Immár több ezer éve a férfiak azon törik magukat, hogy megfejtsék a női lélek titkát. Végre itt egy objektív útmutató, amely segít a tájékozódásban. Emlékezz rá, hogy a romantika világában egyetlen nagyon egyszerű szabály érvényes: Tedd boldoggá a nőt.
Tegyél valamit, ami a kedvére van, és pontokat kapsz.
Ha olyat teszel, amit nem szeret, azért pontlevonás jár.
Azért nem kapsz pontot, ha olyasvalamit teszel, amire számított.
Sajnos, ezt a játékot így játsszák.
Egyszerű feladatok
Beveted az ágyat +1
Beveted az ágyat, de elfelejted a díszpárnákat 0
Az ágytakarót a gyűrött lepedőre teríted -1
Felhajtva hagyod a WC ülőkét -5
Kicseréled a wc-papír tekercset, ha az már elfogyott 0
Mikor a wc-papír tekercs elfogyott, áttérsz a papírzsebkendőre -1 Mikor
már a pzs is elfogyott, átszoksz a másik wc-be -2
Elmész extra vékony szárnyas betétet venni neki +5
hóban +8
de sörrel térsz vissza -5
szárnyas betét nélkül -25
Leellenőrzöd a gyanús neszeket a ház körül és semmi 0
Leellenőrzöd a gyanús neszeket a ház körül és valami +5 Agyonütöd egy
vascsővel +10
A macskája volt az -40
A party-n
Vele maradsz az egész party alatt 0
Vele maradsz egy ideig, majd lelépsz a főiskolai ivócimboráddal dumálni -2
Akit Tiffany-nak hívnak -4
Tiffany bártáncos -10
Szilikonos mellekkel -18
A születésnapja
Emlékszel a születésnapjára 0
Veszel üdvözlő kártyát és virágot 0
Elviszed vacsorázni 0
Elviszed vacsorázni, és nem egy sport bárba +1
Oké, mégiscsak sport bár -2
És pont "amennyit-bírsz" akció van -3
Ez egy sport bár, "amennyit-bírsz" akció van, és az arcodat a kedvenc csapatod színeivel festetted ki -10
Éjszaka a haverokkal
Elmész a haveroddal szórakozni 0
A haverod boldog házasember +1
A haverod egyedül él -7
Ferrari-ja van -10
Egyedi rendszámtáblával (DAKOKIRALY-1) -15
Egy este vele
Elviszed moziba +2
Elviszed egy filmre, amit ő szeret +4
Elviszed egy filmre, amit te utálsz +6
Elviszed egy filmre, amit te szeretsz -2
Aminek a címe Halál Zsaru 3 -3
Melyben egy robot felzabál egy embert -9
Azt hazudtad neki, hogy ez egy külföldi film, és árvákról szól -15
Testi adottságok
Jelentős sörhasra teszel szert -15
Jelentős sörhasra teszel szert, és rendszeresen tornázol, hogy ledolgozd +10
Jelentős sörhasra teszel szert, és áttérsz a lógós farmerre és Hawaiian ingre -30
Visszavágsz, hogy "Nem számít, neked is van." -800
A nagy kérdés
Megkérdi, hogy "Szerinted ez a ruha kövérít engem?"
Hezitálsz a válasszal -10
Azt válaszolod, hogy "Mármint hol?" -35
Azt válaszolod, hogy "Nem, szerintem a feneked kövérít" -100
Minden más válasz -20
Kommunikáció
Amikor egy problémát szeretne veled megbeszélni:
Hallgatod, és érdeklődő arcot mutatsz 0
Hallgatod, több mint 30 percen át +5
Reagálsz a problémájára, és megosztod hasonló élményedet vele +50
A gondolataid már a focimeccs körül forognak, mikor hirtelen azt hallod tőle: "Nos, szerinted mit kellene tennem?" -50
Hallgatod, több mint 30 percen át, és rá sem pillantasz közben a TV-re +100
Rájön, hogy mindez csak azért van, mert közben elaludtál -200
Egy a lényeg: 10 emberből mennyi nyert pert a szolgáltató ellen?
Ha 10ből 10 akkor törvény ellenes volt az akció
De a nép csak azt látja hogy kap egy 50 ezres telefont 1(70) forinttért aztán ez fasza de arra nem gondol hogy a többi 40+ ezret is be fogja ám szedni, ha nem most akkor x év múlva
Lehetősége? a matolcsy 2 forintos telefonadójával takaróztak, majd mikor írtam nekik, hogy ez qrvára nem ennyire jön ki akkor meg arra hivatkoztak, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek a legkorszerübb szolgáltatások, erre írtam akkor, hogy hogy is van ez?
