Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az alkohol az élesztőgombák szara, hugya
Sajnos ez sem vicc, megtörtént a párbeszéd.
Így igaz Karmi!!!!
Pálinkafőzés erdélyben:
(nem vicc, csak nekem nagyon tetszett)

Bevezetőnek elárulom, hogy szílvapálinkát szílvából is lehet főzni, ha az ember erőst akarja.
Nálunk nagy kádakban erjesztik a szílvát, de nem fojtják-fedik le a tetejét, mert megvan az a jó tulajdonsága, hogy a felső rétege tökéletes szigetelővé válik, és nem hagyja elpárologni az erjedés következtében keletkező alkoholt. Jó lefödni akkor, ha egy szögekkel kivert végű rúddal néha-néha beledöfködünk a még ép szemeket szétroncsolandó, mert ilyenkor rést ütünk a védőrétegen, s bizony, míg újraképződik, hát elpárolog valamennyicske az értékes komponensből.
A kifőzés tudomány! Pálinkafőzdékben történik, először egy nagy rézüstben, állandó kevergetés közben melegítik a cefrét, amikoris a párologni kezdő alkohol faképnél hagyja a lustább vizet, egy spirál alakban göndörödő, állandó hűtést elszenvedő rézcsőben lecsapódik, mint folyadék, és szépen belecsurog a cső vége alá helyezett edénybe. Hogy mikor van kifőve, azt a pálinkafőző mester állapítja meg, s annyi!
Most a kifogott, egyszerfőzött pálinkát beleöntik a kisüstbe, amelyben lassú tűzön főzdögelgetik, így készül a valódi kisüsti, amely mennyei ízével előfutáraként szolgál gyomrunkban a finom kolbászos tojásrántottának.
Dél-Afrikai (fehér) ember kérdezte: Mi a különbség a túrista és a rasszista között?
10 perc!
Hy Tarka!!!
Kirívó hülyék mindenhol vannak,de általánosítani nem szabad!!!
én a négerutálatomról vagyok híres fél év afrikai turné után!!!
De az is vicc,hogy kaját is adtam nekik a saját csomagomból!!!
Annyira szar ember én sem vagyok!!!Megsajnáltam a buktaszájú nigger
kölyköket......
addig támadj még be pár embert a fantáziáiddal!
Gonosz Micimackó:
az előző munka reportját már leadtuk ugyh én most nem tudom mit csináljak... unatkozom, majd holnap kezdek valami ujat:)
há egy jó nagy bankban belső ellenőrzök:) nagyon szeret mindenki amikor okoskodok mit h csináljon:D
Hol dolgozol? A Kretén szerkesztőségén?
én nem ütöttem még el semmit:) nem tom nincs kedvem dolgozni aztán iyen hüyeség jutott eszembe
Akkor te átélted?
Hogy pattant ki ilyen a felyedből?
hát mondjuk iyet ha valaki átél nem tudom valamikor el tud-e felejteni:D:D:D
én meg már gondolkodtam,mikor történhetett ilyen,de nem emlékeztem rá!
Igaz,egyszer egy macskát elütöttem véletlenül,még a hondával,de túlélte!
te meg nem látod a topic címét:D
te valakivel összekeversz,de nagyon.
mert tarka az humánusabb volt amikor egy iyen birkanyáj közepette te azzal a felkiáltással h majd megijednek a motorbögetéstől tiltáson pörgetted az TL-t és véletlenül felengedted a kuplungot... birkának tőből leszakítottad a lábát, a másik meg addig volt a földön vérző fejjel amig ki nem múlt... de gondolom az ugye más...
az igaz,más helyzet.
Azért ott háborús helyzet van ne feledd. Azzal a Humvee-val (nem Hummer, van egy kis különbség :) én is úgy hajtanék abban a városban amíg be nem érnék a támaszpontomra! Lásd "Black Hawk Down"!

De ne OFF-oljunk annyit:

Orvos a beteghez:
- Van egy jó és egy rossz hírem.
- Kezdje a rosszal, doktor úr!
- Önnek Alzheimer kórja van.
- Te jó ég! És mi a jó hír?
- Hazamehet és elfelejtheti az egészet.
- És mi a rossz hír?
azért kicsit totál más helyzet van ott kinn mint itt Nálunk. Ezzel gondolom Te sem vitatkozol. Ott kicsit más rangban vannak az amcsi katonák (nem ok nélkül) mint sima kocsikázó suhancok.

A tulok fritzek meg hááát, én sem szeretem őket
gondold magad a letoltak,helyébe.
jön pár külföldi paraszt,és lelök az útról a saját országodban.nem tehetsz semmit,mert agyonlő.

én is pipa tudok lenni mikor a tulok friccek az A8-al beleállnak a seggembe,hát még ha nekem is jönne!
szerintem meg tökjó. lehet bunkó fajzat vagyok, de én nagyon élném a hummeros lökdösődést.. Mellesleg dudáltak végig mint az idióta, akinek annyi esze nincs h hallja a dudálást, a tükörbe nézve látja hogy jön egy baszott nagy Hummer mint az idióta (amcsi katonákkal), és nem húzódik le, szóval az meg is érdemli hogy letolják az útról :) Főleg a jelen helyzetben.. úgy nézett ki hogy eléggé drassoltak az amcsiktól...
Meddig beszélgetnek a süket-némák?
Lámpaoltásig.
Az amerikai hadsereg önkéntes alapon megy, legjobb tudomásom szerint...