Medvéről és vicctopc-ról jut eszembe
A rókát a farkast és a medvét a munkaügyiközpont kihelyezi dolgozni.
A rókát elküldik a tyúkolba vigyázni a tyúkokra
A farkast elküldik a juh hodályba vigyázni a bárányokra
A medvét meg elküldik a vályogvetőkhöz.
Eltelik három nap azt találkoznak
kérdi a farkas a rókát:
- na milyen a meló?
- ááá ne is mond A második nap kirúgtak, mert fogytak a csirkék
- és nálad mi a helyzet farkas?
- pont ugyanaz mint nálad két nap után engem is elbocsájtottak,mert fogytak a bárányok
-na és te medve? kérdik
- Én dolgozok ugyanúgy mint az első nap, sőt lehet meg is hosszabítják a szerződésem
- hogyhogy?
- Hát a cigányokat senki nem számolja
Igen, én is azt szeretem bennük többek közt, hogy nem megjátszák magukat, tényleg hülyék, jó értelemben. :) Az meg elképesztő, hogy zeneileg milyen tehetségesek, akkor is simán megállnák a helyüket, ha jórészt nem a paródiákból élnének, hanem saját zenéből. Ráadásul élőben is tudnak előadni, nemcsak a stúdióban. És még ennyi év után sem égtek ki.
Vannak próbálkozók, pl. ez a pamkutya nagyon nyomatja magát youtube-on, de szerintem nyomába sem ér, még mindig az IHM a szakma királya.
Pár éve egy koncertjük után együtt ettem velük a VIP sátorban virslit... Na baz+ott nem lehetett lenyelni egy falatot röhögés nélkül mert ezek ott is folyamatosan nyomták a hülyeséget spontán... Nem semmi csókák!
Örülök, hogy nem fűrészeljük tovább a fingot
A mirigy szerintem a legkivállóbb formáció, kiválló zeneiséggel, betalált dalszöveggel és kifigurázással. Akiket Ők nem parodizálnak nem számítanak igazából a zenei palettán.Mirigyet mindíg szívesen hallgatok
Na ezt megbeszéltük. Ezer éve néztem utoljára Mirigyet, de még mindig nagyon jók, ez a klip zseniális!
Talán még a Majka számát láttam tőlük utoljára, az is nagyon állat. Ez volt e: http://youtu.be/3-QN7zHi7G4
Nos ez egy hosszú gondolat. Én rövidebre fogom. a cigányság eleve hátrányal születik. Előítélet van velük szemben. Természetesen nem alaptalanul.
Azt, hogy honnan tudjuk, hogy az a srác nem áll betonkeverő mellett? Nem tudjuk De mivel 100 cigányból 95 nem dolgozik, így látatlanban feltételezzük, hogy Ő sem esik bele abba az 5%-ba. Ezt hívják álltalánosításnak. És ÉN álltalánosítok, nem valószínűség számítással töltöm az időmet, hogy vajon dolgozhat-e vagy sem (szerintem nem ) Ha akarna, (akarnának) dolgozhatnának. Na nem mint bankigazgató de a képességének megfelelő munkát bárki találhat magának. Nos az az igazság, hogy ŐK nem akarnak dolgozni. Ők így szocializálódtak. Amíg a segélyből amit elvonnak tőlünk vígan megélnek minek is dolgoznának
Na ha már halott pénz és demjén azt én is nagyon szeretem
De csak ebben a verzióban http://youtu.be/Sx3T4DnGQBE
Mondjuk ezen annyira nem nevetek.... Ezek a korcsok népesítik be lassan a bolygót. A Jóisten kissé elszarta a dolgokat...Mindenhez ész kell vagy tanfolyam....egyedül a gyerekcsináláshoz nem...na azt kellett volna IQ hoz kötni.Akkor most nem állnánk vesztésre...
Akkor is gáz
Ha pénzt akar dolgozzon, ne nyivákoljon tehetségtelenül, bár szerintem buzi is...
A feltörekvő magyar(vagy akár külföldi) együttesekről meg ne beszéljünk nem feltétlen kell hozzá tehetség
Rég jártam itt,.mé szürke a nevem?
http://www.borsonline.hu/aktua...
A rókát a farkast és a medvét a munkaügyiközpont kihelyezi dolgozni.
A rókát elküldik a tyúkolba vigyázni a tyúkokra
A farkast elküldik a juh hodályba vigyázni a bárányokra
A medvét meg elküldik a vályogvetőkhöz.
Eltelik három nap azt találkoznak
kérdi a farkas a rókát:
- na milyen a meló?
- ááá ne is mond A második nap kirúgtak, mert fogytak a csirkék
- és nálad mi a helyzet farkas?
- pont ugyanaz mint nálad két nap után engem is elbocsájtottak,mert fogytak a bárányok
-na és te medve? kérdik
- Én dolgozok ugyanúgy mint az első nap, sőt lehet meg is hosszabítják a szerződésem
- hogyhogy?
- Hát a cigányokat senki nem számolja
aztán ott kellett lennie
Vannak próbálkozók, pl. ez a pamkutya nagyon nyomatja magát youtube-on, de szerintem nyomába sem ér, még mindig az IHM a szakma királya.
Te szolgáltál fel?
A mirigy szerintem a legkivállóbb formáció, kiválló zeneiséggel, betalált dalszöveggel és kifigurázással. Akiket Ők nem parodizálnak nem számítanak igazából a zenei palettán.Mirigyet mindíg szívesen hallgatok
Talán még a Majka számát láttam tőlük utoljára, az is nagyon állat. Ez volt e:
http://youtu.be/3-QN7zHi7G4
Azt, hogy honnan tudjuk, hogy az a srác nem áll betonkeverő mellett? Nem tudjuk De mivel 100 cigányból 95 nem dolgozik, így látatlanban feltételezzük, hogy Ő sem esik bele abba az 5%-ba. Ezt hívják álltalánosításnak. És ÉN álltalánosítok, nem valószínűség számítással töltöm az időmet, hogy vajon dolgozhat-e vagy sem (szerintem nem ) Ha akarna, (akarnának) dolgozhatnának. Na nem mint bankigazgató de a képességének megfelelő munkát bárki találhat magának. Nos az az igazság, hogy ŐK nem akarnak dolgozni. Ők így szocializálódtak. Amíg a segélyből amit elvonnak tőlünk vígan megélnek minek is dolgoznának
Na ha már halott pénz és demjén azt én is nagyon szeretem
De csak ebben a verzióban
http://youtu.be/Sx3T4DnGQBE
Ha pénzt akar dolgozzon, ne nyivákoljon tehetségtelenül, bár szerintem buzi is...
A feltörekvő magyar(vagy akár külföldi) együttesekről meg ne beszéljünk nem feltétlen kell hozzá tehetség