétek
Cseles
- Pistike, mit csinálsz itt, a mosdóban?
- Beleesett a kardigánom a WC-be.
- Csak nem akarod ezek után felvenni?
- Dehogy, csak a zsebében van az uzsonnám.

Pistike látja télen, hogy valami esik az udvaron, odamegy az óvó nénihez és megkérdezi:
- Mi esik odakint, óvó néni?
- Hó, Pistike!
- Há" odakinn!

A szerető vő
Feleség kétségbe esve rohan a férjhez: - Drágám, anyám leesett a létráról, most mit csináljak? - Paprikás krumpli jó lesz.

A hónap favicce
- Mivé változik a villamos, ha megcsókolja a királylány? - Békávé
vazzeg ez mekkora!

Orvosnál:
"Először a jó hír: -betegséget fogunk elnevezni magáról."
De lényegre törö!
A becstelen megtaláló
A paraszt bácsi talál egy pénztárcát, majd betelefonál a rádióba: - Műsorvezető úr, találtam egy vaskos tárcát, volt benne 3 millió forint, 200 000 márka, 100 000 dollár és egy névjegykártya Kovács névre. - No és, mit akar, bácsika? - Hát ennek a Kovácsnak küldenék egy nótát.
A kis zsiráf és a nagy zsiráf bemennek a kocsmába, kérnek egy felest, megisszák, mire a nagy zsiráf kidől. Azt mondja a kis zsiráf a kocsmárosnak:
- Apu ma nem bírja az italt...
- Puma? Én azt hittem zsiráf!
Erre megszólal valaki hátul:
- Nézd! Egyik kidőlt.
- Gyík? A srác azt mondta, puma!
Jó a börruhájuk!
A fickó megy haza, és betoppanva látja, hogy hárman dolgoznak az asszonyán. Felháborodva üvölt:
- Hello, hello, hello...!
Mire az asszony:
- Mi van, nekem már nem is köszönsz?

A tanárnő melle
Pistike az órán bámulja a tanárnő melleit. - Pistike, te mit nézel? - A tanárnő melleit. - Ejnye, mindjárt kapsz egyet a szádra! - Jó, de a másikat a kezembe kérném

Gáz
Két öreg csóka találkozik az utcán. Azt mondja az egyik:
- Képzeld, megújult a szexuális életem!
- Hogyan?
- Vettem egy gázálarcot, azt szeretkezés előtt ráhúzom az asszony fejére.Először is, így megszépül, másodszor, ha elzárom közben a levegőt, újra úgy dobálja magát, mint húsz évvel ezelőtt!
Igen a tartalma az motorszeretőknek "felháboritó", nekem csak a stilusa volt vicces, nem a tartalma! Amugy nekem is volt szimsonom, nagyon szerettem, mégha volt hogy csak 48adik rugásra indult be! Nomeg van babettám is ami szerintem van má vagy 100 000 be De mostmár a tökéletesebbnél is tökéletesebben müködik! Meg kül lóvé arra van ami fontos! ;)
japánok...
Na ez egy fasz, nem is cserélt rajta sokmindent simsonhoz képest, és panaszkodik itt amikor csakk 30at költött rá?
Szerintem aki így nyilatkozik meg valamiről az egy......... Nekem is volt starom simsonom és 18000 km- t tettem bele hiba nélkül, mégcsak karbit sem kellett pucolnom. Minden motorból van szép jó és szar. De ha ennyit tud írni egy motorhoz akkor inkabb ne írjon.
nyers?ugyan
http://www.sportmotor.hu/bonct...

Ha valaki szokott olvasni elutasitott bonctermes beszólásokat! Ezen megakadt a szemem!

Nyers ám de lényegretörő és őszinte! nem is tudom miért lett elutasitva!