jobb pillanatotokban hátha eszetekbe jut, hogy mekkora sávszélességetek
van!
1. Az emberi test 75MB-nyi genetikai információt tartalmaz.
2. Egy spermium így 37.5 MB-ot
3. Egy milliliterben ~100 millió spermium van.
Gondolatmenet:
Általánosságban egy alkalommal 2.25 ml-t lövünk ki 5 mp alatt.
Igy a fütyi sávszélessége:
(37.5MB x 100M x 2,25)/5 = (37.500.000 x 100.000.000 x 2.25)/5 =
1687500000000000
tehát: 1687,5 TeraByte/s
Ez több mint egymilliárd floppy, vagy 2 millió CD lemez / sec.
Kedves Férjemnek,
Mielőtt visszatérsz a tengerentúli utazásodról, tudatni szeretném veled, hogy történt egy kis baleset a terepjáróval , mikor ráfordultam a főútra.
Szerencsére nem túl rossz, és semmi bajom nem lett, szóval igazán nem kell értem aggódni. Jöttem hazafelé Wal-Mart-ból és mikor ráfordultam a főútra hirtelen a gázpedált nyomtam le a fék helyett. A garázsajtó kissé meghajlott, de a terepjáró szerencsére megállt, ahogy az autódnak ütközött.
Igazán nagyon sajnálom, de tudom, hogy te egy olyan jószívű ember vagy, hogy úgyis megbocsájtasz nekem.
Csatolok egy képet neked, már alig várom, hogy a karjaimban tarthassalak ismét.
Üdvözlettel,
Szerető feleséged
Az öreg paraszt bácsi meglát a kirakatban egy szemüveget.
Bemegy az
üzletbe, és megkérdezi az eladótól:
- Az ott mi a kirakatban?
- Hát pápaszem. Tessék nyugodtan felpróbálni.
A tata felpróbálja, és mindent királyul lát benne. Aztán
megszólal:
- Húha! Ez nem semmi! Úgy látok, mint legény koromban.
Pápaf@sz nincs?
Jenő bemegy a kocsmába. Az egyik asztalnál ott ül a haverja és fülig ér a szája, oda megy hozzá és megkérdezi:
- Hát te minek örülsz annyira?
- Képzeld Jenőkém reggel takarítom a csónakomat és odajön hozzám egy szőke nő, hatalmas csöcsök, Jenőkém hatalmas csöcsök. Azt mondja, bevinném-e a tóra csónakázni? Hatalmas csöcsök Jenőkém, érted!
Bementünk a tó közepére és mondom neki:
- Na lesz szex vagy úszás kifelé?! És nem tudott úszni Jenőkém nem tudott úszni! Érted?
Másnap megint bemegy Jenő a kocsmába, a pasi megint ott ül az asztalnál és még jobb kedve van mint előző nap. Oda lép hozzá és kérdezi mi történt már megint, miért örül annyira.
- Képzeld reggel takarítom a csónakom és odajön hozzám egy vörös csaj, hatalmas csöcsök Jenőkém hatalmas csöcsök! Érted?
Beviszem a tó közepére és megkérdezem tőle:
- Na lesz szex vagy úszás kifelé? És nem tudott úszni Jenőkém nem tudott úszni! Érted?
Harmadnap a kocsmában a pasi ül egy üveg konyak mellett és zokog.
Jenő odamegy hozzá és kérdezi:
- Hát neked meg mi a bajod miért vagy így elkenődve?
- Jenőkém ne is kérdezd. Reggel ahogy takarítom a csónakot odajön hozzám egy fekete nő. Kérdezi hogy beviszem-e a tóra. Ahogy a tó közepére
érünk kérdezem tőle hogy szex vagy úszás. Mire levetette a ruháját és akkora farka volt mint az evező lapát! Én meg nem tudok úszni Jenőkém, nem tudok úszni!
Érted?!
Azoknak üzenem, akikre ezek közül valamejik nem igaz, hogy
Ők sem fiatalodnak.
A sexről meg csak annyit, hogy a jalszó:
Csak egyet rázunkrajta, a második már kéjelgésnek számít.
