Mesterséges megtermékenyítő iroda hirdeti magát. A kopott irodában gyönyörű nőt fogad egy gyanús külsejű férfi.
– Én azt akarom, hogy a fiam olyan okos legyen, mint Einstein. A férfi egy kis port szór egy pohár vízbe.
– Más?
– Olyan alakja legyen mint egy germán istennek!
A férfi újabb port szór a vízbe.
– Még valami?
– Olyan szép legyen, mint Alain Delon!
Még egy kis por a vízbe.
– Más?
– Ennyi elég.
– Igya meg ezt a keveréket!
A nő megissza és azonnal elalszik. A férfi elkezdi gombolni a sliccét:
– Na majd adok én neked Alain Delont!
szerintem a körforgalom közepén az a fehér egy rendőrségi dobogó, ahonnan egy tini kinézetű széles mosolyú, fazonra igazított nunájú rendőrlányka irányítja a forgalmat
1.Rossz a megfogalmazás azért megyünk a táncoslányok oldalán mert heterók vagyunk, és talán 1-2 még csinos is!
2. ajánlom a hajfestést, meg nyaralni küldeni a kedves munkatársat észak-norvégiába.
Nem általánosítás, hanem tapasztalaton alapuló vélemény. Amikor tömegről aka cigányok kérdeznek, nyilván nem mondhatom, hogy szar tróger alakok, kivéve a bicskei Kolompár Bélát és az ajkai Málé Tibit, nem különben a debreceni Filó Szimenotta, egyszerűen megmondom a tapasztalaton alapuló véleményemet.
A másik meg az, hogy mint írtad, szerinted van 5% rendes cigány. Én ezt el is hiszem, majd ha azt 5%-t látom akár élőben vagy akár a tévében, amikor kijelentik, hogy szégyellik a rühes fajtájukat és legszívesebben agyonvernék hetedíziglen azt a 95%-t, akik miatt ők, a rendes 5% is szop. De hát ilyent nem látok... Vagy te igen?
És hogy könnyebb legyen gondolkodni ezen, van két házi feladat.
1. A pontból hazamennék éjszaka a B pontba. Ezt két úton tehetem meg, mind a kettő hajszálra ugyanolyan hosszú, ugyanolyan a járda, stb. Az egyikben ott áll mondjuk 10 cigány, nem verekednek, nem lóbálnak botokat, csak állnak a szokás egyenruhájukban abban a ratyi-féle sültös sapkában, és néznek. A másik úton meg a helyi asszonykórus várja a buszt, mert korán indulnak a szomszéd megyében tartandó Felszállott a páva megyei elődöntőjére. Náluk sincs bot, meg egyenruha van rajtuk, rakott/pliszírozott szoknya stb.
Te melyik úton mész haza? Te is rasszista vagy ezek szerint?
2. Vállalkozó vagyok, mondjuk antenna szerelő. A régi, soros rendszert szereljük át csillagpontosra, ezért minden lakásba becsöngetünk, hogy ki kéri a szolgáltatást. Van két alkalmazott, azok robotolnak. Az egyik esetben két szőke, kék szemű, átlagosan barátságos arcú jómunkásember. A másikban két cigány, de hasonlóan illedelmesen köszönnek, adják elő a mondókájukat, hasonló ruházat. Ugye sejtjük, hogy az egyik csapatot hányan engedik be a lakásukba, és a másikat hányan. ne menjünk bele konkrét számokba, nincs értelme. Na most akkor neked nem kell a rasszista lakók pénze az elvégzett munkáért cserébe? Vagy ne is legyenek rasszisták, elég ha csak előítéletesek. Szeretnél venni az előítéletes gonoszak pénzén mondjuk egy FJR 1300-as motort?
Na, most akkor mi is az előítélet?
