ha meg ennyire ráérsz videókat nézegetni akkor inkább drábik jánost nézzél aktuálpolitikából. Hasznosabb is érdekesebb is, bár Ő is egy összeesküvés elmélet szövő. Mindenesetre elgondolkodtató
Én akkor találtam rá amikor lenyomták magyarországot brüsszelből keményen(amikor úgymond "lélegeztető gépre tették az országot" sok érdekes dolgot mondott. de hát mindenkinek más az érdekes
Most nézem,hogy 16 éves vagy Nos tudod nem kell mindent komolyan venni. Látom beleástad magad a történelembe. Annyit érdemes róla tudni abból mindíg annyi az igaz amit elhiszünk belőlle A többi nem számít. Majd ha neked is önálló egzisztenciád lesz és eltartod a családod és részt veszel a család összes nyűgjében már számodra sem lesznek annyira fontosak ezek a dolgok. A te korodban még én is szélesebb látókörű voltam. Most már qrvára csak az érdekel, hogy mennyi van a tarisznyában és pont nem érdekel, hogy valamikor, hogy megszívattak bennünket. viszont szilárd meggyőződésem, hogy egy fikarcnyit sem vagyunk különbek a körülöttünk élő népeknél. Egy mai józan paraszti gondolkodású embernek egy célja van, hogy több legyen a másiknál. Van akinek sikerül van akinek nem Az biztos, hogy több ezer éves dolgok nem foglalkoztatják, még a 96 évvel ezelőttiek sem Ugyanis abból nem lehet a kaját megvenni a családnak, sőt még a gyereknek a pelánkát sem
Én ezt írtam az addigi beírásokra, mert a Történelem tanárom aki doktorált belőle, így tanította így mondta: "Ha akkor nem állunk be a sorba akkor most nincs Magyarország! Le kellett telepedni , felvenni a keresztény vallást, és kalandozások, más néven zsákmányszerző körutak helyett helyett beállni a sorba! El hiszem, hogy ez sok rablásból élőnek nem tetszett, szántásból, vetésből állatnevelésből nehezebb lett a megélés! De az addigi életmódot nem lehetett folytatni."
No ezen volt aki besértődött, és oldalakat gépelt , mert az "nem igaz amit én írtam"! Mert nem tudom , honnan veszi amit igaznak gondol?? De hadd tegye! Az viszont tény, nincs még egy ország Európában amelyikkel így kibabráltak a nagyhatalmak. És ezért utálom mikor az Orbán szalad Bruxselles-be és benyal nekik tövig!
Nekem az a svéd csaj tetszik,aki támadja a kapust.