mondja a gyurcsótány a tv-ben de jó lenne ha bp olyan lenne mint bécs vagy párizs. Visszakérdeznek csak a múlt héten 3 terrorista merénylet volt, ezt akarja?
Végre kijózanodtál a disznótorból/pecából. ☺
Ha ügyesen csinálnák már régen euro lenne és 2000 eurós minimálbér. Neked is jobb lenne többet tudnának tőled vásárolni.
Füstűtt szalonna meg füstűtt csülök/sonka. A füstölés garcinogén vagyis rákkeltő, a szalonna pedig a koleszterinnek jó
Ha ezt ebben az évben mind bevered a nagy könyv szerint neked annyi
R.I.P
Ez a lényeg
Nekem egy i5 proci meg 4gb ram van a laptopban
És ha nem csinál semmit akkor is kb 30%-os az eszközhasználat
Ha már megy egy böngésző meg egy 360as youtube valami máris 60% felett járok
Ez a bosszantó hogy ha,nem csináldz semmit akkor is pörög minden
Anno a régi compaq laptopon a linux egy órával tovább bírta akkuról mint az xp-ről
Nekem elég volna valami w7 lite is negyed annyi erőforrás használattal
Nekem egy firefox meg egy vlc kb ki is,meríti a laptop használatot
Na ezért lenne jó a linux.... de az sem olyan mimimal mint régen volt
Sajna xp-re semmi driver nincs kipróbáltam mert simán visszatérnék rá
Én a sima 3.1-gyel kezdtem anno, - rövid kísérletezést a (parancssoros) Linux-szal leszámítva - mindig is Windowst használtam: munkára, játékra, mindenre. A fél életemet a számítógép teszi ki. Eddig mindig volt gond az egyes újabb Windowsok megjelenésekor, de még mindig megoldották a frissítésekkel, hibajavításokkal. Linux-ra nincsenek meg azok a programok amiket használok / használnom kell / használni szeretnék (az OpenOffice nem valós alternatíva - kompatibilitási okokból).
Az IOS viszont teljesen ismeretlen előttem, de nem is vágyom rá.
Anno a 98 egész jó volt, bár oda kellett még némi angol tudás ha valami "extrát" akartál
Az xp is jó volt, bár most a w7 majdnem jó
Egyedül ez a "sajátgép" kezelés ami nem tetszik
Mindig az utolsó a legjobb Windows - csak én szkeptikus vagyok, mert ezt a dumát 25 éve hallgatom (fiatalok kedvéért, a windows for workgroups 3.11 óta)
nekem az office félhivatalos, nem az enyém hanem céges mennyiségi licenc
játékom sosem volt jogtiszta de nem játszok már sok éve azt hiszem a tomb raider4 volt az utolsó amivel játszottam pc-n
a linuxon agyalok, mert már semmi win alkalmazásra nincs szükségem, de azok is már túl buzisak lettek
10 éve még voltak egész egyszerű letisztult disztribúciók
A meló miatt kénytelen vagyok jogtiszta programokat használni (megvette a cég - maga a dolgozós gép viszont saját zsebből van), nagyon kevés, ami "virágbolti". A játékaim is mind jogtiszták, igaz, 6-8-10 éveseket szoktam begyűjteni, amikor már 2-3 ezer forintért meg lehet venni őket (összesen van vagy 5 db, csak a Crysis sorozattal játszom, nagyon ritkán.)
plusz egy sunyi geci progi
esetleg akkor jó ha minden szarod eredeti jogtiszta
bár nekem eredeti a win7 de akkor se cseréltem le ingyen amikor lehetett volna
Bár a végeredmény ugyanaz....
Igaz, Ini?
Ha ügyesen csinálnák már régen euro lenne és 2000 eurós minimálbér. Neked is jobb lenne többet tudnának tőled vásárolni.
Ha ezt ebben az évben mind bevered a nagy könyv szerint neked annyi
R.I.P
Nekem egy i5 proci meg 4gb ram van a laptopban
És ha nem csinál semmit akkor is kb 30%-os az eszközhasználat
Ha már megy egy böngésző meg egy 360as youtube valami máris 60% felett járok
Ez a bosszantó hogy ha,nem csináldz semmit akkor is pörög minden
Anno a régi compaq laptopon a linux egy órával tovább bírta akkuról mint az xp-ről
Nekem elég volna valami w7 lite is negyed annyi erőforrás használattal
Nekem egy firefox meg egy vlc kb ki is,meríti a laptop használatot
Na ezért lenne jó a linux.... de az sem olyan mimimal mint régen volt
Sajna xp-re semmi driver nincs kipróbáltam mert simán visszatérnék rá
Az IOS viszont teljesen ismeretlen előttem, de nem is vágyom rá.
Az xp is jó volt, bár most a w7 majdnem jó
Egyedül ez a "sajátgép" kezelés ami nem tetszik
Régen az ubuntu volt a kedvenc de a,mostani egy katasztrófa
én nem bántam meg.
játékom sosem volt jogtiszta de nem játszok már sok éve azt hiszem a tomb raider4 volt az utolsó amivel játszottam pc-n
a linuxon agyalok, mert már semmi win alkalmazásra nincs szükségem, de azok is már túl buzisak lettek
10 éve még voltak egész egyszerű letisztult disztribúciók
esetleg akkor jó ha minden szarod eredeti jogtiszta
bár nekem eredeti a win7 de akkor se cseréltem le ingyen amikor lehetett volna