Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Két cigány beszélget:
- Képzeld Gazsi! Megvan a jogosítványom!
- Kajakra?
- Nem, kocsira.
- Mit csinál a haldokló skinhead, ha meglát egy cigány lakodalmas menetet?
- ???
- Az utolsókat rúgja.
Miért jó, ha keresztezed a cigót a fekával?
Mert lusta lesz lopni
Élő közvetítés liberáliséknál....
http://www.borsonline.hu/aktua...
Meghal a cigány felkerül szentpéterhez, ahol találkozik kádár elvtársal
- Na te cigány mi van lenn a rendszerváltás óta?
- já né is kírdézze jáni bács i á feje tetején ván mán minden e
Jáni bátyám idején rendbe ment minden. á pótikusok poltizátak, a munkások dógoztak a cigányok meg loptak
- és mi változott elvtárs?
- Hát most a pótikusok lopnak, a munkások poltizának, töllünk meg elvárják, hogy dógozzunk...
Nekem volt régen egy bullterrierem, aki ismeri tudja hogy elég önfejű és makacs egy jószág( különben full cuki szórakoztató fajta)
Azt is megtanítottam sok mindenre
Pl kerítésen kívülre póráz nélkül akkor sem ment ha hívtam
Szóval ha ismered a jellemét akkor bármit elérsz az egyeddel
Kisgyereket cukorral lehet rábírni hogy tegyen rendet, az asszonyokat egy új cipővel az extrákra
És vannak egyedek akiknek állkapocs vagy épp bordatörés kell ahhoz hogy ne legyenek beilleszkedési problémájuk....
A kotorékok már a génjeikben be vannak oltva munka ellen....
Rossz hozzáálllás, be kell őket tanítani dolgozni mi meg addig heverészünk valami vízparton
Szaporodnak mint az egerek mindig lenne munkásember
Valami hasonló kütyü kellene beléjük mint a fortress filmben volt a rabokban....
Magyarország 2017...
Végül meg az egészet leönteni savval... Aztán oldódnak a problémák....
Féktelenül utána romátlanul...
Meg lehetne kűdeni RPG-vel,miután a sofőr leszállt....
A képet elnézve ez ork járat.
http://youtu.be/Zy6laZtRkcM

8:15 től visz mindent toszkárt érdemelne!
Mégis mit vártál??! Talán diplomát?
Na ezeknek ez a szellemi szintjük.... Mondjuk már a nyomtatásban is hiba van....
Valóban. Bár akkor is tartom, hogy nagyságrendekkel kisebb eszköz bőven elég a kormányzárhoz. Adott esetben még egy jobb dugóhúzó is elég lehet némelyik zárhoz. Ami nála van arról meg nem is nagyon tudom elképzelni hogyan segítene neki motort lopni annyira alkalmatlannak tűnik rá. Mondjuk ettől még lehet lopott a motor, mert azzal a legjobb lopni menni. Nem érdekes ha látják a rendszámot meg a típust, színt. (Mellesleg a kulcsot pl bármelyik szemtanú kivehette reflexből amikor levette a fekvő motorról a gyújtást.) Persze innen messziről csak egy videó alapján bármilyen elméletet lehet gyártani, akár az ellenkezője is lehet az igazság .
Akkor 4 általánossal ez is szép teljesítmény!
És tényleg.
Reméljük rárohad a műanyaglakat.
A kommentelök nagy része azt "feszegeti", hogy 3:55-nél nincs benne a gyújtáskulcs...
Lehet, hogy kotorék, azért ír oly szépen!