Malacot úgy tarts hogy ami idén született jövő télen vágd le
Annak már jó húsa van
Kukoica tritikálé és egy kis borsó
Ha nem vagy lusta krumplit is főzhetsz nekik
Kb 1,5x annyiba lesz mint ha vennéd a fújott gizda féldisznót
Dingdongot kell tenyeszteni,gyorsan felnő és be lehet fogni munkára,egy esetenként két hivatásos internettroll munkáját végzi ingyen.Lehet simán berbeadni.Ha birkaval keresztezik az utódok némiképp kezelhető nem de lustabbak is lesznek.
Smartfonnal mobilak tudnak lenni.
És főleg nem a hat hónapos akármikkel felfújt cocát vágod le, hanem ami egy kicsit már idősebb, és van a húsának karaktere! Arról nem beszélve, hogy a füstölt dolgok nem gyorspáccal készülnek saját fogyasztásra!!
Így van, most, hogy van rá lehetőségem gondolkozok 3-4 malacon, de í számítások szerint nagyon nem éri meg csak ahogy Heni írta, akkor olyat eszik amiről tudok, a szomszéd disznónepper és mondta, hogy miről ismerni fel ha döggel etetik a disznót (mivel jóval olcsóbb így aki eladásra nevel az könnyedén megteszi és a városi úrinép meg veszi ahogy bírja mert hát "házi"), no azzal van tele minden piac ahol "házi" füstöltárút és nyers húst kapni márpedig én szeretem a házi holmit.
Igen! Azért írtam, hogy hatszáz alatt! Kisgazdaságban még úgy sem nagyon! Faluhelyen ha van kert valamennyi, és saját magának nevel maximum kettőt, azt is csak azért mert nem táppal van etetve és sokkal jobb a húsa! Na és persze magad dolgozod fel!!
értelek élősúlyban mondod hát az nálunk most kb. 500 ft vagy az alatt van. kb. 10 éve is ennyi volt az ára. sertést hizlalni is csak annak érheti már meg szerintem aki meg is tudja termelni a takarmányt
hát ezt nem mondanám kezdenek elszegényíteni
erről jutott eszembe utánna nézek a céges gázszámláknak is hátha abból is jár mérőnként a 12 rugó
bár ahogy sejtem a vállalkozó pont telibe van sz@rva Mert aki vállalkozik az biztos mind gazdag
Na bogyó én máma kaptam meg előre a 3 havi gázszámlámat.(általányt fizetek nem diktálok) Hát azon sem jelentkezett egyiken sem a 12 ezer forint. felhívtam az ügyfélszolgálatot. Van most rezsicsökkentéses menüpontjuk Kb. 5 percig zenélgetett a telefon majd felvette egy ügyintéző. A beazonosításom után megállapított, hogy valóban igazat beszélek Felajánlott,hogy vagy a júliusi csekk legyen a 12 ezer ft-al csökkentett, vagy két héten belül küld egy másik számlát amiből valóban le lesz vonva. mondtam neki megragadnám az alkalmat és az utóbbit választanám Fene tudja ha megint viktorék kerülnek hatalomra, aki még nem kapta meg a beígért összeget nehogy visszavonják nek első intézkedésük gyanánt Erre szegény, csak annyit hápogott, hogy ez gyakorlatilag lehetetlen mert a pénz el van különítve az én számlámra Mondom nem baj majd hiszem ha látom tessék minél hamarébb küldeni Azt mondta, holnapi nap folyamán ezt kitöltik de akár két hét is lehet mire ideér. Mondtam neki ezzel csak annyi a bajom, hogy a fizetési határidő 04.06 Azt mondja, hogy lehet lesz rajta néhány ft késedelmi kamat Mondom nem baj tessék küldeni nekem még így is megéri
Ennek most van itt az ideje Választásra készül az ország. Majd április közepétől elmarad innen a poltika és megint jönnek a szarnál szarabb viccek
Néhány kivételtől eltekintve
Most indulok még csak
3 műszak van
Anúgy okosan csinálva simán elgyőzné 4 ember, csak oda kellene egy olyan ember aki tudná is mit miért kell csinálni, mert szért van sok felesleges munka is plusz van sok olyan ami a szar szervezés miatt plusz meló
Annak már jó húsa van
Kukoica tritikálé és egy kis borsó
Ha nem vagy lusta krumplit is főzhetsz nekik
Kb 1,5x annyiba lesz mint ha vennéd a fújott gizda féldisznót
Pl a pipi is csak azért vett egy 8millás hajót hogy tudjon inni
Smartfonnal mobilak tudnak lenni.
erről jutott eszembe utánna nézek a céges gázszámláknak is hátha abból is jár mérőnként a 12 rugó
bár ahogy sejtem a vállalkozó pont telibe van sz@rva Mert aki vállalkozik az biztos mind gazdag
Néhány kivételtől eltekintve
Sőt, ha van egy marék kukoricád, még haza is kísér!
Végre már erre várt az egész ország.
Ilyen a celeb világ.
3 műszak van
Anúgy okosan csinálva simán elgyőzné 4 ember, csak oda kellene egy olyan ember aki tudná is mit miért kell csinálni, mert szért van sok felesleges munka is plusz van sok olyan ami a szar szervezés miatt plusz meló