Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mesterséges megtermékenyítő iroda hirdeti magát. A kopott irodában gyönyörű nőt fogad egy gyanús külsejű férfi.
– Én azt akarom, hogy a fiam olyan okos legyen, mint Einstein. A férfi egy kis port szór egy pohár vízbe.
– Más?
– Olyan alakja legyen mint egy germán istennek!
A férfi újabb port szór a vízbe.
– Még valami?
– Olyan szép legyen, mint Alain Delon!
Még egy kis por a vízbe.
– Más?
– Ennyi elég.
– Igya meg ezt a keveréket!
A nő megissza és azonnal elalszik. A férfi elkezdi gombolni a sliccét:
– Na majd adok én neked Alain Delont!
Pár éve ezek még kerékpáron nyomták.
Büdös tetves kínaiak... Ott be kellett volna keríteni őket...
Az esztelenség ide vezet...
Most vonul le ,mán nincs mit tenni
Ez a kemény nem a gyémánt

http://youtu.be/O3kL6nMap2s
Jól látszik,hogy az embereket aggasztja az árvízhelyzet.....
szerintem a körforgalom közepén az a fehér egy rendőrségi dobogó, ahonnan egy tini kinézetű széles mosolyú, fazonra igazított nunájú rendőrlányka irányítja a forgalmat
Ezt máshogy nem akarta
Nekem ezek a kedvenceim
Lehajtó....
Mikor a lomiscigó húzza az utánafutót az is nagy!
Ez állat jó! De ezért úgy megkúrnának egy hétig gecit fosnék!
Ezek legtöbbjét nem is értem mi az anyja picsájára számít
Na Estvány,ezt csináld meg,amit 1:42-nél a kolléga....
http://youtu.be/5WvnKR70lgo
Szerintem meg tiszabura után sálgótárján százalékos arányban a második legjobban ellátott település az országban ebből a népcsoportból
A mi megyénkben összesen nincs annyi!
én eddig 4 cigányt ismerek aki teljesen normális
sajnos aki nem ilyen abból lényegesebben több van már felénk is.....
Az ember színe fehér,oszt pont!
Nekem nincsenek előitéleteim,de utóitéletem már annál több
Azzal meg nehéz vitázni!
1.Rossz a megfogalmazás azért megyünk a táncoslányok oldalán mert heterók vagyunk, és talán 1-2 még csinos is!
2. ajánlom a hajfestést, meg nyaralni küldeni a kedves munkatársat észak-norvégiába.
Nem általánosítás, hanem tapasztalaton alapuló vélemény. Amikor tömegről aka cigányok kérdeznek, nyilván nem mondhatom, hogy szar tróger alakok, kivéve a bicskei Kolompár Bélát és az ajkai Málé Tibit, nem különben a debreceni Filó Szimenotta, egyszerűen megmondom a tapasztalaton alapuló véleményemet.
A másik meg az, hogy mint írtad, szerinted van 5% rendes cigány. Én ezt el is hiszem, majd ha azt 5%-t látom akár élőben vagy akár a tévében, amikor kijelentik, hogy szégyellik a rühes fajtájukat és legszívesebben agyonvernék hetedíziglen azt a 95%-t, akik miatt ők, a rendes 5% is szop. De hát ilyent nem látok... Vagy te igen?

És hogy könnyebb legyen gondolkodni ezen, van két házi feladat.

1. A pontból hazamennék éjszaka a B pontba. Ezt két úton tehetem meg, mind a kettő hajszálra ugyanolyan hosszú, ugyanolyan a járda, stb. Az egyikben ott áll mondjuk 10 cigány, nem verekednek, nem lóbálnak botokat, csak állnak a szokás egyenruhájukban abban a ratyi-féle sültös sapkában, és néznek. A másik úton meg a helyi asszonykórus várja a buszt, mert korán indulnak a szomszéd megyében tartandó Felszállott a páva megyei elődöntőjére. Náluk sincs bot, meg egyenruha van rajtuk, rakott/pliszírozott szoknya stb.
Te melyik úton mész haza? Te is rasszista vagy ezek szerint?

2. Vállalkozó vagyok, mondjuk antenna szerelő. A régi, soros rendszert szereljük át csillagpontosra, ezért minden lakásba becsöngetünk, hogy ki kéri a szolgáltatást. Van két alkalmazott, azok robotolnak. Az egyik esetben két szőke, kék szemű, átlagosan barátságos arcú jómunkásember. A másikban két cigány, de hasonlóan illedelmesen köszönnek, adják elő a mondókájukat, hasonló ruházat. Ugye sejtjük, hogy az egyik csapatot hányan engedik be a lakásukba, és a másikat hányan. ne menjünk bele konkrét számokba, nincs értelme. Na most akkor neked nem kell a rasszista lakók pénze az elvégzett munkáért cserébe? Vagy ne is legyenek rasszisták, elég ha csak előítéletesek. Szeretnél venni az előítéletes gonoszak pénzén mondjuk egy FJR 1300-as motort?

Na, most akkor mi is az előítélet?

(Poén: van egy egészen kicsi esély arra, hogy a szőke szerelők fognak meglopni és a cigányokkal kifogom a világ legbecsületesebb munkásait, azért ezt a becsületesség kedvéért számításba kell venni. Csak hát az arányok... azok a kurva arányok. És a tapasztalat.)
hát ez az.. ,nagyon attól félek,hogy nem...,megyek nyaralni,s a kettő nemigen fér bele ,meg el se nagyon engednek,meg senki se megy akivel voltam...á,tiszta szar