úgyhogy nem tudjátok meg,mit!
van!
1. Az emberi test 75MB-nyi genetikai információt tartalmaz.
2. Egy spermium így 37.5 MB-ot
3. Egy milliliterben ~100 millió spermium van.
Gondolatmenet:
Általánosságban egy alkalommal 2.25 ml-t lövünk ki 5 mp alatt.
Igy a fütyi sávszélessége:
(37.5MB x 100M x 2,25)/5 = (37.500.000 x 100.000.000 x 2.25)/5 =
1687500000000000
tehát: 1687,5 TeraByte/s
Ez több mint egymilliárd floppy, vagy 2 millió CD lemez / sec.
Kellemes lövöldözést
Mielőtt visszatérsz a tengerentúli utazásodról, tudatni szeretném veled, hogy történt egy kis baleset a terepjáróval , mikor ráfordultam a főútra.
Szerencsére nem túl rossz, és semmi bajom nem lett, szóval igazán nem kell értem aggódni. Jöttem hazafelé Wal-Mart-ból és mikor ráfordultam a főútra hirtelen a gázpedált nyomtam le a fék helyett. A garázsajtó kissé meghajlott, de a terepjáró szerencsére megállt, ahogy az autódnak ütközött.
Igazán nagyon sajnálom, de tudom, hogy te egy olyan jószívű ember vagy, hogy úgyis megbocsájtasz nekem.
Csatolok egy képet neked, már alig várom, hogy a karjaimban tarthassalak ismét.
Üdvözlettel,
Szerető feleséged
U.i: a csajod keresett.
Bemegy az
üzletbe, és megkérdezi az eladótól:
- Az ott mi a kirakatban?
- Hát pápaszem. Tessék nyugodtan felpróbálni.
A tata felpróbálja, és mindent királyul lát benne. Aztán
megszólal:
- Húha! Ez nem semmi! Úgy látok, mint legény koromban.
Pápaf@sz nincs?
Régi vicc de állat
Hol hangzik jól a Gyurcsány csomag?
A börtönben!
- Gyurcsáááány...... Csóóóóómaaaag!
Kati néni, Gyurcsány miniszterelnök anyja.
?
Egy paraszttal sakkban tart egy egész országot?
- Hát te minek örülsz annyira?
- Képzeld Jenőkém reggel takarítom a csónakomat és odajön hozzám egy szőke nő, hatalmas csöcsök, Jenőkém hatalmas csöcsök. Azt mondja, bevinném-e a tóra csónakázni? Hatalmas csöcsök Jenőkém, érted!
Bementünk a tó közepére és mondom neki:
- Na lesz szex vagy úszás kifelé?! És nem tudott úszni Jenőkém nem tudott úszni! Érted?
Másnap megint bemegy Jenő a kocsmába, a pasi megint ott ül az asztalnál és még jobb kedve van mint előző nap. Oda lép hozzá és kérdezi mi történt már megint, miért örül annyira.
- Képzeld reggel takarítom a csónakom és odajön hozzám egy vörös csaj, hatalmas csöcsök Jenőkém hatalmas csöcsök! Érted?
Beviszem a tó közepére és megkérdezem tőle:
- Na lesz szex vagy úszás kifelé? És nem tudott úszni Jenőkém nem tudott úszni! Érted?
Harmadnap a kocsmában a pasi ül egy üveg konyak mellett és zokog.
Jenő odamegy hozzá és kérdezi:
- Hát neked meg mi a bajod miért vagy így elkenődve?
- Jenőkém ne is kérdezd. Reggel ahogy takarítom a csónakot odajön hozzám egy fekete nő. Kérdezi hogy beviszem-e a tóra. Ahogy a tó közepére
érünk kérdezem tőle hogy szex vagy úszás. Mire levetette a ruháját és akkora farka volt mint az evező lapát! Én meg nem tudok úszni Jenőkém, nem tudok úszni!
Érted?!
Ők sem fiatalodnak.
A sexről meg csak annyit, hogy a jalszó:
Csak egyet rázunkrajta, a második már kéjelgésnek számít.