Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A ház idősebb, amkt vettem, mint szlovákia
Borító + 1 lap
Ami nem könyv max egy füzet
Feltehetően ott egész más dolgok vannak a történelem könyvekben....
Még nem, de rajta vagyok a témán. Talán mert esztergomi vagyok és kérdezték már a Duna túlpartjáról jövő fiatalok, hogy nem értik, hogy a magyarok miért építettek egy ekkkkkora nagy bazilikát közvetlenül a szlovák határra....
uott, mint ma, csak máshogy hívták...
Találtál már a kákán csomót? No, keresd tovább!
látom te is ezen nevelkedtél
a monarchia idején merre volt ez a szlovákia?
csak ha a szenes ember elkap. :-)
csúszunk?
majd Poldi bácsinak felszedik, hogy csak az a szép zőőőd gyep ne hiányozzon neki.
30 napon érlelt csődörhugy, ha nem sikerül 30 bika összeérlelt fehér spermája, és ha ez sem elég, akkor forró fekete híg szurok, és előbb utóbb csak megtanul vezetni :)
Szőke nők és a rutinpálya....
http://youtu.be/x6ghFpgASzs
Mint ahogy a makadám is
A macskalyuki kőfejtő – a macskakő ennek ellenére nem innen kapta a nevét :)!
forrás: http://tarjanikepek.hu/?p=1741
Szlovákiában bányászták a követ a monarchia idején. A bányát hívták macska bányának.
Ezért macska kő.
Bezony!Olyan volt mint a dísztégla....Pesten a belvárosban kis szar utcában még nemrégen is láttam....
engem meg mindig elkapott a vizelési inger
ettől szarabb már csak az a sárga kő volt az olyan sima volt mint a borotvált muff :)
Már elolvastam.... Két lehetséges verziót ad meg.... Amúgy én még motoroztam ilyenen Pesten,fiatal koromban még elég sok utcában volt.
Esőben csúszott kibaszottul...
az ő-t nem veszi be a sportmotor....pedig egy jó ideje már van ékezetes webcím
sajna ki kell másolni ha érdekel ;)
Én is kérdeztem már, mert itt a Badacsonyon egy időben gyártották, de nem tudtam meg. pedig kíváncsi vagyok rá! Egyébként qrva szar, rázós, csak szekereknek jó utat lehet készíteni vele!
mert végigment rajta a macska.... mint nálunk a friss betonon
De még most sem tudom,mitől macska.... Meg is nézem a neten,honnan kapta a nevét....