Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem ócsárolok én senkit!!!

Pár kép a teljesség igénye nélkül:
gondolom ők azok akik parancsot hajtanak végre,és félnek közben,rájuk gondoltál?
Nap mint nap halnak meg...ja...amikor véletlen saját magukat találják el.
Képzelem hogy szenvednek amint fogytán vannak a készleteik...
"ma az utólsó karton cocacolát bontottuk fel "
"A hamburegerzsömlét eláztatták az ellenséges haderők, mitöbb a szezámmagot is eltulajdonították róla!!! "
"Rambónak begyulladt a pircing-je "

(Ezt úgy hívják, hogy asszimetrikus háború.)
De mégis végrehajtja akármit is mondanak neki
Bocs eltévedtem azthittem ez egy vicces fórum .Bár a politika is maga egy vicc
Mert ha a kormányt,akkor veled vagyok!!!!!
Nem kell a szaros arabokat tovább fegyverezni!!!!Hova kell a világ
2/3-ad olaját megszerezni,jut mindenkinek!!!!!
A háború ugyanúgy politika,csak már más eszközökkel!!!!
Ez ugyanolyan,mint amikor a 8éves gyereknek scad rakétát adsz a kezébe,hogy-itt van fiam,játsz!!!
Tarka!
A katonát ócsárolod aki parancsot hajt végre,és mellette fél,vagy az amerikai kormányt?
végülis te vagy itt a rangidős
Szerintem Ti sem viselkednétek máshogy hadiállapotban,
mint kivezényelt katona,ahol nap mint nap halnak meg a barátaid,bajtársaid....
A dugóban álló "ellenséges"katonai jármű tökéletes célpont!!!!!!!!!!!!!
Ez a videó megoldása!!!!!!!
és ha valami nyakonlőtt társuk volt az autóba?
ez esetben érthető.
amúgy meg parasztok,az oroszok is ilyenek voltak.
Az egész világon így viselkednek.
SIETNIÜK KELL MERT LEMARADNAK AZ OLAJROL
Kocsogok
bazz ez nagyon durva én kb a GTAba vezetek így rohadjanak meg ...
Qurva anyjukat...
Én a busz helyében leápoltam volna őket. Mégiscsak 10-15tonna az a tragacs, a hummer meg 2-3?
Másik kedvencem az egyik újságcím: "Bush újabb 30ezer ketonát vezényel irakba a demokrácia megerősítésére" na ja...demokrácia?
Amerikai katonák közlekednek Irakban
CARMAGEDON vagy GTA
klikk
Az U.S.A.- ban egy édesség szállító kamion felborul a rakomány (négercsók) kiszóródik az utcára,
a közelben lakó marhatenyésztő amikor meglátja a sofőrt és a kocsikisérőt (akik afro-amerikaiak),
elkezdi összetaposni a négercsókokat miközben azt kiabálja a rá értetlenül bámuló rendőröknek:
Segítsenek már, nem látják, hogy kettő már kikelt?

Vidám jóreggelt mindenkinek!

Egy ember elmegy az orvoshoz. Az orvos megvizsgálja és alaposan kikérdezi.
- Itt egy marék tabletta. Reggel kéket vegyen be, és igyon rá egy nagy pohár vizet! Délben egy nagy pohár vízzel egy sárgát vegyen be! Este, lefekvés előtt egy piros tablettára igyon egy nagy pohár vizet!
- Mi a bajom, doktor úr? - kérdezi aggódva a beteg.
- Nem iszik elég vizet.
Legyen Ön is......LOL
Felhasználó levele:

Jó napot!

Ha floppyra akarom másolni a filmet, megnyomom az "paste" gombot, és akkor Megjelenik nekem egy szöveg, hogy a floppyn nincs elég hely. Ezután megnyomom hogy "paste shortcut", és akkor a film már ráfér. Probléma csak akkor van, ha más PC-n akarom elindítani, ugyanis akkor megjelenik, hogy nem találja a filmet, ugyanakkor az én számítógépemen a floppyról normálisan el tudom indítani. Mi lehet a gond?
Köszönöm
Böbe

Hotline válasz:

Kedves Asszonyom!

A válltáskájába nem tudja belegyömöszölni a bundáját. Egy cetli, melyre fel van írva, hogy a bunda a szekrényében van, viszont belefér. Tehát ha otthon van, és elolvassa a válltáskában lévő
cédulát a felirattal, hogy a bunda a szekrényben van, akkor azt ott meg is találja.
Rosszabb a helyzet, ha a barátnőjénél van, előveszi a cédulát, és ott olvassa el, hogy a bunda a szekrényben van. A barátnője szekrényéban viszont a végtelenségig keresheti, a bundája biztosan nem lesz ott...

