a kerítéssel kapcsolatban nincs igazad... Mi akik itt élünk , ezt csak mi látjuk , hogy mennyi embert fog vissza...
teljesen PÁRTATLANUL mondom , teljesen mindegy ki építette ...
így is jönnek , de lényegesen kevesebben ...
az hogy milyen propagandára használják , az már más tészta ...
Liberális ,mindig liberális marad . Ez a vicc bennük ,néha kot-kogodál néha ezt mond néha azt , ki igazodni nem lehet . ezért nem nézek pl RTL-t mondjuk más se nagyon bár itt szívesen időzők https://www.youtube.com/result...
Persze hogy van, már 20 éve is voltak, de ezek otthon is a B vagy C kategóriásak. A németek, angolok, belgák, hollandok valahogy tehetségesebben válogatnak.
Na most jó mellé nyúltál mert gondolom nem jársz mostanában meccsre gondolom , híd el van néger gazdagon összes klub csapatba (bár ne lenne ) de még a válogatottba is https://www.facebook.com/troll...
Az ember változhat, 8 éve nem érdekelt a politika azt mondtam felesleges foglalkozni vele. Most másképp látom, egy párt esetében ez nyilván drasztikusabb dolog és a kérdésedre válaszolva nem tudom, de nekem egy szavazatot megér, mert a mostaniakat nem bírom. Nekem megéri ez a kockázat.
Van egy párt, aki liberálisként kezdte, most pedig migránsozik. Nekik melyik az igazi arcuk?
Amúgy pedig ha pár migránst esetleg befogadnánk, akik tehetségesek valamiben pl. fociban és atlétikában, akkor talán lenne ezekben a sportágakban némi sikerünk. Olcsóbb is lenne, mint a sok akadémia, stadion stb. mert ők nem hiszem, hogy több milliárdos épület komplexumokhoz vannak szokva.
Valaki így valaki úgy . Híd el én meg mostanit tartóm szánalmasnak ! Én logikám szerint fura dolog elindulni egy nyomvonalon és képviselni valamit ,utána menni egy másik úton és képviselni egy valami mást . Most akkor melyik a igazi arca ????????? Te tudod ??????????? Mert én nem
Először is, mi az hogy Fekete-Afrika? Másodszor, a vándorlás egy új dolog a történelemben? Nem hiszem. Harmadszor, nem akarlak megbántani, de nem itt élsz. Lehet ahol most vagy ott gond a migráció, de itt ezerszer aktuálisabb problémák is vannak. Ez csak egy kiváló csont a szavazóiknak és az erre fogékonyaknak. Nekem aki itt él, nem hat meg és nem érdekel milyen bajok vannak máshol. Lehet kezelni a migrációt? Igen! Akik nagyban mondják, hogy veszélyben a kultúránk (amit kurvára nem ápolunk) ők befogadtak 3 ezer embert. Kik ők? Mit tudunk róluk? Semmit. Tehát bort isznak és vizet prédikálnak. A szavazóik xenofóbok, rasszisták, de akire szavaznak párt, annak a vezérkara zömében cigány származású. Egyszerűen nem értem ezt az ellentmondást a fejekben.
senki nem tartja őket távol jelenleg. menni akarnak és mennek is, nem maradnak itt... a sok migráns mind továbbment nyugatra. busszal-vonattal vitettük őket az osztrák határhoz, ott meg szépen továbbmentek... majd legközelebb is átbuszoztatjuk őket, és a németek, svédek, franciák, angolok stb eljátszanak velük, ahogy akarnak
Ezt Te el is hiszed?Fognak jönni...Fekete-Afrikában sok olyan ország van,amihez képest Magyarország maga a mennyország.És ha máshova nem mehet,akkor majd jó lesz ez is.Ne legyenek illúzióid.
Oké, de milyen jósok vagytok ki? Egy jóléti államot ne hasonlítsunk a miénkhez. Ide nem fog senki jönni. Ez legalább akkor butítás, mintha Putyin tolná ezt, hogy az oroszokat veszélyezteti a migráció. Senki nem akar idejönni, kivándorlás van, nem pedig be...
Szerintem az idősebb generációval is van baj, nézd meg faszbukon mennyi 30-as, 40-es, 50-es idióta van. Nem szabad általánosítani! Sok fiatalra igaz, amiket írtál, de nem mindre. Az erőt pedig azért látom bennük, mert ha valaki bekorlátozza őket, azt pont az ilyenek nem fogják eltűrni.
