Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rasszista!
ha így hajtunk már nem sok idő....
bár a cameroni jósláshoz képest még szarul áll mert késik vagy 10 évet az öntudatra ébredése
Esetleg "skynet live"
sok minden lehetett
pl egy emberi alak tuti be van programozva hogy ha az úton téblábol akkor fékezzen, itt egy biciklivel volt ami ugye nem teljesen emberi alak
amúgymeg ha minden emberi idiótaságra beprogramozzák nem fog menni még 30al sem szegény kocsi, hiszen bármi előfordulhat

amikor még józsefvárosban dolgoztam elég sokat tébláboltam pesten, mivel többnyire lusta voltam a zebráig elsétálni nem egyszer átfutkostam a többsávos utakon is és sosem lassított egy kocsi sem még ha a felezővonalon billegtem akkor sem
szóval szerintem igaza van a gépnek, még vissza is kellett volna tolatnia hogy biztosan kiiktassa ezt a veszélyes elemet hogy a géptárai ne sérüljenek meg attól a komisz szabályszegőtől a továbbiakban
Egy humán lehet, de a gép elvileg azért van, hogy pont az ilyeneket is kivédje mertr hát elvileg tele van érzékelőkkel amik nem csak egy irányba l"látnak" hanem folyamatosan a járműtől minden irányba figyel és elemez, elvileg nem lehet, hogy nem észlelte megfelelő időben a bringást, inkább az lehetett, hogy a bringás megállt, de mégis úgy döntött, hogy még átfér és elindult a gép meg lefagyott a logikátlan viselkedést tapasztalva.
Nem az út és a látási viszonyoknak megfelelően választotta meg a sebességet.A törvény az törvény! Lehet,hogy börtönbe zárják az autót.
Ahogy néztem eléggé kivédhetetlen volt az ütközés, úgy gondolom itt bármelyik humán sofőr is elgázolta volna
Szerintem amire feldolgozta az adatokat addigra már előtte is volt
Pontosan! A legrosszabb amikor a buta okosnak hiszi magát és youtubon nyomja az igét a többi butának, akik szintén okosok, szerintük.
Így van!
Rossz az elnevezés, ami becsapja az embereket! A buta embereket....
Engem az zavar, hogy a sok idióta még butítja is a népet és önvezetőnek hívja ezeket. Aztán csodálkozunk, ha ilyenek történnek.
Engem az érdekelne, hogy az autó VEZETŐ SEGÍTŐ RENDSZER (még ha képes is elnavigálni az autót....úgy ahogy) szenzorai, érzékelői miért nem vették észre! Mert azok ugye ugyanúgy látnak sötétben is, mint nappal....
Mondjuk ez a nő tuti nem tudott volna beavatkozni.
béemvések gyertek ordibálni, hogy nájtvízsün
http://www.origo.hu/auto/20180... a kivilágítatlan birigliseket én is elütöm a gecibe főleg ha nem biriglizik akkor is !
Ez kérdés?!
itt ki a hülye?
Chuck Berry kimaradt!!!!!!!
Az utolsó smiley az ez lenne:
Ő Nem csák norisz
Carl Nemchuck