Érdemi válaszaszt semmire nem kaptam. Nézelődtem fórumokon hátha alakul valahol egy pertársaság ahová csatlakozhatnék. Fontolgattam a feljelentést a hírközlési hatóság felé, de annyira zsírozott és szőnyeg alá söpört dologról volt szó a kormány aszisztálásával, hogy semmi nem történt az egészről. A híradóba két mondatot nem mondtak erről. Ma már más lenne a helyzet A reklámadó miatt berágott RTL en ha ez ma történne ez menne benne hónapokig.
Annó néhány hozzászólást kimásoltam:
"A Vodafone és a Telenor üzleti előfizetője vagyok. Sorozatosan tapasztalom, hogy a cégek havonta többször is 100-200 oldalon az előfizetőket hátrányosan érintő üzletszabályzattal rukkolnak elő. Ezen változtatás erőfölényes magatartás mert jelentős részben olyan előfizetőket érint
akiknek készülékvásárlással egybekötött hűségszerződésük van - ezek akár már félig vagy egészen lejártak- de korábban hálózatfüggő telefon-készülékük van melynek függetlenitó kódjának kiadása - a hűségszerződés lejárta után is - tetemes költséggel jár.
Ilyennek tekindendő Vodafone - osztható üzleti fix - csomagnál a kb 2 hónapja az egyébként másodperc alapú hivások első akár néhány mp
alapú hivásainak teljes percként való számlázása mely kb 15% áremelést jelent. 2012. július 01.-től a 2.-Ft/perc adóra hivatkozva 13.000.-Ft-os
650 perc lebeszélhetőségi - ingyenes percnélküli - csomagomat. 3.175.- Ft különdijjal számlázzák. Egyaránt a 11.000.- és 53.000.- Ft-os csomagokat.
Nem tisztázott, hogy a 2.-Ft adót terheli e áfa? A jogszabályok okán a költség 30% magáncélúnak tartott beszélgetésként a cégtulajdonosra - mint magánszemélyre tovább számlázódik. A 3175.- Ft havidij csak kb 1500 perc beszélgetés esetén kompenzálódik miközben a Vodafon hirdeti SENKIT
se terhel az adón felüli összeggel. A Vodafone úgy értelmezi a kiegészítő díjat mintha az állam nem maximális percdíj adót, hanem minimális adót
vetett volna ki és ebből ad "kedvezményt" ami akkor is fizetendő, ha ingyenes(?) perc és/vagy kimenő hívás nincs.
A Telenor idén május 07.-től bevezette, hogy a rendelkezésre járó idő utáni 30 napon belül visszavonhatatlanul is törli az előfizető egyenlegét, hiába hosszabitja meg az ügyfél a felfüggesztési határidőn belül. Ezen változásról elégtelen tájékoztatást nyújt.
2012. június 14"
"Eljött az igazság pillanata, megérkeztek az első számlák. Az üzleti fix díjcsomagokban kiszámlázzák szépen a maximális adót. Természetesen továbbhárítva az ügyfélre. Akkor is, ha sokkal kevesebb percet telefonál és szövegel. Ezt úgy nevezték el, hogy "Kiegészítő havi előfizetési díj", pontosan a Kormány által meghatározott adónak megfelelően. Plusz az ÁFA. Na ugye, hogy. tájékoztatás jelentős kedvezménynek állítja be. Hát nem tudom. 1 587,5 Ft szerintem több, mint a 2012. évre vonatkozó maximum: 1 400 Ft. Mármint kimondva. Ha "1 250 Ft + ÁFA"-nak ejtjük ki, akkor esetleg hívhatjuk "kedvezménynek" de jelentősnek azért nem nevezném. Különösen akkor nem, ha valaki csak 100 percet beszél (tízszer annyit, mint Matolcsy nagymamája). Akkor elég jelentősen többet fizet a szolgáltatónak, mint 2 Ft / perc. Nézem a számlát, sokkal nagyobb, mint az előző hónapban. Sokkal több, mintha tényleg csak 2 forintot kellene fizetni percenként és SMS üzenetenként. Hát ez elég maximálisan át lett terhelve az emberekre.
