Mert ha mindenki ész nélkül dobálná fel, kibaszott szar áram és feszültség jelalakok lennének a hálózaton, rengeteg zavart keltve, nullavezetőt erősen túlterhelve, a többi háztartásban rengeteg zavart okozva, valamint sose tudni kit verne agyon az áram egy kikapcsolt hálózaton amikor épp javitják. Meg ilyenek.
Napelemre nem lesz adó, mondjuk épp elég hogy van (áfa, vám, stb). Sok uniós meg nem uniós rendelkezéssel ütközne. Egyébként is, más lesz a probléma hamarosan.......legalábbis ha ennyire elterjednek a naperömüvek.
Nem nagyon kivitelezhető. A fúrt kutakat se basztatják már, nem rég változott valami de most ne kelljen megkeresnem, mindenesetre kivették elég tekintélyes mélységig a bányamérnökség fennhatósága alól.
kb 10 év alatt(200ezer km) annyiba lenne a villanyos hármas bmw mint a nem villanyos hármas
ha mindig talál ingyenes töltést + pesti 70ezeres éves parkolójegy árát is belevesszük akkor még hamarabb
itt az a kérdés mi lesz a kocsival 10 év után, de ezeket kb még senki sem tudja pontosan
a villanyos bmw-s ember pár videóját láttam már neki nagyon tetszik a villanyautó
Pont nem! Az ilyenekből lesznek youtuberek és majd kunyizzák a pénzt. A 25 milliós X5-tel ingyen parkolhat, csak mert van benne egy villanymotor. Nekem ez fillérbaszás, nem környezetvédelem.
Egyértelmű, hogy nem lesz ingyé a töltés, mért mis lenne? Pénz az áram, pénz a töltő. A baj inkább onnan ered, hogy arra is már jövedéki adót akarnak kiróni. A megsemmisités nem lenne gond, az hogy venni kell másikat annál inkább :))
most is mennék de nem vagyok nyugdíjjas vazzeg akit tol a fasza kis kormányunk ezerrel
aztán amit kapok ebből az ablakon nem tudok kinézni, nem hogy külföldre menjek
pl ez az akku tovább él mint sok ember: http://www.vilaglex.hu/Kemia/H...
bár kurvára nem energiahatékony de pl a szerelőaknámban(4m*1,2m*1,5m) elég sok áram elférne még ebben az óski akkuban is
tavasztól-őszig fasza is lenne a buli, télen meg a megspórolt pénzből el lehet menni külföldre kirándulni
valami batár nagy lúgos akku kellene olcsó pénzért a kertes házba és abból jutna nafta a házba is meg a kocsiba is
de ez szerintem kb annyi pénzből lenne meg amivel a lakást ellátnánk árammal 50 évig meg 30 évig autóznánk
most még....
de ha 10-20 év múlva a benzin 20x ennyi lesz mert már alig lesz nafta akkor lehet életképes lesz ez a terv is
ha mindig talál ingyenes töltést + pesti 70ezeres éves parkolójegy árát is belevesszük akkor még hamarabb
itt az a kérdés mi lesz a kocsival 10 év után, de ezeket kb még senki sem tudja pontosan
a villanyos bmw-s ember pár videóját láttam már neki nagyon tetszik a villanyautó
aztán amit kapok ebből az ablakon nem tudok kinézni, nem hogy külföldre menjek
Ugyan menjéé már !
bár kurvára nem energiahatékony de pl a szerelőaknámban(4m*1,2m*1,5m) elég sok áram elférne még ebben az óski akkuban is
tavasztól-őszig fasza is lenne a buli, télen meg a megspórolt pénzből el lehet menni külföldre kirándulni
de ez szerintem kb annyi pénzből lenne meg amivel a lakást ellátnánk árammal 50 évig meg 30 évig autóznánk
most még....
de ha 10-20 év múlva a benzin 20x ennyi lesz mert már alig lesz nafta akkor lehet életképes lesz ez a terv is