Momentumról nem teljes a kép ugyanis az tuti hogy valami pénz ember áll mögöttük .Ugyanis olimpia meg fúrása amihez sok pénz kellett .Honnan tudom ? Onnan hogy álljunk itt össze 5-6 és nézzük meg hogy mit érnék el , mondjuk a Makabi olimpiával de gyanítom hogy semmit . Milyen fura ,ugye ?
Volt jobbikosként mondom .Baloldalt Gyurcsány csinálta ki hála égnek , Jobboldalt meg Vona amikor levágta úgynevezett vadhajtást . Csak aztán az a vadhajtás juttatta be a parlamentbe .............. Mellesleg jegyzem meg hogy nem az volt a dolga hogy kormányra kerüljön hanem hogy képviselje a Nemzeti radikalizmust kő keményen . Kérdem én szerényen hogy régi Gabika le kezelne-e ma önmagával ???
Végigolvasva hszt,hozzászólnék.
Leszögezném előre is hogy az Orbán-klánt rühellem.Nagyon rég óta.De.
2007 óta Svédországban élek,látom azt a változást ami végbe ment itt.Borzalmas.A legtöbb magyarnak fogalma sincs erről,csak ugatnak róla.
Ilyenkor szoktak beszólni,hogyha olyan szar akkor miért vagy ott.Mert a fiam 2019-ben végez a fősulin.De utána tipli haza.Szóval,én arra szavazok aki ezeket a férgeket távol tartja az országtól.Ha a Fidesz,akkor rá.Svédország elbukott,remélem Magyarország nem fog.Megjegyezném,hogy az embereknek van mitől félniük.Akit érdekel,annak szívesen írok egy-két sztorit,amit én tapasztaltam meg,nem úgy olvastam.
Nem kötekedésnek szántam,csak egy kis infónak.
Písz :-)
Azért van bennünk is hiba....
Én us töketlen voltam 20 évesen de anyámnak nem volt ideje mindent megcsinálni helyettem, így rákényszerültem tökösödni
A gyerekem anyjának meg van ideje....
Aztán miért is töketlenek a fiatalok?
Mert elbasztuk, nem kicsit, hanem nagyon
Ezeket a fiatalokat? Bazmeg, ha kilóg a fika az orrukból még 22 évesen is az anyuk törli ki teljeséggel önállótlanok és buták. Sajnos ez főleg a jelenlegi rendszer és oktatás hiánya. Érdemes megnézni néhány jutubos videót amikor az ilyen-olyan egyetemről kijövőket egyszerű kérdésekkel bombázzák, még azt sem tudják, hogy mi az a hálózati 220-230 volt De nemzetközi felmérések ugyanezt igazolják. Sötétek mint az éjszaka. És legfőképp szarnak a világra, semmi sem érdekli Őket, csak laposteló, fészbuk legyen, meg tartsa el őket az anyjuk lehetőleg amíg él Egyszer egyszer próbáltam fiatalt alkalmazni, bölcsész diplomával a kasszába nem lehetett beültetni ,mert az 5000 ft-ot nem tudta megkülönböztetni az 500 ft-tól. És ez nem élc hanem ez a való igazság. A mai fiatalság egy semmirekellő, tiszteletet nem ismerő pálott szájuak gyülekezete. Aki valalmi kicsit ér az már külföldön dolgozik, ezek már nem fogják kitermelni a te nyugdíjadat ez borítékolhatom Egyszerűen elferdült a világ szarul neveljük a gyerekeinket, lehetőség szerint mindent megadunk, cserébe életképtelen heréket(szó szerint/nemzőképteleneket) nevelünk belőllük. Te lehet,hogy bennük látsz valamiféle erőt én speciel azt látom, hogy a kezükkel a saját seggüket sem találják meg...
Na igen, nagyon nagy hibának tartom, hogy tabu téma a politika, sőt érdektelen.
Az agymosással részben egyetértek, de pont olyan világban élünk, ahol nem működik úgy a cenzúra. A világháló minden információt megtalálsz, persze az igazi hívők itt is csak a szentjeiket követik és rossz olvasni milyen nyalás megy ott irányukba.
A fiatalokat én nem nézném le, bennük látom csak azt az erőt aki, ha most nem is később leválthatja a jelenlegi rendszert.
Csak akkor még hittek az emberek a politikában......
Most már nem hisznek semmiben sem, csak nézik az agymosott tv-t és ha 10x látnak bármit akkor azt elhiszik
teljesen PÁRTATLANUL mondom , teljesen mindegy ki építette ...
így is jönnek , de lényegesen kevesebben ...
az hogy milyen propagandára használják , az már más tészta ...