- Visszavennék a revolvert, amit ma reggel vásároltam itt?
- Miért, nem működik?
- Nem tudom. De most telefonáltak, hogy az anyósomat elütötte egy autó.
Étterembe megy a skót házaspár. Ketten rendelnek egy szendvicset. Amikor a pincér kihozza, a férj kettévágja, az egyik felét odaadja a feleségének, majd enni kezd.
- És ön nem eszik? - kérdezi rezzenéstelen arccal a pincér.
- Majd a férjem után - feleli a hölgy. - Várom a fogsort...
Két rendőr barkochbázik:
- Személy?
- Fémből van?
- Akkor pléhbános.
Kamionos dilemmája a válóper után:
- Eddig a feleségem volt a jobb kezem, most a jobb kezem a feleségem.
Két cigány Egyiptomba megy nyaralni. Első nap megnézik a
piramisokat,
elverik minden pénzüket, ezért a Nílus partján alszanak.
Reggelre az egyiket
bekapja nyakig egy krokodil.
Felkel a másik és rákiált:
-Gecó, honnan van neked Lacoste hálózsákod?
na ez nem vicc,a saját üzletemben történt:---bejön kedves vendég és nézi a kajás vitrint
nézi a remek zsíros deszkákat,csoválja a fejét,majd kedvesen meg kérdezi:tessék mondani olyan zsíroskenyér nincs a mi vajjal van meg kenve?
hogy mégse röhögjem ki csendesen,lesűtőt szemmel annyit válaszóltam csak:
-------nálunk proliknál azt vajas kenyérnek hívták!
ők oyat játszanak majd h reggel levél az ágyad mellett:
Szia Apu! Ma nagyon fontos dolgozatot írunk reggel. Sajnos kicsit elaludtam és h ne késsek el, elvittem a motorodat, vigyázni fogok rá. A buszbérletet az ebédlőasztalon hagytam neked. Puszi!
Az apa a gyerekével utazik a buszon. Az első megálló egy könyvesbolt előtt van.
- Apúúú! Vegyél nekem mesekönyveeet! Mesekönyvet akaroook! - mondja a gyerek.
- Nyugalom, Kristóf, nyugalom! - így az apa.
A következő megálló egy cukrászda előtt van.
- Apúúú! Vegyél nekem fagyííít! Fagyííít akaroook!
- Nyugalom, Kristóf, nyugalom!
A most leszálló ember mondja az apának:
- Hát tudja uram, hallatlan türelme van. Én már rég felpofoztam volna a kis Kristófot. - Hát valóban nehezen türtőztetem magam. De egy dolgot félreért. A gyermekemet Kázmérnak hívják, Kristóf én vagyok.
Az apa csajozni tanítja a fiát:
Először megkérdezed,hogy jön-e táncolni.
Ha nemet mond megkérdezed hogy kér-e inni valamit.
Ha megint nemet mond elkezded fitogtatni az erődet.
Másnap a fiú a discoban:
- Gyösssz topogni ?
- Nem.
- Kő kóla?
- Nem.
- Tarkón vágjalak ?
Az édesanya belép kislánya szobájába. A szoba üres, az ágyon egy boríték hever. A legrosszabbtól tartva felbontja a borítékot és a következőket olvassa:
Drága Édesanyám!
Sajnálom, hogy ezúton kell közölnöm, hogy elmentem hazulról legújabb kedvesemmel.
Ő egy igazi szerelem, látnod kéne, mily kedves a testét borító tetkó, mily vonzóak piercingjei és elsősorban hatalmas motorbiciklije!
Ez azonban, drága Édesanyám, nem minden. Terhes vagyok, és Abdul azt mondja, hogy majd gyönyörű életet élünk sivatagi vándortörzsével. Ő sok-sok gyereket szeretne, nekem is ez az álmom. S mivel rájöttem, hogy a marihuana voltaképpen hasznos, füvet fogok termeszteni barátaink számára is, ne szenvedjenek oly nagyon, amikor fogytán a koksz meg a heroin.
Azalatt bízom benne, hogy a tudomány felfedezi az AIDS gyógyszerét, már csak azért is, hogy Abdul jobban érezze magát, hisz annyira megérdemli!
Édesanyám, ne aggódj, hiszen már 13 éves vagyok, tudok magamról gondoskodni.
Remélem, hamarosan meg tudlak látogatni, hogy megismerkedhess a kedves unokákkal.
Szerető lányod
p.s.
Amit írtam, baromság. A szomszédban vagyok. Csak azt akartam mondani, hogy vannak az életben rosszabb dolgok, mint az éjjeliszekrényen található évvégi bizonyítvány.
Mint ismeretes, meneküléskor a gazellák nyájának sebessége egyenlő a leglassabban futó gazella sebességével. Amikor ragadozók vadásznak rájuk, elsőnek a leglassúbb és beteg egyedek esnek áldozatul. Ennélfogva a természetes kiválogatódás következtében a nyáj menekülési sebessége megnő, hiszen az egészséges, gyorsan futó egyedek maradnak életben. Ez igaz az emberi agyra is.
Az agy működési sebessége nem lehet nagyobb, mint a leglassabban működő Agysejt működési sebessége. Köztudott, hogy az alkohol megöli az agy idegsejtjeit. Nyilvánvaló, hogy legelőször a beteg és lomha sejtek esnek az alkohol áldozatául.
Következésképp, mivel a beteg és lassú agysejtek az italozás következtében elhalnak, ezért a rendszeres alkoholfogyasztás az agyműködését gyorsabbá és hatékonyabbá teszi. Ez az oka annak, hogy részegen okosabbnak érezzük magunkat.
