Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagy poén! Én most tettem fel háttérnek a dolgozós gépemre!
Már akkor piásak voltak.
bénán volt pörkölve a malacka, sok helyen elrepedt a bőr
Elmentem háttérképnek hó végére!
Az első rúd tök üres!
Érdekes. Idén nem 12 migrinek mossa lábát a pápa hanem börtönviselteknek. Mekkora arc.
Ha már húsvét, akkor a legjobb tojásfesték a száj rúzs!
nekem van még 2010es szilva pálinkám is szerintem egy versenyen vinne minden díjat, de én azokkal a gecikkel nem itatom meg ingyen a pálinkám
annak a cefréjét még fater készítette, sajna megiszogattuk még szilvaborként a javát annyira jó lett
én nemigen iszok pálinkát de ez kb látszik is
egyedül az akácmézes mézes meggypálinkát kedvelem, azt meghagytuk 70-esre majd ebbe ment a legszebb akácmézem, most olyan 40 fokos lehet bekeverve
amikor a sok idegtől feljön a gyomorsavam evvel kezelem ebből sem ihat rajtam kívül senki sem
a nőknek van fügepálinka+vegyesméz, pár éve egyik ismerős főzött füge pálinkát de olyan szart még sosem ittak el is adta mind valami 400 forintos árban, ebbe beletettem a hoki vegyesmézet, most úgy néz ki mint a disznóhúgy de a ők meg vannak veszve érte.... a zsúrokon bevernek vagy 1-1,5 litert
utána évben megforrázták a fügét leszedték a bőrét úgy már majdnem jó lett a fügepálinka, ebbe már akácmézet tettem ez egész iható lett
régen a mazsolás pálinkák voltak a divatosak, a vasútnál még sokat ittunk, anyós a szeszeseknél melózott hozott pár tálca 5 centes üveget abba töltögettem ki aztán a vonaton hazafelé elropogtattunk párat
Na Uraim félre a viccel!
Nyakunkon a húsvét tessenek elkezdeni festeni a piros tojásokat, a kékeket no meg a zőőődeket.
Na én úgy szoktam csinálni,hogy az innen-onnan kapott pálinkákat egybeöntöm a picsába
Úgy szokott ez lenni, hogy a panyolai szilvóriumtól a kecskeméti fütyülősig, a házi kerítésszaggatóig összemegy minden. Sőt múltkor találtam diólikört is azt is hozzáöntöttem és a vodkát ha kapo azt is ebbe sikkasztom el. Minden évben szokott így összejönni 5-10 liter pálinkám Azt meg disznótor meg szülinap vagy egyéb bulikor felitatom a haverokkal. Soha nem szokták tudni honnan van minden évben ilyen jó házipálinkám A nagy "pálinkaszakértő" cimbik is mondanak mindenfélét, hogy mi lehet az alany Én magamba jókat mosolygok, természetesen nem árulom el, hogy mi, lehet le is vennék a fejem
Ha Gyári csomagolt unicumot vagy jégert kapok, azt mindíg gondosan megörzöm, azokat szoktam én vinni mások bulijára. Elég régóta nem kellett már vennem töményitalt én amúgy sem nagyon iszom.
Nálunk ilyen a spejz feltöltöttségi állapota
A borok meg a demizsonban érlelt pálinka nincs rajta, csak a kitöltögetett közvetlen fogyasztásra szánt pálinka
Szinte mind más féle szerintem nincs 5 egyforma cucc
Az a valami ami lóg az a husvétra szánt kolbász, amit szerintem holnap ki is végzek teljesen
Az a spájz nagyon guszta!!
Valamiért biztonságot ad, ha így fel van töltve!
értelek De az a láda akkor is ZŐŐŐŐdddd
Vagy állítsd be a fényképezőgéped színhőmérsékletét, vagy te igazából nő vagy.
Nekünk jó lesz az kéknek is
Ez az igazi férfias illat, nem az Oldspice
Városiak
Malackát te is csak a Micimackóból ismered
Az egyiknek már nem számít Az úgyis így jött le a fejemről Szerepét betöltötte már csak emléknek tartottam meg
nincs már közegészségügyi és járványügyi hivatal és már Tiszti orvosi szolgálat sincs Nébih azaz nemzeti élelmiszerlánc biztonsági hivatal van
Mi ott minden kötelező élelmiszer biztonsági előírásnak megfeleltünk előírás szerint fertőtlenítettük magunkat még a leölés előtt Bár én a böllér komámmal nem bírtam tartani a tempót Ő szúrás előtt 4 pálinkát vett be én csak két "fogó" pálinkát bírtam A napi mérleg a (lágy italokat sört, bort most nem számolom ) 7 liter pálinka lett 4 ünknek
Tényleg át kell nevezni ez a topikot.
Az ződ minta kavaszaki és zsóti jó mondta saslik
Rablópecsenye...... Pálcára vannak tűzve azt látom....
Az mi a kék ládában? Utsó előtti kép
A 3. kép aranyfokozatú Köjál díjas!