Azt is hozzátenném, hogy az összes stadion kötődik az egészségügyhöz, mivel többen fociznak így ők valószínűleg kevésbé lesznek betegek, tehát nem kell igénybe venniük ezt a szolgáltatást.
Az a baj,hogy kevés benne a pénz.... Még labda se jut mindnek.... 22játékos egy labdával szerencsétlenkedik.... Legalább a motorversenyen mindenkinek van motor....milyen lenne már?Egy után szaladgálnának....
Ez a történet egy szegény, szőke hölgyről szól. A nő egy kis, magán repülőgépen utazott, de a pilóta hirtelen elhunyt szívrohamban! A nő azonnal odaült a pilóta helyére, és elkezdett segélyt kérni!
– Mayday, Mayday, Mayday”! Meghalt a pilóta és én nem tudok repülőgépet vezetni! Azonnali segítségre van szükségem!
Ekkor meghall egy hangot a rádión keresztül:
– Itt az irányítótorony, nagyon jól hallom! Ne pánikoljon, segíteni fogunk rádión keresztül, és le fogjuk tenni a gépet minden gond nélkül! Maradjon nyugodt, minden rendben lesz! Először meg kell adnia magasságát, és a pozícióját!
A szőke hölgy válasza:
– 162 cm magas vagyok, és itt ülök az első ülésen!
– Értettem! – veszi vissza a beszélgetést a rádió hangja. Akkor mondja utánam: Miatyánk, ki vagy a mennyekben…
– Kedves utasaink, itt az Önök kapitánya beszél! Mivel erősen zuhanunk, ezt megállítandó már kidobáltunk minden nehezéket. Sajnos ez nem volt elég,
úgyhogy utasaink közül kell megválnunk néhánytól. Hogy ne lehessen kivételezéssel vádolni bennünket, ábécé sorrendben szabadulunk meg a túlsúlytól. Jelentkezzenek tehát először az “A”, mint Afro-amerikaiak!
Természetesen senki sem mozdul…
– Akkor jelentkezzenek a “B”, mint barna bőrűek!
Újból senki, csak a sorok közt egy kisgyerek mondja az apjának:
– Te papa, nem kéne jelentkeznünk? Hiszen mi afro-amerikaiak is vagyunk, meg a bőrünk is barna!
Mire az apja:
– A pofádat befogod fiam, mi most itt NIGGEREK vagyunk, úgyhogy először a KÍNAIAK jönnek.
Mire a hátsó sorból egy hang :
-Ném kínáái! SÁRGÁÁÁ!
http://youtu.be/NOm5GnE9ocQ
– Mayday, Mayday, Mayday”! Meghalt a pilóta és én nem tudok repülőgépet vezetni! Azonnali segítségre van szükségem!
Ekkor meghall egy hangot a rádión keresztül:
– Itt az irányítótorony, nagyon jól hallom! Ne pánikoljon, segíteni fogunk rádión keresztül, és le fogjuk tenni a gépet minden gond nélkül! Maradjon nyugodt, minden rendben lesz! Először meg kell adnia magasságát, és a pozícióját!
A szőke hölgy válasza:
– 162 cm magas vagyok, és itt ülök az első ülésen!
– Értettem! – veszi vissza a beszélgetést a rádió hangja. Akkor mondja utánam: Miatyánk, ki vagy a mennyekben…
úgyhogy utasaink közül kell megválnunk néhánytól. Hogy ne lehessen kivételezéssel vádolni bennünket, ábécé sorrendben szabadulunk meg a túlsúlytól. Jelentkezzenek tehát először az “A”, mint Afro-amerikaiak!
Természetesen senki sem mozdul…
– Akkor jelentkezzenek a “B”, mint barna bőrűek!
Újból senki, csak a sorok közt egy kisgyerek mondja az apjának:
– Te papa, nem kéne jelentkeznünk? Hiszen mi afro-amerikaiak is vagyunk, meg a bőrünk is barna!
Mire az apja:
– A pofádat befogod fiam, mi most itt NIGGEREK vagyunk, úgyhogy először a KÍNAIAK jönnek.
Mire a hátsó sorból egy hang :
-Ném kínáái! SÁRGÁÁÁ!