Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na de ha 39 tányérra rászáradva az ételmaradékot várom a 40.-ket, akkor az milyen már?
Van kisebb is
Amúgy a mosogatógép egy igazi faszság, csak azért van mert minden nő egy lusta dög
Akkor éri meg egyedül ha van 40 tányérod amit el kell mosni
Én régen a mézes üvegeket mostam vele, nagyonszépen elmosta foltmentesre
Nekünk se szárítógép, se mosogatógép. Ketten vagyunk, nejem bent ebédel a munkahelyén, a legkisebb gép is viszont 12 terítéses. Várjak össze egy heti mosatlant?!
Én veszek egy 30 éves miele gépet max 25 ért és a maradék 50-80 ezer jó lesz a vízr-villany különbségre 30évig
A szárító is egy 10 ezres miele 3200w és fél óra múlva száraz a ruha, levegő kivezetéses nem kell baszakodni a vízzel
A,mosogatógép is egy 80as évekbeli miele az sem szép (mert lusta vagyok bútorlapot vágatni rá) de kurva olcsó és hibátlan
Igazándiból ingyen volt mert a,sótartály kupak törött, de kukáztam egyet pár ezerért aztán faszaság van
Nekünk is volt hatodikérzék mosogép. Kibaszott sokat szivtunk vele. Aztán szétrobbant a dob, és kuka lett.
Sose többet semmitse
A Zanussi mosógép nálunk 12 évet bírt ki, aztán simán elrohadt a kasznija. Amúgy teljesen működőképes volt, de ehhez az öreg modellhez nem tudtam burkolatot kapni sehol. Három éve agy Samsungunk van - ebből nem nézek ki 12 évet, viszont sokkal kevesebb áramot és vizet fogyaszt.
A mosógépei is szarok, mrg kb minden cucca
Olyan praktikeres minőség jó reklámmal
Pl a,mikrónk vezérlésénél mindig eldurrogott a biztosíték, meg van patkolva és megy 10éve
A gecik beépítették a szervíz költséget is
Vagyakár a mosógép 30 ezres teljesítmény panelja az is gondol egyet és kihal, ja és kb 3ezer értékű alkatrész van rajta kisker áron
Elfogadhato ár.
Az még hagyján, de ennek a figurának is vakami két hónap mulvát emlegetett. Pedig nekem is meg neki is jobb lett volna. Ha lehet kerülöm a trágya gépeket, de elötte egy másik whirlpoolal kedvezöbb tapasztalatok voltak. A gond az, hogy a whirlpól nem gyárt klimát. Kiadja gyártásba az ö nevével annak aki a legolcsobban gyártja, emiatt két egymást követö évben még a gyárto se biztos hogy ugyanaz.
Nekem 55-ért üzemelték be a klímát, de messziről, Kiskunhalasról jött a márkaszervizes. Ketten 2 órát dolgoztak rajta (sz*r helyen van, nem messze, de több kanyarral a beltéri a kültéritől). Anyaggal együtt lett ennyi (de azt hiszem, a Whirlpoolnál fixáras a beüzemelés)
Nekem a fülek törtek le tehén-őz minden megvolt már
A tehén álló helyben jött nekem.... buzi román tehén
Addug nem is veszek másikat amíg járunk erdélybe
Probáltuk müanyaghegesztövel meg minden lofasszal. Semmi nem fogja, valami gané ujrahasznositott anyag.
Nekünk a gáz főzőlap volt így
Akcióban valami tízen ezer volt az ára
Ha szakember köti be van gari
A szakember kb annyi lett volna mint a főzőlap
Persze hogy nem kellett jönnie....
Csak ne értenék ennyi mindenhez
Nem kell túlbonyolítani!
Meg kell ragasztani műanyag stiftel
Nekem az tartja az opel első lámpáit is, pedig az egyik durván széttört a,kaszni és a lámpa közé be van folyatva vagy 6 csík
De valahol el is törhetett mert áll benne a víz, csak ugye nem tudom már kiszedni, az alját meg nem tudom megfúrni mert nincs a noltnan kanyarfúró
Szóval ez a stift egy isten, kb mint a kábelkötöző
Anno samsung/ hitachi vonalon egy évente ismétlödö képzés volt a garancia feltétel a szerelötöl, az is jobb volt ettöl.
Ugy igen. Ez is köcsögség. Én pont nem vagyok márkaszerviz, nekik kevés a szakkpesités. De mimdenki ugy védi a termékét ahogy tudja.
De ha évente ellenőrzi-tisztítja a márkaszerviz (plusz pénzért persze) - akkor 3 évre hosszabbodik a garanciája. Én legalábbis így vettem az eDigitaltól, és a márkaszerviz helyezte üzembe.
Bocs, a tavaly egy nyárral visszább vonatkozik, a hiba lett mult nyár végén jelezve nekem.
Pont lejárt az egy év. Basszák meg.
Ha jot akarsz japánt rakass. Vagy még LG.
Na de nem garanciális még?
Hù azt naon nem szeressem...
Most van egy javitás alatt, tavaly raktam fel a figurának. Pedig mondtam hogy nem kéne. Elrepedt a tré müanyag csepptálca. Amit egyedi modon ugy oldottak meg, hogy az egész alaplapbol képezék ki. Miszlikre kell szedni és horror ára van. Meg várni kell rá heteket. Pedig jo szar szerelni is.
Nekünk is ősszel lesz mert akkor befe a fundának ugye. Meg mèg lesz pár csere.
Én csak tavaly szántam rá magam - szezon után, szeptemberben szerelték fel, így hűteni csak egy pár órás próba erejéig hűtött, viszont ősszel 3 hétig ezzel fűtöttünk, nagyon sok gázt megspórolva. Most lassan megint itt az ideje a kazánt lekapcsolni.