Szóval megjött a Matelcsy... Kövéren, áfástul."
Kedves Feleségem: Fel kell ismerned, hogy 54 éves vagy, és vannak bizonyos igényeim, amit már nem tudsz kielégíteni. Egyébiránt meg vagyok veled elégedve, mint feleséggel, és őszintén remélem, hogy nem fog megsérteni az, ha megtudod, hogy mire ezt a levelet megkapod én már a Grand Hotelben leszek a 18 éves tanársegédemmel. Éjfél előtt otthon vagyok - férjed.
Mire a hotelbe ér, a következő fax várja:
Kedves Férjem: Te is 54 éves vagy, és mire ezt a levelet megkapod addigra én már a Breakwater Hotelben leszek a 18 éves úszómesterrel. Mivel kiváló matematikus vagy, könnyen beláthatod, hogy a 18 az 54-ben sokkal többször megvan mint az 54 a 18-ban, ezért tehát ne virrasszál.
Értettem eddig is, de tuti volt olyan lehetősége a szolgáltatonak ami alapján ezt meg tudta tenni
Emiatt is van kártyás dolgom aminél kissebb mértékben (percenként) szopok és nem egyben mint Te
A banki egyenlegem meg legjobb esetben is 3 számjegyű szóval baszhatjátok a babettátokat
nem a hűségidővel volt a baj. Már hatodjára nem akarom ismételni de még egyszer leírom. A vodafon teljesen jogtalanul és tisztességtelenül egyoldalú szerződés módosítással egyik napról a másikra jelentősen megemelte a tarifáit, annak a lehetősége nélkül, hogy egy ilyen rossz házasságból kiléphessen az ember.
Neked lefordítom magyrra: Elmegyünk a lakásodra 4 jó baráttommal akik alapból nyomnak 120 kilót fejenként annélkül, hogy egy deka súlyfelesleg is volna rajtuk.
Becsöngetünk, kijössz. Azt mondom neked, hogy az utánfutón lévő babettát meg fogod venni 12 millió forintért de adásvételit csak 20 ezer forintról írunk
És meg fogod venni, majd elkísérünk a bankba is, nehogy eltévedj
oké persze ha így vesszük akkor nyílván eltörpül a sokkal nagyobb problémák mellett, de alapvetően a mobilszolgáltatóktól indultunk, róluk alkottunk képet mind az a gyerek aki a kicsi pélójával akarja az havi bajos ügyfélszolgálatos ribancot a f@szára húzni
megnyugtatlak vannak ettől nagyobb szopások is a világon
pl a 07.01.-én ismét módosított mt
a munkásokat kizsigerelik, aztán meg csak néznek miért is van az hogy nincs munkaerő.....
ehhez képest egy gagyi telefon számla változás csak egy kis babakacaj
sajna a törvény mindig azon az oldalon van ahol a pénz
rva anyjukat amikor eg yoldalúan szerződést módósítanak és egy törvényre hivatkozva takaróznak a jogtalan extraprofitjukért annak a lehetőségét is elvetve, hogy akinek nem tetszik az kiléphessen belőlle. Mert qrvára erről volt szó annó. Egyik napról a másik napra ugyanazért a szolgáltatásért több mint 10 ezer forintal többet fizettél és még azt sem mondhattad, hogy mennyetek ti a f@szomba átmegyek egy másik szolgáltatóhoz, mert akkor 350 ezer forintot kellett volna kicsengetni
ha már a szar viccek hete van akkor itt is van egy:
A farmer és a lánya bemennek a városba, eladni a tyúkokat és lisztet vásárolni. Mennek haza, két zsák liszttel felpakolva, amikor rablók támadják meg őket. Mikor elmennek, a zsákmánnyal felpakolva, a farmer elkezd síránkozni:
- Jaj nekem! Elvitték a pénzünket, elvitték a lisztünket, éhen fogunk halni! Jaj nekem, oda lisztünk, oda a pénzünk!
A lánya megszólal:
- Apám, azért nem olyan rossz a helyzet! A pénzünket eldugtam a rablók elől a... szóval, tudja hova!
A farmer tovább síránkozik:
- Jaj nekem, ha anyádat hozom magammal, most meglenne a lisztünk is!
Művelődési központban, a vasárnap délelőtti barkácsfoglalkozáson elhangzott monológ szelídített változata.
