Sajnos egy forintot nem is ér ez a nép... Ilyen élhetetlen okoskodó önpusztító, széthúzó brigád kevés van.
Persze ettől ne irtsa ki egy komplexusos labanc, de akkor is így van.
Amiről beszéltem az az, hogy az ő problémája a mi problémánk is mostmár.
Az igazság és Mátyás király allegóriája jut eszembe...
Trianonban tárgyalnak az országok további sorsáról a világháború után. A tárgyalás közepén jelentkezik a magyar küldött, hogy szólni kíván.
- Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor mi idejöttünk a Kárpát-medencébe, az éjszaka ellopták a románok a lovainkat.
A többiek nem igazán értik, kérdi az elnök, szeretné-e a magyar ha a hozzászólását jegyzőkönyvbe vennék-e.
- Á nem, nem kell. Csak úgy mondtam...
A tárgyalás folytatódik, megint szólni kíván a magyar:
- Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor mi idejöttünk a Kárpát-medencébe, az éjszaka ellopták a románok a lovainkat.
Megint kérdik, jegyzőkönyvbe akarja-e vetetni? Mondja:
- Nem kell, csak úgy mondtam...
A tárgyalás folytatódik, a magyar megint szólásra kér engedélyt:
A román küldöttnek már vörös a feje! Üvöltve kifakad:
- De hiszen akkor mi még itt sem voltunk!
Mire a magyar:
- Na, ezt vegyék jegyzőkönyvbe...
Olvastam és jó
Világnézetem ellenére nagy rajongója voltam az öregnek,gyűjtöttem a könyveit,dedikáltattam is vele az elsőt(Ferencvárosi koktél)
Öregkoráig eltudott vonatkoztatni a zsidóságától és a baloldaliságától
Sajnos öregkorára (ő is) meghülyült
De gondolom ez vár mindannyiunkra
ha azokat az adatokat amikkel traktálnak minket elosszuk százzal(mert ugye mindig a győztesek írják a történelmet) akkor is sok galádságot tett
de oszthatjuk akár százezerrel is, akkor is van jó sok megbocsájthatatlan tett
Ebben igazad van, a bajom csak az,hogy olyan élő Magyar nincs akire most fel lehetne nézni!
A politika szinpadán páváskodókra gondolok!
Viszont az osztrák fickóról és a korról sosem fogunk hiteles képet kapni mert az nagyon nem célja a hatalomnak!
De...mivel minket el akart innen költöztetni az ezeréves hazából merthogy a lebensraum meg ilyenek......hogyne lenne releváns?....hisz épp azt képviselte, hogy mi legfeljebb másodosztályúak vagyunk, alig a szlávok felett vagy azon a szinten, de mindenképp a másodárják után tehát legfeljebb kutya beosztásra vagyunk alkalmasak akikkel lehet riogatni a még lejjebb lévőket. Magát németnek tartotta és semmiképp nem volt magyar, aki azt a fószert tartja a példaképének szintén nem lehet magyar.......ez egy csúnya kognitív disszonancia, túl lehet lépni rajta?....
A jóképű könyvéből és egy halom más emlékiratból, elég az akkori vezérünkkel való bánásmódra gondolni. A lényeg, hogy nem magyar, van elég magyar akire fel lehet nézni, ez a gnóm nem volt az.
Ez a lenézett minket,honnan van?
Csak kiváncsi lennék?
Mert a hivatalos verziók több tétele ,több sebből vérzik
Gondolok itt a.... áááá arra gondolni sem szabad így
A hosszabb gondolkodást a válaszra megelőzendő csak annyit tennék hozzá, hogy nevezett ember minket innen legalább, de inkább több mint 1000km-re keletre képzelt el, német volt és nem magyar (eléggé lenézett minket), én inkább az lennék és nem nyalnám egy fritz seggét.
Persze ettől ne irtsa ki egy komplexusos labanc, de akkor is így van.
Amiről beszéltem az az, hogy az ő problémája a mi problémánk is mostmár.
Az igazság és Mátyás király allegóriája jut eszembe...
A többiek nem igazán értik, kérdi az elnök, szeretné-e a magyar ha a hozzászólását jegyzőkönyvbe vennék-e.
- Á nem, nem kell. Csak úgy mondtam...
A tárgyalás folytatódik, megint szólni kíván a magyar:
Megint kérdik, jegyzőkönyvbe akarja-e vetetni? Mondja:
- Nem kell, csak úgy mondtam...
A tárgyalás folytatódik, a magyar megint szólásra kér engedélyt:
A román küldöttnek már vörös a feje! Üvöltve kifakad:
- De hiszen akkor mi még itt sem voltunk!
Mire a magyar:
- Na, ezt vegyék jegyzőkönyvbe...
Világnézetem ellenére nagy rajongója voltam az öregnek,gyűjtöttem a könyveit,dedikáltattam is vele az elsőt(Ferencvárosi koktél)
Öregkoráig eltudott vonatkoztatni a zsidóságától és a baloldaliságától
Sajnos öregkorára (ő is) meghülyült
De gondolom ez vár mindannyiunkra
de oszthatjuk akár százezerrel is, akkor is van jó sok megbocsájthatatlan tett
A politika szinpadán páváskodókra gondolok!
Viszont az osztrák fickóról és a korról sosem fogunk hiteles képet kapni mert az nagyon nem célja a hatalomnak!
Csak kiváncsi lennék?
Mert a hivatalos verziók több tétele ,több sebből vérzik
Gondolok itt a.... áááá arra gondolni sem szabad így
Van még remény
Az egyetlen ember aki tudja mit csinál