(Poén: van egy egészen kicsi esély arra, hogy a szőke szerelők fognak meglopni és a cigányokkal kifogom a világ legbecsületesebb munkásait, azért ezt a becsületesség kedvéért számításba kell venni. Csak hát az arányok... azok a kurva arányok. És a tapasztalat.)
hát ez az.. ,nagyon attól félek,hogy nem...,megyek nyaralni,s a kettő nemigen fér bele ,meg el se nagyon engednek,meg senki se megy akivel voltam...á,tiszta szar
– Én azt akarom, hogy a fiam olyan okos legyen, mint Einstein. A férfi egy kis port szór egy pohár vízbe.
– Más?
– Olyan alakja legyen mint egy germán istennek!
A férfi újabb port szór a vízbe.
– Még valami?
– Olyan szép legyen, mint Alain Delon!
Még egy kis por a vízbe.
– Más?
– Ennyi elég.
– Igya meg ezt a keveréket!
A nő megissza és azonnal elalszik. A férfi elkezdi gombolni a sliccét:
– Na majd adok én neked Alain Delont!
Az esztelenség ide vezet...
http://youtu.be/O3kL6nMap2s
http://youtu.be/5WvnKR70lgo
sajnos aki nem ilyen abból lényegesebben több van már felénk is.....
Nekem nincsenek előitéleteim,de utóitéletem már annál több
Azzal meg nehéz vitázni!
2. ajánlom a hajfestést, meg nyaralni küldeni a kedves munkatársat észak-norvégiába.
A másik meg az, hogy mint írtad, szerinted van 5% rendes cigány. Én ezt el is hiszem, majd ha azt 5%-t látom akár élőben vagy akár a tévében, amikor kijelentik, hogy szégyellik a rühes fajtájukat és legszívesebben agyonvernék hetedíziglen azt a 95%-t, akik miatt ők, a rendes 5% is szop. De hát ilyent nem látok... Vagy te igen?
És hogy könnyebb legyen gondolkodni ezen, van két házi feladat.
1. A pontból hazamennék éjszaka a B pontba. Ezt két úton tehetem meg, mind a kettő hajszálra ugyanolyan hosszú, ugyanolyan a járda, stb. Az egyikben ott áll mondjuk 10 cigány, nem verekednek, nem lóbálnak botokat, csak állnak a szokás egyenruhájukban abban a ratyi-féle sültös sapkában, és néznek. A másik úton meg a helyi asszonykórus várja a buszt, mert korán indulnak a szomszéd megyében tartandó Felszállott a páva megyei elődöntőjére. Náluk sincs bot, meg egyenruha van rajtuk, rakott/pliszírozott szoknya stb.
Te melyik úton mész haza? Te is rasszista vagy ezek szerint?
2. Vállalkozó vagyok, mondjuk antenna szerelő. A régi, soros rendszert szereljük át csillagpontosra, ezért minden lakásba becsöngetünk, hogy ki kéri a szolgáltatást. Van két alkalmazott, azok robotolnak. Az egyik esetben két szőke, kék szemű, átlagosan barátságos arcú jómunkásember. A másikban két cigány, de hasonlóan illedelmesen köszönnek, adják elő a mondókájukat, hasonló ruházat. Ugye sejtjük, hogy az egyik csapatot hányan engedik be a lakásukba, és a másikat hányan. ne menjünk bele konkrét számokba, nincs értelme. Na most akkor neked nem kell a rasszista lakók pénze az elvégzett munkáért cserébe? Vagy ne is legyenek rasszisták, elég ha csak előítéletesek. Szeretnél venni az előítéletes gonoszak pénzén mondjuk egy FJR 1300-as motort?
Na, most akkor mi is az előítélet?
(Poén: van egy egészen kicsi esély arra, hogy a szőke szerelők fognak meglopni és a cigányokkal kifogom a világ legbecsületesebb munkásait, azért ezt a becsületesség kedvéért számításba kell venni. Csak hát az arányok... azok a kurva arányok. És a tapasztalat.)