Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Idehozzuk? Bár sikságon sokra nem megyünk vele :)
Ilyenekbol van jó pár az alpokban.Nem is kell az atom.
Azért nem tud meglenni nélküle mert napokat át tudnak beszélgetni az élet dolgairól és Ini olyan ékesszólóan magyaráz, hogy az asszony elalél.
Nem. De belátom.
Ráadásul még az is lehet, hogy van gyorsabb a fénynél, csak nem tünt fel még senkinek, mert a fény is kurvagyors, minek attól gyorsabb?
Ugyanmár
Ez tökre feminista duma, remélem nem lettél buzi
Bár én nem mosogattam kb 20 éve de régebben igen és emlékszem hogy volt időm rá....
Ahol én lakom, ott is fasza Tisza:) Teljesen olyan mint a Duna mondjuk pest alatt.
Néha nem értem, miért van veled a nejed. A mosogatógép nem csak lustaság miatt van, hanem mert pl nincs rá ideje munka, gyerek melett. Illetve lenne, de akkor este kilenckor. Mert mosatlan nem gyűlt előtte se.Viszont akkor még nem volt két gyerek.
A fénysebesség feletti sebességnek az a titka hogy gyorsabban kell menni a fénytől
Az hogy nem lehet tőle gyorsabban menni csak egy elmélet
Mint az is hogy az ősrobbanáskor simán gyorsabban ment a cucc mint a fény
A tisza az egy lófasz kis folyó, főkeg fent
Szegednél már szinte folyó
Egyedül a duna ami említésre méltó folyóként
Épp a hétvégén röhögtem a zala folyón, nálunk a dvcs nagyságrendekkel nagyobb
Nem néztem utána de ilyen 50+ métereket szoktak duzzasztani a folyókon hogy legyen energia, van olyan amit több évig töltenek teli
Lengyelben néztünk egyet sok éve ott 60 méter felé emelték a szintet
Valami a rák ellenszerét vagy a fenysebesseg feletti sebesség titkát elmondhatná.
Csak úgy,csuklobol.
Nálunk meg egy-két óránál tovább nem áll a mosatlan. Amelyikünk arra jár, elmossa kézzel. Nejemnek sincs rá igénye, pedig egyszer-kétszer már kérdeztem tőle.
Nekünk 6 terítékes van.
Mi is ezt csináljuk, ha megtelt a gép, elindítom. Ha egy hét kell hogy megteljen akkor addig gyűlik. Úgy is elmossa.
Már csak azért is jó mert a mosatlan nincs szem előtt.
Jó cucc ez a mosogatógép, nem kell félni tőle.
20 méterenként nehéz megoldani a 8 méteres szintkülönbséget a Tiszán vagy a Dunán.
Annyi faszságot írtatok,hogy mán nem keresgélek vissza
Nos valaki írta, hogy az áramot ki lehetne váltani vízerőművekkel
Különösebben nem értek hozzá, de azokat a tényeket tudok amit magam hallottam. Kiskörére járok pecázni és egyszer felkerekedtem és elmentem egy vizierőmű nyílt napra. (minden héten szerdán van 10 órától szezonban) Nos Egy erőmű több funkciós. Első funkciója a duzzasztás(duzzasztómű, második a zsilipelés(zsilipkamrák, harmadik az energiatermelés(turbinák.) Kiskö9rei erőműben 5 turbina van beépítve. A duzzasztómű a nyári vízszintnél kb. 8 méter szintkülönbséget tart felvíz és alvíz között. ezen 8 méteres szintkülönbségről bukik rá a víz a turbinalapátokra. (másodpercenként sok száz köbméter) Nos ez az erőmű magyarország összes energiaigényének a 0,04% át termeli meg. Vagyis az energia termelése szinte elhanyagolható. Kérdeztem az üzemvezetőt, elmondása szerint a környező néhány ezres falvak (6-8 ilyen falu) áramellátására alkalmas az erőmű. Igaz nem is az energiatermelés a cél az csak egy "úgymond" melléktermék. Elsődleges cél a vízduzzasztás az öntözéshez, ill etve a téli vízszintre való leengedésnél a tavaszi zöldár felfogására szolgál. Ha ebből a teljesítményből indulunk ki mint 2-ik legnagyobb folyónk a tisza, akkor én ezt úgy képzelném el, hogy az energiaszükségletünk kielégítésére qvázi 20 méterenként építhetnénk erőművet Persze nem akarok jó ötleteket adni a kormánynak, mert ezek képesek lennének megcsinálni, csak azért, hogy a fele pénzt onnan is kilophassák
Bős-Nagymarost is említette valaki. Amikor a dunakanyarba jártam kirándulni, hazaérkeszésemkor olvasgattam róla egy kicsit a wikipédián, meg megnéztem egy-két jutubos videót róla. Nos mai szemmel nézve állítólag döbbenetes hiba volt kimaradni abból a projektből. Állítólag a a vízelzáró csap a mi kezünkbe lenne, azóta az már rég termelne nekünk is valamennyi áramot8 nyilván soxorosát egy tiszai erőműhöz képest. annyit érdemes tudni a projektről, amikor mi itt magyarországon megállítottuk az építkezést, Ők tovább folytatták azon a részen ahol a duna mindkét partja szlovákba esik. Azóta Ők játszanak a vízhozammal és ezért nincs víz a szigetközbe. Nálunk kilitinél megvolna az egyik vége de nem tudjuk mire használni.
A legkisebb gép 6 terítékes.Szerintem az nektek megfelelne.
Ha magamat nézem akkor mindenképp
Kibaszott szerencse hogy ennyire lusta vagyok, különben megváltanám a világot....
ez igaz lehet
Azért azt megtanultam itt hogy a magyar SM fórumozók olyanok mint Csák norisz.Mindenhez is ertenek,uberfaszan.
tehetek róla vazze? a húdetutidefasza multimediás fejegységből meg a másodikat küldtem vissza garba, mert egy kibaszott kábelköteget nem tudnak legyártani normálisan, de csak akkor vettem észre, amikor a második is elpuhant vennem kell vmi szart, az működni fog...
Mennyi pénzt hordasz te a templomba vazzeg?
Mindenből kiválasztod a legszarabbat és,mégis jó minden
Szó al vagy a teremtő a haverod bagy a pártitkár apukád miatt kapod meg azt a pár jó darabot....
tényleg vicc kategória, de én már megszoktam, hogy nekem mindenből szar van... whirlpool 6th sense mosogatógép üzemel otthon 9 éve hibátlan mondjuk én nem vagyok hajlandó bekapcsolni... asszony mondta, nagyon egyszerű, megmutatja milyen gombokat kell megnyomni ... mondom hülye vagy vazze? ma megcsinálnám, holnap meg elvárás lenne...