Egy árokban sebességet mérő ülő, guggoló rendőr ..inkább szánalmas és szerintem csak arra jó, hogy lejárassa magát, a cégét, de kinek mi a "szokatlan" ugye
Erről az az ősrégi jut eszembe, mikor Kovács az étteremben elmondja az asszonynak, hogy a szomszéd asztalnál ülő csak, valójában a barátnője..
-Igen, akkor én elválok!
- Ok de akkor buktad a kocsit házat, meg a külföldi nyaralásokat is..
Ekkor megy be az étterembe Kovács munkatársa egy bombázóval..Kovácsné rögtön megszólal
- Ő meg ki ott a haveroddal?
- Ki lenne, hát a kurvája...
- Aha.. a miénk azért szebb..
Mert nem szokatlan?
Én amúgy soha nem értettem, miért jelentették be előre, hogy hol lesznek. A Véda az egy dolog, sebességmérésre a megszokás miatt kevésbé alkalmas, de körözés, biztosítás műszakira mindenképpen.
Hát... mondjuk van zongorám, de drága volt, lehet, ezért nem próbáltam.
De azt sem szeretem, amikor a filmekben látom, hogy a ribanc a tűsarkújával kosztat vagy a bőrkanapén, vagy a motorháztetőn egyensúlyoz és lebassza a géptetőről dukkót.
El is törném a lábát. Vagy mindkettőt, ha kiszakítaná a bőrt az ülőgarnitúrán.
Én meg is mondom, ha kérdeznek efelől.
Mivel nem tartozom senkinek, nem függök senkitől, nincs is nagyon mit félnem, nyilván egy horda cigánnyal nem szeretnék összebalhézni, de most mi erről beszélünk.
Meg kell vizsgálni, hogy mi alapján ének jól, vagy nem élnek jól az emberek. Amire vágyakoznak, és amennyire, akkor nem. Mennyit tettek le az asztalra, akkor (túl) jól. A napi, akár 12 óra összeszerelő üzemi munka nem lehet valós alapja csili-vili háznak, autónak, Adriai nyaralásnak. Ez csak hitelből, az meg látjuk, hova vezet.
-Igen, akkor én elválok!
- Ok de akkor buktad a kocsit házat, meg a külföldi nyaralásokat is..
Ekkor megy be az étterembe Kovács munkatársa egy bombázóval..Kovácsné rögtön megszólal
- Ő meg ki ott a haveroddal?
- Ki lenne, hát a kurvája...
- Aha.. a miénk azért szebb..
Én amúgy soha nem értettem, miért jelentették be előre, hogy hol lesznek. A Véda az egy dolog, sebességmérésre a megszokás miatt kevésbé alkalmas, de körözés, biztosítás műszakira mindenképpen.
De azt sem szeretem, amikor a filmekben látom, hogy a ribanc a tűsarkújával kosztat vagy a bőrkanapén, vagy a motorháztetőn egyensúlyoz és lebassza a géptetőről dukkót.
El is törném a lábát. Vagy mindkettőt, ha kiszakítaná a bőrt az ülőgarnitúrán.
Dugtatok már zongorán?
Mivel nem tartozom senkinek, nem függök senkitől, nincs is nagyon mit félnem, nyilván egy horda cigánnyal nem szeretnék összebalhézni, de most mi erről beszélünk.