Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Basszátok meg én ezt minden reggel megnézem
Órákig el tudnám nézni
Viszont ez a fajta vitakultúra , és érvelés az egyetlen amelyik a cigányoknál hatásos!!!
Most néztem vissza Amikor egyenként üti Őket és az első elesik az ajtónál és fexik, akkor azt mondja a rendőr:
zselic zselic szieszta Ugyan a zselicet nem értem de így is qrva jó
A kisfiú kérdezi az apját, hogy mi a politika.

Az apja leülteti, és példákkal elmagyarázza:
– Figyelj, fiam. Én hozom haza a pénzt, tehát én vagyok a KAPITALIZMUS.
– Anyád ügyel a pénzre, tehát ő a KORMÁNY.
– Nagyapád ügyel arra, hogy minden rendben legyen, tehát ő a SZAKSZERVEZET.
– A babysitter a DOLGOZÓOSZTÁLY, és mi mindannyian azért dolgozunk, hogy te, a NÉP jól érezd magad, és minden rendben legyen.
A pár hónapos kisöcséd pedig a közös JÖVŐNK.
A kisfiú elraktározza a hallottakat, és elmegy aludni. Éjjel arra ébred, hogy az öccse “telerakta a pelenkáját” és sír. Felkel, és szólni akar az anyjának, de az olyan mélyen alszik, hogy nem bírja felkelteni. Bemegy szólni a babysitternek, de a szobában látja, hogy az apja éppen hempereg vele az ágyban, miközben a nagyapja kukucskál be az ablakon. Senki sem veszi észre, hogy ő is ott van, így visszamegy aludni.
Másnap kérdezi az apja, hogy el tudja-e mondani a saját szavaival, hogy mi is az a politika. A kisfiúnak eszébe jutnak az éjszaka látottak, s így szól:
– A politika az, amikor a kapitalizmus kihasználja a dolgozó osztályt, amit a szakszervezet csak tétlenül bámul. A kormány alszik, a néppel senki sem törődik, és a jövő is szarban van.
Szigorított közúti ellenőrzés.
A rendőr megállítja a kocsit, és a sofőr elé tartja a szondát.
- Fújjon bele!
- Nem fújok!
- Fújjon bele!
- Nem fújok!
- Ide hallgasson! Fújjon bele, amíg szépen mondom, mert ha én fújok bele maga helyett, egy életre ugrik a jogsija!
Hát mind mondhatna a ember
Egyébként meg nem értem a cigány testvérpárt
Még csak el sem mosolyodtak, pedig szerintem qrva vicces volt.
Sajnos ezért a rendőr nálunk életfolytot kapna
Egyébként ment a tecccik
Ez kibaszott jó.... Piedone filmbe is elmenne.....
https://kuruc.info/r/22/155851/
Vagy buziknak
Autó informatikusoknak vagy számítógép-szerelőknek....
Ha kombi lenne már csörgetném is ,
Nem érdekel ful ful esztrás merci?

https://kuruc.info/r/22/162864/
Szülészeten várakozik három apuka. A román, a néger és a székely. Egyszer kijön a bába:
-Megvan mindhármuk babája. Csak az a baj, hogy összekevertük. Jöjjenek és próbálják kiválasztani a sajátjukat.
Székely berohan és felkapja a négert.
-Uram, az BIZTOS nem az öné.
-Tudom, de míg ki nem derül melyik a román addig ezt én le nem teszem.
Burkolók gyöngye....
Á nem, azzal állítólag már rendes munkát* is lehet szerezni.

(*Az a vicc megvan, hogy mit mond a friss diplomás bölcsész, amikor végre sikerül állást találnia?
- Kérsz hozzá sültkrumplit?)
Bölcsész diploma.....

Áááááh, hogy ez mennyire így van!!! Mondjuk az életben ezzel szembesülni kevésbé vicces, de ez akkoris nagyon nagy.
A kigyógyult alkoholista bemegy a munkaközvetítőbe, ajánlanak is neki egy munkát, ahol 150.000 Ft-ot keresne, mire ő:
- Az nem jó, mert ha túl sok pénzt kapok, fizetéskor bemegyek a kocsmába, és újra rászokok az alkoholra.
- Akkor talán lenne egy másik munka, ott csak 80.000 Ft-ot keresne, és csak napi 6 órát kellene dolgoznia!
- Az sem jó, mert ha sok időm lesz, akkor megint a kocsmában kötök ki. Nem lehetne valamilyen munkát találni, ahol napi 12 órát kell dolgozni, és csak 50.000 Ft-ot fizetnek?
- Olyan munkánk is van, de sajnos mindegyikhez diploma kell.
Vágják a földrajzot!