Sziasztok! Tavaly valamikor itt az oldalon láttam egy videót amiben egy srác simsonjáról leszakadt a kipufogó és valami növényekkel kötözte fel, közbe meg 'szakszerűen' magyarázta hogy milyen jó. Meg akarom mutatni havernak de nem találom azóta se pedig már átnyálaztam a poén kategóriát kétszer. Valaki aki tudja a címét be tudná esetleg linkelni? Köszi :D
előtte azért tolj be egy kamagrát mert az ilyeneknek nem elég csak mutatni
aztán az a kis bogyó ad akkora önbizalmat hogy akkor hagyod abba amikor te akarod.......
Jaja, a csajjal semmi gond szerintem, ő amúgyis egy modell, azt csinálja, amit mondanak neki. Mondjuk valószínű ő sem szólt a fotózáson, hogy "srácok, biztos így kell ezt?" De a fő hülye az a marketingmenedzser vagy nem tudom milyen főmufti, aki ezt a promo képet kitalálta és beállította a "jelenetet".
Móricka rosszkedvűen érkezik haza az iskolából. Kérdezi tőle az apja, hogy mi a baj.
- Van egy fiú, aki folyton piszkál, azzal csúfol, hogy meleg vagyok, ma pedig még meg is vert.
- Tudod, mit, kisfiam? Ha legközelebb ezt csinálja, te is húzz be neki egy nagyot!
- De nem akarok, mert egyébként meg olyan cuki!
Alul: ha az a forrasztópáka be lenne dugva/be lenne kapcsolva, a hölgynek most harmadfokú égési sérülése lenne...
Felül apróbetűs:
#NőkATechnológiaTerületén
Ha komolyan gondolod, hogy valakit ráveszel, hogy a technológia területén jártas személy szerepében tetszelegjen, legalább magyarázd el neki, hogyan ne okozzon magának sérülést, ha a való életben használja az adott szerszámot... Most komolyan... A hölgy pont ott fogja a forrasztópákát, ahol tűzforróra melegszik, hogy a jó ég áldja meg. Tényleg csak ennyi telt tőletek?
http://www.blikk.hu/aktualis/k...
Andy megvette a videót és a jogdíjakat is. Már csak USA-ban látható a mozikban.
Néha megunom és inkább pecázok
De megkockáztatnám hogy még a duplájával se büszkélkednél
aztán az a kis bogyó ad akkora önbizalmat hogy akkor hagyod abba amikor te akarod.......
azér jó csajnak tűnik nem?
- Van egy fiú, aki folyton piszkál, azzal csúfol, hogy meleg vagyok, ma pedig még meg is vert.
- Tudod, mit, kisfiam? Ha legközelebb ezt csinálja, te is húzz be neki egy nagyot!
- De nem akarok, mert egyébként meg olyan cuki!
Felül apróbetűs:
#NőkATechnológiaTerületén
Ha komolyan gondolod, hogy valakit ráveszel, hogy a technológia területén jártas személy szerepében tetszelegjen, legalább magyarázd el neki, hogyan ne okozzon magának sérülést, ha a való életben használja az adott szerszámot... Most komolyan... A hölgy pont ott fogja a forrasztópákát, ahol tűzforróra melegszik, hogy a jó ég áldja meg. Tényleg csak ennyi telt tőletek?