Remélem nem lesz igazad! A Jobbik szerintem lehet növelte a bázisát. A Fidesznek a bázisa erős, de nem bővíthető, ez jó is és rossz is. Mert sajnos az ő szavazóik nem csak tudatlanok, de szorgalmasok is.
A Momentumot nem kell bántani, mert ugyanezt csinálta a kis cigánygyerek is kilencvenben és látjuk mi lett belőle.
nem mindenben értek egyet, de van benne igazság. annyit tennék hozzá, hogy amennyiben ez a forgatókönyv lenne, biztos vagyok benne, hogy a jobbik úgy ülne be kiskutya módjára Viktor lábához, mint a huzat. saját maguknak is hátat fordítottak már...
ez a kerítés meg nagyjából vicc, mert nem állított ez meg senkit... ahova több tízezer-százezer ember akar menni, azt nem állítja meg egy ilyen szar. úgy jöttek be, mintha ott sem lett volna, még mi buszoztattuk át őket az osztrák határhoz, meg itt ültek a keletiben, amíg a nagyok játszották, hogy mehetnek-e jeggyel vagy nem, ők tömött vonatokkal mentek tovább a többiek meg elindultak az autópályán és a rendőrök kísérgették őket, amíg mentek értük a buszok. nem a kerítés miatt nincsenek itt menekültek nagy számban, hanem mert a kutya se akart itt maradni... én most is azt mondom, hogy nem titokban kell befogadni őket, hanem akikről nem derült ki, hogy tényleg menekül (ez sztem nagyon elenyésző szám) már deportálnám is vissza, ahonnan jött...
a fidesznek ma nincs erős alternatívája, akik meg lehettek volna elbohóckodták az elmúlt 8 évet...
A fidesz bomlaszt mindenhol hogy ne legyen ellenlábas. A baloldalt már teljesen szétzilálták. A jobboldalon is eredményesen munkálkodnak. Egyébként a lenti levezetés teljesen helytálló szerintem.
Jobbik ellen egész jó kis lejárató ksmpábyt csináltak, evvel rengeteg embert elveszítettek
A kemény mag kiiktatásával ismét sok ember elpártolt tőlük
Szóval örülhetnek ha lesz anbyi szsvszat mint volt, de lehet fele sem lesz
Amit el lehetett baszni azért ők mindent elbasztak.....
Szerintem tükrözi a magyar valóságot. Az összes többi pártnak a mondanivalójának kb. ugyanennyi a valóságtartalma mint a kotkodácsnak
ezek legalább örök életet és ingyen sört ígérnek. Ez kicsivel sem betarthatatlanabb mint a többi párt igérete
Na röviden összefoglalom az április 8 választás eredményét, hogy senkit ne érjen meglepetés:
Nos a mellékletben 23 versenyző indul a versenykiírás szerint április 8-án ebből aki komolyan vehető lehetne 7 párt, az összes. A többire leadott szavazat biztosan elpocsékolt Valamit fontos lehet esetleg tudni. Minél nagyobb a részvételi arány a fidesznek annál kevesebb % jut.
Aki figyelembe vehető ezen pártocskák közül az a: Fidesz-Kdnp, Jobbik, Lmp, Mszp-Pm, Dk, Momentum, Együtt. Pár szóba vesézzük ki mi van.
Kezdjük a legaljával. Nos
-Együtt: Ha nek nem sikerül valakihez becsatlakozni borítékolható, hogy elbukik, nem kerül be a parlamentbe.
- Momentum: nagypofájú életükben még munkát nem látott, anyukájukkal lakó, semmihez nem értő diákok gyülekezete. Egyébként amit mondanak az nagy részük igaz lehet(korrupció) Ha Ők sem csatlakoznak valakihez valószínüleg nem ütik meg az 5%-ot. Az Ő szavazóbázisuk a lapostelefon simogató, mekibe járó diáksereg, aki szarik a politikára ezért nem is lesz meg a kellő támogatottság
Dk. Gyurcsánypapa már bárkihez dörgölőzne, hogy megugorják az 5%-ot. Ő esetében kérdéses. Elméletileg van 200 e szavazóbázisa, ha mindenki aki szimpatizál vele és el is menne szavazni hajszál híján be is kerülnének, de mivel az, hogy minden szimpatizás el menjen szavazni kizárt így Ők is kimaradnak a kondér mellől.
Mszp-pm Nos karácsony gerinknek sikerült beülni az Mszpbe, eképp be is fog kerülni a parlamentbe. Az Mszp az Mszmp rendszerváltás utánni időszak utódpártja, sokáig a legnagyobb és a leg több ideig regnáló párt. Még mindíg él annyi nyugdíjas a régi rendszerből aki ezt a szégyenpártot bejutatja a legnagyobb sajnálatunkra (ettől függetlenül Kunhalmit szívesen megcsinálnám )
LMP: Az Ő helyzetük szintén nagyon netszes. egyedül indulóként kapaszkodni kell az 5%-ért. Az, hogy Shiffer elhúzott néhány éve a sunyiba nem tett jót a pártnak viszont, hogy Vágó Gabi viszajött javított valalmit a helyzetükön.
Jobbik: Az egyetlen esélyes párt lehetne a kormányváltásra, de nem lesz. Amit mond az igaz. A határvédelem az Ő ötletük, a fidesz nem is tud mással igazából kampányolni. A kerítést a Jobbiktól lopták. Sőt továbbmegyek. Ha most Ők lennének hatalmon már aknazár és tűzparancs is lenne, meg az összes léhűtő cigányból határvadász
Fidesz-kdnp Nos ebből a kdnp a fidesznek kizárólag a neve miatt kell Mert ezzel mutatják, hogy Ők mekkora keresztények Szerintem a képviselőjük fele nem tudna megkülönböztetni egy katolikus templomot egy zsinagógától vagy egy mecsettől A kdnp önállóan kb. egy 0,1 %-os párt lenne és mégis Ők papolnak a társadalmi elismertségről. A fidesz minden bizonnyal meg fogja tudni mozdítani a kb. 2 milliós szavazóbázisát. A kormánypropaganda göbbels-i módra ismét jól működik. Elhitetik az emberekkel, hogy félniük kell, amikor már mindenki összeszarta magát elhitetik velük, hogy csak Ők tudják megvédeni Őket ez ilyen egyszerű.
Nos végeredmény:
fidesz megnyeri a választásokat ismét. Nem lesz 2/3-ad sőt 50% sem így kisebbségi kormányzásra készülhet. Valószínű a következő 4 évben megbénul magyarország
Jobbik befut a 2ik helyre, feltételezhetően jobb %-al mint 4 évvel ezelőtt, Ő a parlamenti munkánál megkerülhetetlen párt lesz.
Mszp-pm: 3 helyre kerül 10-15% között sok vizet nem is fog zavarni, mint ahogy eddig sem.
Lmp. talán bejut 5-6%kal. Az a néhány szék ami nekik jut a parlamentbe szintén eredménytelenné teszi a munkájukat.
Nos én ezt most így látom, majd április 9-én visszanézzük a hozzászólásom azt vagy sírunk, vagy nevetünk
Így kell 3 perc alatt lenullázni egy hajót és egy markolót
Maga az elgondolás nem volt rossz Ha volna lehetőség ismétlésre biztos lenn ott még néhány jó ötlet a tarsolyba
A Momentumot nem kell bántani, mert ugyanezt csinálta a kis cigánygyerek is kilencvenben és látjuk mi lett belőle.