Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos egy forintot nem is ér ez a nép... Ilyen élhetetlen okoskodó önpusztító, széthúzó brigád kevés van.
Persze ettől ne irtsa ki egy komplexusos labanc, de akkor is így van.
Amiről beszéltem az az, hogy az ő problémája a mi problémánk is mostmár.
Az igazság és Mátyás király allegóriája jut eszembe...
Trianonban tárgyalnak az országok további sorsáról a világháború után. A tárgyalás közepén jelentkezik a magyar küldött, hogy szólni kíván.
- Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor mi idejöttünk a Kárpát-medencébe, az éjszaka ellopták a románok a lovainkat.
A többiek nem igazán értik, kérdi az elnök, szeretné-e a magyar ha a hozzászólását jegyzőkönyvbe vennék-e.
- Á nem, nem kell. Csak úgy mondtam...
A tárgyalás folytatódik, megint szólni kíván a magyar:
- Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor mi idejöttünk a Kárpát-medencébe, az éjszaka ellopták a románok a lovainkat.
Megint kérdik, jegyzőkönyvbe akarja-e vetetni? Mondja:
- Nem kell, csak úgy mondtam...
A tárgyalás folytatódik, a magyar megint szólásra kér engedélyt:
A román küldöttnek már vörös a feje! Üvöltve kifakad:
- De hiszen akkor mi még itt sem voltunk!
Mire a magyar:
- Na, ezt vegyék jegyzőkönyvbe...
Olvastam és jó
Világnézetem ellenére nagy rajongója voltam az öregnek,gyűjtöttem a könyveit,dedikáltattam is vele az elsőt(Ferencvárosi koktél)
Öregkoráig eltudott vonatkoztatni a zsidóságától és a baloldaliságától
Sajnos öregkorára (ő is) meghülyült
De gondolom ez vár mindannyiunkra
ha azokat az adatokat amikkel traktálnak minket elosszuk százzal(mert ugye mindig a győztesek írják a történelmet) akkor is sok galádságot tett
de oszthatjuk akár százezerrel is, akkor is van jó sok megbocsájthatatlan tett
Ebben igazad van, a bajom csak az,hogy olyan élő Magyar nincs akire most fel lehetne nézni!
A politika szinpadán páváskodókra gondolok!
Viszont az osztrák fickóról és a korról sosem fogunk hiteles képet kapni mert az nagyon nem célja a hatalomnak!
Moldovának volt egy könyve jóval régebben....az vicces volt. : https://moly.hu/konyvek/moldov...
De...mivel minket el akart innen költöztetni az ezeréves hazából merthogy a lebensraum meg ilyenek......hogyne lenne releváns?....hisz épp azt képviselte, hogy mi legfeljebb másodosztályúak vagyunk, alig a szlávok felett vagy azon a szinten, de mindenképp a másodárják után tehát legfeljebb kutya beosztásra vagyunk alkalmasak akikkel lehet riogatni a még lejjebb lévőket. Magát németnek tartotta és semmiképp nem volt magyar, aki azt a fószert tartja a példaképének szintén nem lehet magyar.......ez egy csúnya kognitív disszonancia, túl lehet lépni rajta?....
Az, hogy magyar volt-e, nem is releváns a tekintetben, amit képviselt
Ezt nem is akartam cáfolni
A jóképű könyvéből és egy halom más emlékiratból, elég az akkori vezérünkkel való bánásmódra gondolni. A lényeg, hogy nem magyar, van elég magyar akire fel lehet nézni, ez a gnóm nem volt az.
Ez a lenézett minket,honnan van?
Csak kiváncsi lennék?
Mert a hivatalos verziók több tétele ,több sebből vérzik
Gondolok itt a.... áááá arra gondolni sem szabad így
Tehát nem magyar.
Osztrák születésű
A hosszabb gondolkodást a válaszra megelőzendő csak annyit tennék hozzá, hogy nevezett ember minket innen legalább, de inkább több mint 1000km-re keletre képzelt el, német volt és nem magyar (eléggé lenézett minket), én inkább az lennék és nem nyalnám egy fritz seggét.
Ez a embör magyar volt?
ezt tegnap lőttem a XXI kerületben
Van még remény
Mindenesetre európa megbecsülhetné
Az egyetlen ember aki tudja mit csinál