Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nem a csúcsa, ez csak az átlag.
az oktatásunk csúcsa:
Tavaly egy másik fórumon ezt írták róla - el is fogták a fickót a később kiérkező rendőrök.
A kormányzárhoz jóval kisebb eszköz elég (láttam jópárat amit autókhoz használtak az "urak"). Nekem inkább egy olyan célszerszámnak tűnik amivel a lámpánál vagy egyéb helyen forgalmi okból várakozó autó oldalsó szélvédőjét be lehet törni, és lenyúlni ami pl. a hátsó ülésen van. Plusz jól jön fegyverként ha az autós harcias lenne. Nem tudom helyileg hol lehet a videó, de az amerikai kontinensen, Ázsiában és néhány afrikai országban is nagy ennek a divatja. Nálunk inkább a menet közben defektet mutogatás menő, majd ha megáll a delikvens, akkor ez egyik elvonja a figyelmét, míg a másik elkövető lenyúlja az értékeket az autóból. Jellemzően tőlünk keletebbre lévő országokból (Románia, Bulgária pl) jönnek az elkövetők.
Èrc kalapács?! Lehet hobbi szinten geológus és kint volt terepen, vagy oda tartott...
Lehet. De ezt honnan tudod?
Akkor rábaszott nagyon a kis köcsög!
Azzal lopta motort (törte a kormányzárat) mindössze pár perccel a balesete előtt . Így járt, de meg is érdemelte.
http://youtu.be/lfJsqBgQygk

Szerintetek a videóban 3:25-nél azmiaz? Mi a ráknak hordja magánél és miért ott?
Végeredményben a saját ujja ott üti meg, és olyan erősen ahol jól esik Neki !!
Józsi bácsi pereli a Coca-Cola vállalatot, mert a cég teherautója nekiment Józsi bácsi kis teherautójának.
A tárgyaláson a Coca-Cola vállalat ügyvédje kérdezi Józsi bácsitól:
– Maga ugye, azt mondta a rendőrnek a helyszínen, hogy jól van?
– Hát, – mondja Józsi bácsi – az úgy kezdődött, hogy a tehenemet felraktam a kisteherautómra…
Erre közbevág az ügyvéd:
– Én nem arra vagyok kíváncsi, én azt kérdeztem, hogy azt mondta-e a rendőrnek a helyszínen, hogy jól van?
Józsi bácsi nem vesz tudomást az ügyvédről és folytatja:
– Elindultunk be a faluba a kisteherautómmal és elértünk az útkereszteződéshez…
Megint beleszól az ügyvéd:
– Tisztelt bíróság, én úgy veszem észre, hogy a felperes nem akarja beismerni, amit a helyszínelő rendőrnek mondott és most indokolatlanul nagy összegű kártérítést akar kikövetelni, ami nem is illeti meg.
A bíró intett Józsi bácsinak, hogy csak folytassa a történteket.
– Hát ugye, a kereszteződésnél nekem volt elsőbbségem, a Coca-Cola teherautó meg csak áthajtott a stop tábla mellett és jól nekünk jött.
A nagy ütközés következtében én jobbra, a tehenem meg balra repült. Igen nagy fájdalmaim voltak, alig bírtam feltápászkodni, amint hallom, hogy a tehenem nagyon bőg, mert igen megsérült.
Egy perc múlva már ott is volt egy motoros rendőr és látom, hogy megáll a tehenem mellett.
Nézi, majd előveszi a pisztolyát és a tehén szeme közé lő, hogy ne szenvedjen tovább.
Ezek után átjön oda, ahol én fekszem, kezében még mindég ott a pisztoly és megkérdezi tőlem: “Maga jól van?” Hát tisztelt bíróság, kérdezem én, mi a lóf*szt felelhettem volna erre neki?

Read more http://eztnezdmeg.com/jozsi-ba...
Ott egy fütylös van az ujja hehyén!
Kényszerített valaki, hogy az ujjadat üsd? Magadtól saját jószántadból miért az ujjadat ütöd? Nincs egyébb alkalmas dolog? Jó reggelt Gábor!
Faszom tuggya ez http://24.hu/elet-stilus/2017/... biztos kínos
Koldus kunyerál egy járókelőtől.
– Alkoholt venne rajta mi? – kérdi a járókelő.
– Dehogyis, hová gondol! – mentegetőzik a koldus.
– Esetleg cigarettára költené? – kérdezősködik tovább a járókelő.
– Nem dohányzom uram!
– Akkor biztos eljátszaná a lóversenyen!
– Uram, életemben nem voltam lóversenypályán.
– Kérem, megtenné, hogy velem jön a házamba? – kéri a járókelő.
– Miért?
– Szeretném megmutatni a feleségemnek, hogy hová jut az, aki nem iszik, nem dohányzik és nem jár ki a lovira.
Rácsaptam az ujjamra kalapáccsal, még a körmöm is lejött
És mégis mozog a Föld!
Már megint az ital.... Már az első 3percben rekeszizom gyulladást kaptam... Vannak szakemberek....
http://youtu.be/xKYPfW-X3nI
Még az a szerencse , hogy nem valami barom hiábavalóságról beszélgetünk!
és tényleg baszki........ 2 perc után meg se látszik.....
Így van mindenki azt csinál amit akar! Demokrácia van vagy mi a lfsz?!