Agyunk működésének hatékonyabbá tétele érdekében fogyasszunk rendszeresen alkoholt!
A törzsfejlődés során a leghatékonyabb FOLYAMAT elérése érdekében különböző országokban több DUGATTYÚ-HENGER páros elhelyezésén kísérleteztek. A puritán Angolok kizárólag egy pár beépítését szorgalmazták, a japánok egy, kettő, három, négy páros szigorú egymás melleti beépítése mellett döntöttek, az amerikaiak lazán "V" alakban helyezték el a párokat, hogy azok egymásba hatolásában szabadon gyönyörködhessenek, az olaszok úgyszintén de a melegre való tekintettel keresztbe fordítva történik mindez. Az oroszok a talpunk össze-fejünk szét elven épitették motorjaikat ami által időnként a dugattyúk akadnak össze egymással ami elég gusztustalan eredményt szül.
Minden összegezve tehát különböző hatásfokkal különböző pozíciokban de világszinten zajlik a NAGY FOLYAMAT.
A motorkerékpár működéséhez szökséges FOLYAMAT eléréséhez szükségünk van egy DUGATTYÚRA és egy HENGERRE. A DUGATTYÚ normál körülmények között egy főtengelyre van rögzítve amely a rajta található "sonkák" (lásd hátsó vágtagok) segítségével köríves ritmikus mozgások által a DUGATTYÚt a HENGERbe juttatja. Ezt nevezzük BEHATOLÁSnak A BEHETOLÁS által a HENGERben fokozódik a belső feszültség ami egy megrázó erejű robbanásban teljesedik be. Ezután a DUGATTYÚ elégedetten visszahúzódik, és kezdődik a FOLYAMAT elölről. A DUGATTYÚ elvileg korlátlan számú BEHATOLÁST képes végrehajtani és a harmadik-negyedik után sem nyit sört és nem kapcsolja be a tévé-t (tegyük hozzá, hogy a HENGER-sem panaszkodik soha migrénre).
Az egyedfejlődés kezdeti stádiumában amikor megkezdődik a DUGATTYÚ és a HENGER közös élete az első BEHATOLÁST meglehetősen nagy körültekintéssel kell elvégezni sőt javallott valamilyen speciális kenőanyag használata is különben mind a DUGATTYÚban mind a HENGERben maradandó sérülések keletkezhetnek, továbbá egy életre elvehetjük a HENGER kedvét a FOLYAMATTÓL. Ha a FOLYAMAT megkezdését a fenti körültekintéssel végezzük a HENGER és a DUGATTYÚ hosszú-hosszú évekig szolgálhatnak egymás és motorkerékpárt üzemeltető örömére.
Azonban a legkörültekintőbb kezelés ellenére is az évek múlásával mind a DUGATTYÚn mind a HENGEREN a kopás nyomai mutatkoznak a BEHATOLÁS már nem okoz akkora örömöt mint a kezdet stádiumban, a robbanások ereje lényegesen lecsökken sőt gyakran el is marad, miáltal a FOLYAMAT megszűnik. Ekkor a motorkerékpáros a hiba keresése közben szétválasztja a HENGERt és a DUGATTYÚt és megállapítja a hiba okát. A hiba megszüntetésére tett intézkedés szinte minden esetben a DUGATTÚt súlytja. Egy hanyag mozdulattal a műhely sarkába helyezik "köllhetmég valakinek" felkiálltással. Majd a HENGERt fondorlatos eljárásokkal ismételten alkalmassá teszik egy -az előbbinél méretesebb- DUGATTYÚ befogadására, miáltal a FOLYAMAT ismét szinte tökéletessé válik (bár az eredeti állapotot soha sem tudjuk már elérni.
Az évek ismételt múlásával miközben a HENGER telhetetlen módon mind nagyobb- és nagyobb DUGATTYÚk befogadását hajszolja elérkezik ahhoz a ponthoz mikor átmérője már nem alkalmas a fenti fondorlatos eljárások végrehajtására, ezen felül szívócsonkja megrepedezik, ezáltal nem hajlandó az anyag magába szippantására, valamint kipufogása füstössé és bűzössé válik, és ami a legnagyobb probléma a HENGER fejében (lásd: HENGERFEJ) a vezérlés össze-vissza keveredik mi által a HENGER furcsa szokásokat vesz fel. Fenti elváltozások teljesen meggátolják a FOLYAMAT kialakulását miáltal a motorkerékpáros a HENGERT fejestől kipufogóstól valamint az éppen benne tartózkodó DUGATTYÚstól "a faszom tele van ezzel a szarral" felkiáltással az eddig összegyűlt dugattyúkkal együtt véglegsen a MÉH telep részére adja át ahól a fenti alkatrészek aggkori beolvasztással fejezik be tartalmas életüket egy közös mindent megrázó robbanás kiséretében.
- Miért, nem működik?
- Nem tudom. De most telefonáltak, hogy az anyósomat elütötte egy autó.
Étterembe megy a skót házaspár. Ketten rendelnek egy szendvicset. Amikor a pincér kihozza, a férj kettévágja, az egyik felét odaadja a feleségének, majd enni kezd.
- És ön nem eszik? - kérdezi rezzenéstelen arccal a pincér.
- Majd a férjem után - feleli a hölgy. - Várom a fogsort...
Két rendőr barkochbázik:
- Személy?
- Fémből van?
- Akkor pléhbános.
Kamionos dilemmája a válóper után:
- Eddig a feleségem volt a jobb kezem, most a jobb kezem a feleségem.