Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az összeesküvés elméletek szerint már rég le van rendezve minden folyanat, akkor meg miért is kínlódjuk itt a világ megváltásával ha ügysem lehet mit tenni??
Hát ezt is megnéztem már egy párszor de még mindíg beszarás
Riporter: -Mit tehet a Magyar átlagember?
- Azt amit eddig, ülni a fészbuk előtt hinni, hogy elszánt kommentháborúval meg lehet váltani a világot
Mindenki hozzáértő és igyekszik nyílvánosan csinálni. 10millió Nógrádi Győrgy országa lettünk...
nem sajnálják akár 3-4 nagy flakon elfogy naponta páronként
Meg a flakonos paprikát se sajnálták
Ezen beszartam
...hamarabb lesz németországban szír útlevéllel munkám, mint magyar diplomával...
Jól van Zsoltikám látom figyelsz és egybe minden Gyuszitól elnézést kérek
Szerintem meg ehhez ők sötétek. Ezeket valaki oktatja, felhomályosítja... Na azt húznám karóba...
a név teljesen mindegy kíváncsi leszek ki lesz az utódja valamikor csak elpatkol már
A migráns kérdés is összeesküvés-elmélet.... De legalább El Risitas ezt is átlátja.... Hogy kicsit visszatérjünk a vicces hangulathoz
http://youtu.be/EqcfUOPA8RU
aztán azt miért nem tudják velünk is tenni?
ezekben az összeesküvés elméletekben mindig sántít valami
Gyuri az....
Azt csak bízd rájuk....
Ni ná soros gyuszi bácsi majd nem gondolod hogy Kuruc infot fogja pénzelni . Fertőt fen kell tartani valahogy
Hát nem teljesen mert én 100 % ki basznám úgy ahogy van . Szerinted majd bíbelődnék vele hogy melyik a rendes
De ha így jobban meg van van egy 20 láda rohadt paradicsomom odaadom válogasd ki hátha van be egy félkiló szép ehető is
aztán mit csinálnak evvel a sok lekozmálttal miután mi kihaltunk????
Leírom én a lényeget 1mondatban,bár ezt nem fogod a tankönyvekben megtalálni....
A zs.-k kezében a c. egy biológiai fegyver a magyarok ellen... Milyen érdekes,hogy Amerika nem rohan le bennünket... Pedig Husszeinnél is a biológiai fegyvert keresték...
amúgy én a cigókat megértem, bár nem kedvelem őket azt mondom ők hihetetlen jól ki tudták használni a lehetőségeiket
igazándiból ők nem annyira hibásak mint akik ezt a helyzetet kialakították, mostanra meg már nem is lehet evvel mit kezdeni mert a dolgozó nép mindenféleképp megszívja
Ne is mondd. Voltunk ma egy rendezvényen. A hányás fidesz ott is osztogatta a lufikat a gyerekeknek.
Amit kapott a gyerek gyorsan eltüntettem, aztán mentünk a Jobbikos lufiért...
a választás olyan mint egy nagy tehénszar, ketté van törve aztán választhat a nép hogy a jobb vagy a bal oldalt egye meg
de ha 3 vagy több részbe van törve akkor is csak ugyanazt a szart eszi a nép
teljesen mindegy mi a neve annak a szarnak az csak szar lesz akkor is ha valami fasza kis hangzatos feliratok ékesítik
Kb 7-8 évvel ezelőtt,a Hősök-tere környékén sétálgattam, egyszer csak hallom a dühöngő tömeget, na mondom megnézem már, hogy mi van készülőben hát a buzikamiont várta több száz ember, de a homik nem abból az utcából jöttek ki, amelyikre a tömeg számított.Valamelyik megpillantotta őket, és jól érthetően jelzett a többieknek, hogy "emberek, ott jönnek a buzik" Egy emberként indult meg mindenki.De sok lépést nem tudtak megtenni, mert jött a vízágyú stb.Meg repkedtek az ökölnyi nagyságú kövek, na mondom ezt is láttam, mehetek haza

Az egyik utcában jött velem szemben egy igen megtermett ember, kb 2 méter volt, vagy még több, igen agresszív ábrázattal, és magyar címeres pólóban. Megállít, kérdezi, hogy tudom-e, hogy hol vannak a buzik?Mondom menj tovább egyenesen, és már látod is őket.Megköszönte, majd sietve távozott az általam tanácsolt irányba
Azok is köcsögök mind.... Volt egy öreg paraszt bácsika az megfogalmazta a frankót:-Igazi Magyar ember a cigányt+a kommunistát utálja. Ennyi az egész.... A családomban,ameddig visszaemlékszem 1valaki volt párttag akkoriban.Utálta is mindenki....
Ugyanazt írtad, amit én.Mint, ahogy zsolti65 is megjegyezte,kb 1% az, aki normálisan viselkedik, és dolgozik.A maradék 99%-ot kitakarítanám az országból, a nagy vezérükkel együtt.
A g*ci fidesznyikek meg a turbó-magyarok nagy részének a nagyapja is munkásőr volt vagy párttitkár...
Ez a 444,meg Fiatal Baloldal meg egyéb híg moslék mind igazi kis ecsetfejű liberális köcsögökből tevődik össze,akinek még a nagyapja munkásőr volt vagy párttitkár... De az buzifelvonulás az nem aberrált nekik.... Na ennyit erről....