Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A nyuszi részegen sétál az erdőben és találkozik a rókával.
- Szia vöröske!
- Hogy mersz te engem "levöröskézni"? - kérdezi a róka.
- Ha akarod, le is rókázhatlak!
- Géza, megjavítanád a villanyt?!
- Mi vagyok én, villanyszerelő?
Másnap:
- Géza, csöpög a csap. Megcsinálnád?
- Mi vagyok én, vízszerelő?
Harmadnap hazajön a férj, minden csillog villog, meg van javítva.
Megkérdezi a feleségét:
- Ki csinálta mindezt?
- Hát... átjött a szomszéd és azt mondta, hogy megcsinál mindent, ha sütök neki süteményt vagy lefekszem vele....
- És sütöttél süteményt?
- Mi vagyok én, cukrász?
Fiatal gyerek mondja az első randin a csajnak:
-hát ha 5centivel hosszabb lenne,király lennék!
Erre a csaj:
-ha meg 5centivel rövidebb,akkor királynő!
Mi a különbség a között, ha egy nő azt mondja: ah Vagy: oh?
- 8-10 cm.
A kígyó beszédet mond :
-Rövid leszek.....és ráment a vasúti sínre...
A matektanárnő felír egy példát a táblára.
Nagyon csinos, rövid szoknyát hord, és a nagy nyújtózkodásban a bugyija is kilátszik.
Megfordul, látja, hogy Móricka nagyon mozgolódik a padban.
- Na, Móricka, mennyi jött ki?
- Ennyi - mutatja Móricka a tenyerét -, de még jutott a padba is.
Valamiért haragudhat a kormányra.... Meg a kutyákra is...
Há az nemín vátyok
Néz már ini,ezek meg rólad is írnak....
https://kuruc.info/r/46/161434/
Ez se kutya
Ez ütni fog:
Ez nem vicc!
És 0-2 ,
Most nemsokára időszerű lesz újra...
jujj de régi.....
Húúú olasz kaja.
Vered az asszonyt?
Az angol a francia és a magyar háziasszonyok egy kávézóban beszélgetnek.
Francia nő: - Az én férjem egy tiszataságmániás. Semmi másból nem állok, amikor elmegy dolgozni, csak mosok, mosogatok, porszívózok, port törlök, fényezek, súrolok.
Angol nő: - az én férjem egy rendmániás, semmi másból nem állok amikor elmegy dolgozni, csak pakolok, rendzekedek, élére állítok mindent.
Magyar nő: az én férjem egy inyenc. Amikor elmegy dolgozni semmi másból nem állok, csak sütök-főzök.
Megbeszélik, hogy két hét múlva találkoznak ugyanabban a kávézóban és kitárgyalják milyen eredményt értek el sanyarú helyzetük könnyítése érdekében. Elérkezik az időpont a 3 háziasszony egy kávé mellett mesélik el ki mire is jutott az elmúlt két hétben.

Francia nő. - Én megmondtam a férjemnek, ha enyire nagy tisztaságot akar a házban akkor porszívózzon, port töröljön felmosson.
-Hát első nap nem látok semmit, második nap nem látok semmit, harmadik nap látom, hogy kiporszívozza a lakást.
A másik két nő tapsal gratulált az Francia nő elért eredményeihez.
Angol nő: - Én megmondtam a férjemnek, ha enyire nagy rendet akar a házban akkor pakoljon el maga után rendezkedjen.
-Hát első nap nem látok semmit, második nap nem látok semmit, harmadik nap látom, hogy elpakolja az evőeszközöket , tányérokat, rendet rak a nappaliban még a szőnyeg szélét is kifésüli.
A másik két nő tapsal gratulált az Angol nő elért eredményeihez.
Magyar nő: - Én megmondtam a férjemnek, ha enyire innyenc akkor süssön- főzzön magának.
-Hát első nap nem látok semmit, második nap nem látok semmit, harmadik nap a bal szememre egy picit