Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt most nem értem mire írod?
ha hozzá tudsz a témához szolni érdemben akkor tedd, ha más a véleményed azt is szívesen meghalgatom, ha debrecenbe a sámsoni úton máskép zajlott a tél még azt is aláírom nem egy régió vagyunk de az előző hozzászólásodat szeki nem tudom értelmezni , hogy mire, mihez, minek írtad
persze könnyen előfordul, hogy én vagyok a hülye még ezt is elfogadom csak indokold
bele lógott a kezed a bilibe, felébredtél.
Újabb téma:
Orbán Viktor „a szokatlanul hideg télre” hivatkozva jelentett be rezsicsökkentést áprilisra, az ígérete szerint minden család 12 ezer forintot jóváírhat a gázszámlájából."

én ennek örülök, hogy kapok is tőlük pénzt azt még rájuk sem vagyok köteles szavazni
esetleg néhány apróságot nem értek, hogy miért pont 12 ezer, miért nem a fele, vagy az egész? Hogy jön ki a 12 ezer?
A másik ami még megfordult a fejembe, hogy egész télen nem is volt tél December, január, február, szinte nem is volt mínusz fok napközben. emléxem január 6-án kecskeméten csavarogtunk a családdal a főtéren + 17 fokban vékony pulóverben. A legkeményebb idei tél a most március volt Az OMSz szerint a március havi középhőmérséklet teljesen megeggyezik a januárival. vagyis amikor télnek kellett volna lenni sem volt tél, ha március és január közé egyenlőség jelet lehet tenni.
Akkor kérdem én: HOL VAN A SZOKATLANUL HIDEG TÉL??? Talán ha novembertől március végéig 5 szőr lehetett mínusz 10 fok az is csak éjszakára. A vizek nálunk be sem fagytak max 3 napra azok is csak annyira, ha lenne kutyám rá se mertem volna engedni Melyik szokatlanul hideg télre gondol Viktor???

Miért nem tavaly fizetgetett amikor egyész januárban napközben is mínusz 15, mínusz 10 fok volt a hőmérséklet, éjszaka meg soxor mínusz 20 alá csökkent???
ja hát hülye vagyok
AKKOR NEM VOLT VÁLASZTÁS
Nekünk volt egy hajdunk. Igazából 20 évig szolgálta a családot, nem lehet azért állítani, hogy szerelőt nem látott a 20 év alatt
Hozzá kell tenni azt még érdemes volt javítani, mert a vételár töredékéért megjavították. Ilyet ma már nem lehet. Ha lejár a garancia és baja van egy háztartási eszköznek érzékeny búcsút kell tőle venni Én még marha próbálkoztam, amikor a 7 éves mosógépünk megadta magát. Kb. lehetett akkor 60 pár ezer forint a mosógép. Az asszony mondta valami baja van. Kihítam egy szakit, 10-12 ezerért megcsinálta, úgy számolgattam az még belefér a vételárhoz képest 7 év használat után. eltelt fél év ésmit valami elb@szódott rajta Szerelő jön, mondja ilyen-olyan panel, szereléssel együtt 35 ezer lenne. Odaadtam neki a kiszállási díjat és érzékeny búcsút intettünk egymásnak. Ha biztos lettem volna, hogy még 7 évet kibír megcsináltatom, de mondogatta, hogy itt is ott is kezdi már megadni benne magát valami
Fogyasztói társadalomban élünk. Nem gyártanak 20-30 évre már semmit. Kötelező avulással állítanak elő termékeket Ha nem így lenne, meghalna a gazdaság.
A hajdú nem azért került vastelepre mert nem bírhatott volna akár még ki 10 évet is Édesanyám szeretett volna már egy újjat mert azok nagyobbak és olyan jól néznek ki.
Régen azért cseréltük le dolgainkat mert újítani akartunk a kor igényeihez mérten. ezt szakszóval úgy hívják "erkölcsi kopás" ma meg azért kell lecserélnünk mert tönkremegy ezt úgy hívják "fizika kopás" A gyártók nem hagyatkozhatnak az elsőre Nem mindenkit zavar működő 30 éves technika a házában a másodiknál meg muszály cserélni, vagy nincs Ez mozgatja a gazdaságot. ebből a pénzből alkalmaz, fizet bért, adókat, és realizál hasznot Így mükidik a társadalmunk
Ügyes kép.De hányszor szoptad le érte a Clam "photoshop" haverod?
Mert hogy neked nincs annyi IQ-d hogy kezelni tudd a programot az hóttziher.

A GasGas topikba soha a büdös életbe nem írtam egy HSZ-t sem.
Ne buzulj,én nem vagyok rá vevő!Nézd csak,tényleg nem fosod magad oda minden topicba.
Mondjuk az az energomat egy kibaszott foshalom szar volt
Az már súrolta a nagy igazságot: jó ha van de jobb ha nincs
Baszod erre nem is gondoltam persz attól függ, hogy az alpok melyik része
Mert mi van akkor ha a svájci alpok
azt meg svájci biztos nem építette
Amíg vannak gleccserek, amikből olvad a hó hogy táplálja a vízerőművet a malta-n. Csakhogy évről évre kevesebb. Elég ha azt látom, hogy csak mióta én kijárok a Glocknerre, azóta kilométerrel rövidült, a jégörvény már 2 éve a múlté, nyoma sem maradt. Az első kép 2010-ben készült, a kis fekete pöttyök a bal alsó sarokban a korlát felett azok emberek, a második képen a repedezés a jég szélén az egykori örvény, 2015-ben.
Az+kiadta cigány alvállalkozónak....
Magyar. Azért reped.
mert ezt szerinted ki építette? az osztrák?
És ha lustaság miatt, az miért baj? A világot a lusta emberek viszik előre
Nagyanyám is piszkálta anyámat amikor megvettük az első Hajdú automata mosógépet, hogy milyen hülyeség, mikor kézzel sokkal jobb mosni, meg amúgy is billeg rajta a teknő.
De mindegy, ha szeretsz mosogatni, engem nem zavar.
Én rühellek. Asszony meg mindig rinyált, hogy soha nem mosogatok el magam után. Most csend van, szóval nekem megérte
megnézném azt a magyar kőművesbrigádot, amelyik a közepén megrepedt gátat betaknyolná malterral
Ismerem, volt katonatársam!
Ez nagyon nagy
legalább kihasznált a jármű Átlag európai egyedül autózik egy 5 személyes autóval. Ha mindenki úgy közlekedne mint a videón akkor azt sem tudnánk mi az a környezetszennyezés
nyilván élc-nek szántam én is
Az enyém nem fészbukozik:))
Viszont főz, mos takarit:))
-én meg nem szeretnék ilyeneket.
Én 6.-os voltam amikor anyámnak összecsavarozták a gerincét, feküdt pár hónapig utána is ilyen 3 kilókat emelhetett( az is sok lett mert a csavarozás alatt-felett ismét szétment a gerince most is 5 részben van)
Szinte minden házimunkát én csináltam mert a fater hétfőtől szombatig melózott utána ki a szőlőbe
És akkor még kézzel mosogattam és keverőtárcsás géppel mostam
Igaz gyerek rajtam kívül nem volt
Ellemben nyulak disznó tyúkok és a kerti meló megvolt
És mindezt suli után főzés mosás takarítás kb minden nap volt valami
Szóval nekem egy nő se rinyáljon hogy a sok fészbukozás mellett nincs ideje bármit csinálni....
A körítés is kell.Amugy ki kéne bulizni hogy az összes osztrák migraljon ide,mi pedig oda.
Majd megdöntjük. Előbb a kormányt, utána meg a zalföldet!