Magyarázat:
Válltáska - floppy
Bunda - film
Cédula - "shortcut"
Szekrény - számítógép
Moly a szekrényben - vírus
Szomszéd a szekrénben - hacker
Szolgálati útról hazatérő, szekrényt átvizsgáló férj - BSA (Business Software Alliance)
Fogyókúrás étrend:

HÉTFŐ:
Reggeli: Alma.
Ebéd: Tejfölös paprikáscsirke illatának mély beszippantása, az asztalon hagyott morzsák, savanyúsággal.
Vacsora: 2 dl aludttej savója, néhány cukrászsütemény receptjének lemásolása.
KEDD:
Reggeli: Sárgarépa saját zsírjában, rágógumi.
Ebéd: Hatalmas tál töltöttkáposzta és a hozzávaló friss kenyér megtekintése, az edények elmosogatása.
Vacsora: A szabad szemmel is jól látható darabka sovány sajt reszelt káposztatorzsával megszórva.
SZERDA:
Reggeli: 5-6 teljes jógalégzés, félbevágott főtt tojás sárgájának a fele, de abból amennyi belefér.
Ebéd: Bécsi szelet és sült krumpli készítésekor lejátszódó fizikai és kémiai folyamatok elemzése céklával. Nagy tál túróslepény lefényképezése.
Vacsora: A képek előhívása, savanyú uborka, hashajtó.
CSÜTÖRTÖK:
Reggeli: 1 db fürjtojásból készült rántotta, utána kifli, gyulai kolbász és vaj segítségével tízórai készítése a gyerekeknek.
Ebéd: Húsleves és rakottkrumpli alkatrészeinek beszerzése a közeli ABC-ből. Madártej elhelyezése a hűtőszekrényben. Vágott vegyes savanyúság.
Vacsora: Ecetes hagyma citrommal.
PÉNTEK:
Reggeli: Főtt kolbász, mustár, tea, citrom, zsemle izléses, már-már esztétikai élményt nyújtó elhelyezése az asztalon, mire a többiek felébrednek, frissen mosott káposztalével, kekszreszelék.
Ebéd: Gőzölgő bableves, csülökpörkölt, uborkasaláta lerajzolása, kiszínezése. 1 szelet kétszersült harmadszor is átsütve, nagy pohár Igmándi.
Vacsora: Hasított karalábé, dúsan díszített sárgarépaszeletekkel. Lefekvés előtt füldugó a korgó gyomor neszeiben kiküszöbölése.
SZOMBAT:
Reggeli: Joghurtba mártott almaszeletek, limonádé szaharinnal, nyomelemekkel ízesítve.
Ebéd: "Halászlé, túróscsusza, sütemény" címmel frappáns epigramma megalkotása, egy teljes kockasajt parádi vízzel.
Vacsora: Paradicsimbelsőség, kamillatea, egy teljes rúd ropi.
VASÁRNAP:
Reggeli: Fagylalttölcsér, nagy adag friss levegő, sűrű szitán áttört kefír.
Ebéd: Ricinusleves, csontlében abált torma citromhéjszeletekkel, süteménymaradványok levakarása a tepsiről.
Vacsora: Amit a kanári meghagyott.
Panaszkönyv:
Ez állítólag megtörtént

Kecskétlenítés a vasúti átjáróban
Itthon történt, egy vasúti kereszteződésben. Leengedték a sorompót. Megállt egy motoros, mögötte egy lovas kocsi, mögötte egy autó. A motoros berregése és kipufogója úgy felidegesítette a lovat, hogy beleharapott a motoros vállába. Erre a fickó a nála lévő tartalék bukósisakkal fejbe vágta a lovat. A ló rükvercbe kapcsolt és nekitolatott a mögötte álló autónak. Persze az autós kiugrott, a kocsis is leszállt és egymást anyázták keményen. Közbeszólt egy arra járó ember, aki rövid kötélen egy kecskét vezetett. Most már négyen veszekedtek. Hogy a kecske ne zavarja a hadonászásban a gazdáját, a jóember odakötötte a sorompóhoz. Észre sem vették, hogy a vonat közben elment, a sorompót felemelték. Kis idő múlva a gazda keresni kezdte a kecskéjét, ami akkor már csendesen, "lélegzetvisszafojtva" lógott a sorompó tetejéről...