- Janikám, könyörgöm, ne hadonássz azzal a kalapáccsal, mert kivered apuka szemét! Nem kell kapkodni! Várd meg, amíg elmagyarázom, hogyan fogjuk elkészíteni azt a kis farepülőt. Nem ördöngösség. Először is ebből a furnérlemezből kivágjuk a szárnyakat. Apuka rászorítja a sablont, te pedig ügyesen körbefűrészeled. Úgy, úgy, mindig a vonal mentén. Híjjj, az anyád ne sirasson! Most nézd meg, belevágtál apuka ujjába! Na, próbáljuk újra, majd a másik kezemmel segítek, nehogy összevérezzem a sablont. Látod, megy ez! Most jöhet a jobb szárny! Majd apuka elkezdi, nehogy kicsússzon a fűrész. Janikaaaa, te ügyetlen, fakezű kölyök! Meglöktél, és belement a szálka apuka csuklójába! Akkora, mint egy gerenda! Úristen, de nagyon fáj! Mit ugrálsz itt, mint a bakkecske, amikor repülőt akarunk csinálni? Megpróbálom ezzel a harapófogóval kihúzni a szálkát. A fél szárny benne van a húsomban! Jól van, ne sírjál, nincs semmi baj, folytassuk. Most lássuk a gép törzsét. Tudod, Janika, mielőtt az ember nekifog valaminek, okosan átgondolja. Figyelj ide! Négy darabból fogjuk a törzset megszerkeszteni, azután külön készítjük el a farkát és az orrát. Nem, pilótafülkét nem csinálunk, arra már nem lesz idő. Én majd tartom a törzs tetejét, te pedig két kis szöggel ráütöd a szárnyat. Tessék, tartom a szöget. Aujjjj! Hájjjajjaj! Nézz ide, mit csináltál, te hülye gyerek! Olyat csaptál szegény apuka körmére, hogy a karom szakad le! Gyagyás vagy? Képtelen odafigyelni? Jajajaj! Ez a másik ujjam volt, te kis patkány! Mindjárt kivágom az egész nyomorult repülőt a szemétbe! Jól van, ne sírjál, nem akartam ekkora pofont adni, már meg is bántam. Apuka már mosolyog, nem haragszik. Nézd, én már oda is szögeltem. Tudod mit, kisöreg? A farokrészt inkább ragasztani fogjuk, mégpedig ezzel a szuper erős tubusos ragasztóval. Gyerünk, nyomj ide egy kis pöttyöt! Ujjujujuj! Jaj nekeeeem! Az egészet belespriccelted apuka szemébe! Te kis féleszű kretén, most apuka nem lát semmit! Apuka megvakult! Jól van, tudom én, hogy szeretsz, de akit szeretünk, arra vigyázunk. A törzsre lyukakat fúrunk, azok lesznek az ablakok. Óvatosan fogd meg a fúrót, Janikám, édesem, majd meghallod, úgy fog zümmögni, mint egy kis méhecske. Úgy, most nyomd be a kapcsolót! Micsoda? Kiesett a rágógumi a kis szádból? Na, majd apuka felveszi. Áááájjjjojojojjóóó! Belefúrtál a hátamba, te féreg! Kihasadt a zakóm! Kész, vége! Kotródj a szemem elől, te félkegyelmű szadista! De nem, inkább maradj itt! Állj oda a falhoz, és nézd végig, ahogy apuka halomba dobálja ennek a vacak repülőnek a darabjait. Na, te kis Drakula, most hipp-hopp aládugok egy darab újságpapírt, így, ügyesen. És most meggyújtom! Van isten, ég, mint a bálnazsír! Hallod, hogy ropog a nyavalyás farepülőd? Mindjárt hamu lesz belőle! És most apuka megígéri neked, hogy soha a büdös életben nem lesz farepülőd, mert ha egyet is meglátok a kezedben, a fogaimmal tépem ízekre, és megeszem! Jól van, én is látom, hogy ég az asztal, de engem nem érdekel. Nem bizony. A szőnyeg is ég? Na és, kinek kell az a szőnyeg? Ne üvöltözz már, te kis svábbogár! Ha meggyulladt a fogas, hát meggyulladt, nem az én kabátom van rajta! Ne bőgj már, inkább nézd, milyen szépen lángol a szerszámos szekrény, az ajtó és a parketta! Úgy kell neked, meg annak a tetves repülődnek! Gyerünk, Janika, ide se jövünk többet!
Kalsruhéban a városvezetés szerint ez az ideális családmodell
A németek elvesztek