Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem azt mondtam hogy Te vagy Liberális ha nem a szöveg . Tévedés meg nem nálam áll fen hanem aki úgy tud beszélni mint egy kereskedelmi csatorna . PL. én se szeretem őket de vannak köztük rendesek is nem mind olyan ne általánosítsunk ...........................stb csak amíg te nem általánosítasz majd meg teszik mások veled http://ultrasinfo.com/a-magyar... aki nem látja dolgokat az agyhalót
Te pipiavalami, Csepelre is jutott belőlük bőven, mehetnének ezek is Salgótarjánba.

Nekem egy kávé, meg egy cigi kell, hogy jól induljon a reggelem, persze szabadnapon
Nem kell egyből libsizni.Ha azt hiszed, hogy én szeretem őket, akkor eltévedtél.De tény, hogy vannak olyanok(ismerek is),aki normális, és van rendes munkája, nem pedig a nyugati aluljáróban hesszeli, hogy kit tudna kirabolni.
Na ez egy tökéletes agya mosót libsi duma volt Ennél szeben maga RTL-se fogalmazhatott volna
Lajcsi is ezt hitte. Mindenféle cégeken keresztül hátrált ki az adófizetés elől, egymásnak adták az ingatlanokat a kappanhangúval. Nem lehetett hozzáérni, kénytelenek voltak az áramlopást vastagon ráverni. Idő kérdése.
Egyelőre probléma, hogy a bíróságon jelenleg olyan érdekkörök akarata érévénesül, ami nem a nemzeti érdek. Csak lassan változik ez, mert soros keze erősebb, mint a kormányé. De meg lesz Győzike is, ne félj.
Ebben az országban az ilyet sose csukják le.... Hamarabb megyünk mi sittre gyorshajtásért mint ez a díszcigány Volt vagy 20mika adótartozása és még utána kapott a TV-től 80at,hogy forgasson valami filmet...Roma Rómeó és Júlia címmel.... Ez Abszurdisztánban így természetes....
1-2 éven belül sitten lesz, akkor nem fogsz örülni, ha ott is előre köszön.
Ja,meg az internetes vásárlási akció:-Ha kivágja ezt a kupont,vehet egy új monitort!
Fogsz a kezedbe valami rongyot, finoman rászorítod a törölni kívánt felületre és jobbról balra elhúzod.
Ha a monitoron végzed a műveletet, akkor a rongy helyett használhatsz 600-800 -as csiszolópapírt és a mozdulatot addig kell ismételni, amíg látható a törölni kívánt rész. (nem célszerű közben elgörgetni, mert akkor ott is meg kell ismételni a "törlést".
Hogy lehet törölni...?
Én ezt be sem írtam volna a helyedben.....
Nem vagyok rá büszke,de Győzike előre köszön,ha találkozunk valahol...
mondjuk ez csak lehet vagy nembiztos mert nem tudom ...
az 100 hogy ezek nem arabok ...valamilyen szláv nyelv ...az egyenruha is olyan szerbes/macedonos...
Te vr4akárhány Én könnyezve röhögtem és röhögök most is. Minden reggel megnézem, hogy vidámabban induljon a napom
Zselic, zselic sziesztá?
Zsóti meg nem a levegőbe beszél. Salgótarjáni a lelkem valószínűleg ott tértig gázolnak a cigányokban
1.Nem azt írtam,hogy én röhögtem könnyezve,hanem a kollégák.
2.Gondolom nem ok nélkül voltak bent....ha engem okkal bevisznek akkor velem is csinál6ják ezt....
3.Azt hiszem főleg nekem nem kell a cigányokat bemutatni,hogy milyen rendesek vannak köztük(1%)mert igen csak benne élek a sűrűjében....
Szóval tudom,hogy miért utálom őket
Ha Te állnál ott a testvérpár helyett,akkor is könnyezve röhögnél?Én sem csípem őket,de van köztük rendes ember is.Ez a szartartály meg ettől élvez el.
Doxolade Romola...A filmen nem arabul beszélnek! És nincs " yalla ,yalla ".A faszbokon, két kivételtől eltekintve csak szlávnyelvűek kommentálták...szerinted véletlenűl?

Macedónok használják akik szlávul beszélnek hogy jella jella. Sokukkal dolgoztam eggyütt és utálják a cigányokat... azt mondják hogy egy részük egyiptomból jött ezért dzsupti-nak is hívják és szerintük ebből jön a dzsipszi. Egypt- dzsupti. De áldják Nagy Sándort is mert ő is behozott belőlük Indiából állítólag mert azt álmodta hogy a kelet (Ázsia) együtt él majd békésen a nyugattal...

Doxolade Romola...csak erőlködsz az arabbal?"jella jella"...egyébként a rendőr úgy néz ki mint egy arab?Nézd meg a facebokkon a kommentárokat, egyetlen egy arab nincs a kommentelők között!

Kommentárok között vót
nem vagyok egy nagy barát, de én speciel a végén már sajnáltam a két öreget. nem ezeket kellene elkapni, mert lehet, hogy csak egy pohár fröccsre mentek be, hanem a fuxos, merdzsós, mások nyakán uzsoráskodókat meg a haleffel hadonászó kis nokedliket. de azokat rendszeresen.
http://termite.apcdn.com/full/...
kicsit feszült a gyerek
(Arabok, nem cigányok. A jalla/ vagy ha úgy tetszik yalla sürgető szó, többször elhangzik. )
haveroknak én is elküldtem már azok fércbukkolnak gondolom megy majd felfelé
Megmutattam a munkahelyen kollégáknak,kolléganőknek,nézték vagy 6an egyszerre... Először hirtelen ledöbbentek,hogy ilyen is van.... Aztán meg könnyezve röhögtek. Hozzáteszem,én is láttam már párszor,de nem tudom komoly arccal végignézni