Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én papírt használok seggtörlésre - van aki saját kezűleg oldja meg a dolgot!
Annak még az állaga eléggé kemény! Majd Te is megéred ha előbb el nem visz az ördög!
Szóval már csak az ujjadra jut...
Képzeljétek , hogy mennyit fejlődött az orvostudomány ! Egy félórája irtó nagy vágás volt az ujjamon és most nem látszik ! Nem hiszitek el ?
Szagoljátok meg !
Így lészen!
Combizom, karizom, hokizom. Ez csak három!
Nem voltam még az ősök felé, zaklatott a hetem nemigen lesz időm rá hétköznap
Kiskőrösön. Nekem is volt vörsönysárga plekósom Integral Pem 201 asszem ez volt a pontos típusa.
na hun vót a gyár?
szerintem nem
Ezt a kalapácsos próbát meg nem próbáltam
Én akkor is próbáltam vigyázni a dolgaimra
A kőrösinél nem réz csavarok voltak eredetileg?
Nekem nincs meg mert szétverem a samuval
Első ütés csak a festéket hozta le pedig 15 kiló több mint egy méteres száron nagyot tud ütni
2. Ütésre megrepedt 3.ütésre már beszaladt a kalapács
Meg a hamisított Jeb's,amit az ecseri piacon árultak.... Valami ilyesmi... nekem volt ilyen...
Hát hihetetlen de színben is megtaláltam a család összes sisakját
1 kép nagypapinak volt ilyen kb. állapotra is hasonló volt
a 2 kép faternak volt ilyen a nagymotor s50-es szimszonhoz. Még én is hordtam ha azzal vitt oviba.
3 kép na énnekem legelőször ilyen volt a simóhoz, mert külterületen ugye kötelező volt a bukósisak. Lehet, hogy a képen nem láccik olyan jó de nem csalás,nem ámítás bizony metál festék volt rajta. 2000 ft volt annó erről a képről nem is feltünő, de ezek ilyen lapított hátúljú sisakok voltak, előlről még csak csak de hátúlról egy teljesen formálatlan, idomtalan valami volt A plexit viszont már lehetett rajta a csavar mentén fel le tolni rajta. A plexiből ki volt vágva a csavarnál egy ovális rész. Ha rögzíteni akarta a paraszt akkor be kellett patentolni Persze a plexi fel, le tologatásától, tök lekopott azon a részen a festék és a plexi is összekaristolódott
Aztán az etz korszakba már jött az uvex és a krauter
érdekel engem minden ilyesmi régi dolog érdekel
baszki azt én is még voltam is az üzembe meg aztán az egy buzi nagy terület

igazándiból ez a dolog nem érdekelt a mezőgépet tudtam mert a fater ott dolgozott
de ezeknek mintha több helyen lett volna a munka volt ott valami fásgépes részleg is, onnan lopkodta a villanymotrokat egy felénk igen jól ismert és megbecsült jól menő vállalkozó......persze nem őt csukták le hanem a "tettestársát"
persze ez nem is igaz csak valami filmben láttam
de ha ennyire érdekel fatert megkérdem hogy a bukókat hol rakták össze, csak ne felejtsem el....
Székpárna királyság, kár hogy akkoriban nem jutott eszembe. Én egy vastag kötött sapkát vettem mindíg alá, különben elfordította a fejemen a menetszél
b@zmeg én is tudom, hol volt a konzervgyár nagykőrösön
én le is basztam róla a picsába, aztán napszemüvegbe toltuk mint az usás filmekben
be kellett tenni egy székpárnát a sisakba mert rázós úton nagyon verte a fejemet
a tököm tudja már.....
de ott nemigen van nagy épület
Nekem meg fehérben... Az tuti,hogy hiába kapcsoltad be az összes patentet,zörgött mint a parasztszekér és olyan huzat volt benne,hogy ha nem tekertem kendőt a pofámra egy hűvösebb napon,akkor másnapra az összes fogam ki akart hullani...
nekem ez a típus volt jó sokáig csak pirosban
csak kirágták az egerek a hungarocellt belőle