így is jönnek mert vágják a kerítést ...meg felkapaszkodnak a vonatokra, kamionokra stb...
de állandó járőrszolgálat + kerítésjavítók 24órás szoliban...ez azért visszaveti a forgalmat ...
nem ugyanaz , hogy bejön egy nap 44 , vagy 14ezer...
a buszoztatás meg a legjobb megoldás volt a már ittlévőkre... olcsóbb is mint az etetésük ...
Ki az a Clam? Most már nagyon érdekel.
Ez szerintem egy értelmes párbeszéd, nem szarkavarás, senki nem anyázik vagy személyeskedik, pedig vannak véleményütközések.
Ez egy komoly probléma! Meggyőződésem, hogy emiatt a kisebbség miatt ilyen sikeres itthon a migráns propaganda. Lehetne velük mit kezdeni, de akinek Miniszter Flóri az egyik haverja....
Köszönöm! Azét Dél-Afrikából kétlem, hogy ide jönnének.
Sokat tett azért a fehér ember, hogy gyűlöljék. Ott is voltak nemi erőszakok, gyilkolások stb. Persze ezt nem a védelmükben mondom, mert elítélem az erőszakot, bárki is követi el.
Szerintem a Fidesz sem előzi meg, ugye említettem már a 3 ezret, akit beengedtek. Ha pedig tegyük fel hiszek nekik, akkor sem gondolom úgy, hogy csak ők képesek ennek a problémának a kezelésére.
Nem jöttek át a kerítésen? Nem volt buszoztatas? Dehogynem... most nem tömegesen jönnek, de amikor úgy jöttek a kerítés nem állította meg őket. Nyilván most mar kisebb az átmenő forgalom, és én is azt mondom, hogy meg kell védeni a határon lakókat, de ha tömegesen akarnának átkelni ezerszámra tíz ezerszámra egyszerre a kerítés nem ér semmit... ettől függetlenül én is egyet értek a létezésevel és azzal hogy mindenáron meg kell védeni a határokat, legfőképp az ott lakókat és aki nem jogosult ra, ne léphessen be...
Neked az a 2000 afrikai fáj? (aki már rég át is ment kis hazánkon) Nekem az az egymillió hasonló színű hazai "rejtett erőforrás", akinek a fele a büdös életben nem dolgozott, és nem is fog soha - nekünk kell eltartani, jó szerencsével még ki is rabolja a lakásomat.
Azokkal miért nem akar senki kezdeni semmit, miért csak a "szavazópolgárt" látja bennük minden párt?
A honosítás nekem sem szimpatikus.
Nekem magyarnak számít! Nekem is szimpatikus. Ezt csak azért hoztam be, mert nem minden bevándorló egy kretén. Lehetnek ilyenek is.
Baloldal is meg a Jobbik is ott cseszte el, hogy ezzel kezdték a Fideszt támadni.
Ha teljes mellszélességgel kiállnak Magyarország védelme mellet, akkor a Fidesz propagandája üres lenne, nem lehetne migráncsozással választást nyerni. A Sorosozás meg önmagában elég súlytalan.
Először: https://hu.wikipedia.org/wiki/...
Másodszor,Ilyen mértékű,ilyen rövid idő alatt az.
Harmadszor,attól hogy nem ott élek,még nem élek dobozban.Rendszeresen járunk haza,van otthon is házam,szülők otthon vannak,stb.Na meg digi tv is van svédben.
Persze hogy nem érdekel,mert nem a saját bőrödön érzed.Egyenlőre.Szerintem a megelőzés mindig egyszerűbb mint később a már létező problémára megoldást találni.
A más hibájából tanulni...tudod te is.Nem vagyok,rasszista,de nem lehet velük élni.Gyűlölnek minket,fehéreket.
Azt hogy Magyarként érünk el valamit vagy nem . De semmi ne honosítót egyéb népek hátán . Ha meg a műkorcsolyára gondolsz akkor sokat lehetne elemezni hogy egy Magyar nő és egy Kínai férfi gyereke Magyarországon születik és itt nevelkedik minek számít . Szimpatikus fiatal ember részemről
https://www.sportmotor.hu/albu...
így is jönnek mert vágják a kerítést ...meg felkapaszkodnak a vonatokra, kamionokra stb...
de állandó járőrszolgálat + kerítésjavítók 24órás szoliban...ez azért visszaveti a forgalmat ...
nem ugyanaz , hogy bejön egy nap 44 , vagy 14ezer...
a buszoztatás meg a legjobb megoldás volt a már ittlévőkre... olcsóbb is mint az etetésük ...
http://www.korkep.sk/cikkek/ku...
Ez szerintem egy értelmes párbeszéd, nem szarkavarás, senki nem anyázik vagy személyeskedik, pedig vannak véleményütközések.
Jól ráugrottak páran a témára, és még komolyan is veszik.
Sokat tett azért a fehér ember, hogy gyűlöljék. Ott is voltak nemi erőszakok, gyilkolások stb. Persze ezt nem a védelmükben mondom, mert elítélem az erőszakot, bárki is követi el.
Szerintem a Fidesz sem előzi meg, ugye említettem már a 3 ezret, akit beengedtek. Ha pedig tegyük fel hiszek nekik, akkor sem gondolom úgy, hogy csak ők képesek ennek a problémának a kezelésére.
Azokkal miért nem akar senki kezdeni semmit, miért csak a "szavazópolgárt" látja bennük minden párt?
Nekem magyarnak számít! Nekem is szimpatikus. Ezt csak azért hoztam be, mert nem minden bevándorló egy kretén. Lehetnek ilyenek is.
itt ne legyen egy majom se ...
Ha teljes mellszélességgel kiállnak Magyarország védelme mellet, akkor a Fidesz propagandája üres lenne, nem lehetne migráncsozással választást nyerni. A Sorosozás meg önmagában elég súlytalan.
Másodszor,Ilyen mértékű,ilyen rövid idő alatt az.
Harmadszor,attól hogy nem ott élek,még nem élek dobozban.Rendszeresen járunk haza,van otthon is házam,szülők otthon vannak,stb.Na meg digi tv is van svédben.
Persze hogy nem érdekel,mert nem a saját bőrödön érzed.Egyenlőre.Szerintem a megelőzés mindig egyszerűbb mint később a már létező problémára megoldást találni.
A más hibájából tanulni...tudod te is.Nem vagyok,rasszista,de nem lehet velük élni.Gyűlölnek minket,fehéreket.