A Jogászos topik egy másik téma, bár ott is vitatkozhatnánk, mennyire vagy te rugalmas vagy rugalmatlan, de felesleges.
Hanem, itt vagy te, idestova lassan 40 évesen, és a viccek topikban azt kell olvasni, hogy melyik videó kamu (emlékezz a porszívósra) vagy kép szerkesztett, photoshopolt, melyik írásos viccben mi a logikátlanság, vagy nyelvtani helytelenség. Ezeket nem értem. Az üzenőfal a másik. Pont az szarja le leginkább a mondókád, akinek szól. Sajnos ez van. Bár tény, hogy sok nem oda való dolog van ott. De szélmalomharc az egész.
és mondta valaki hogy TE vitázol? neked meg szövegértési gondjaid vannak rendszeresen interneten beszónak aztán nem birják páran kezelni és szétverik a gépet
menj feküdj le mert egy előrelátó családapa ilyenkor alszik hogy holnap 6kor mehessen kapálni meg vigyázni a gyerekre ! ez a család meg a felelősség ! KAPÁLNI KAPÁLNI
Nem.
Ha már ugrálunk….. ÉN már arról mondtam véleményt, hogy te alaptalanul véleményt alkotsz.
Begyöpösödött és szabályimádó?
Ezek is a te véleményed…… arról, aki esetenként a hatályos szabályokról ír? Lehet bárhogyan nevezni, attól ez még úgy van.
Én ha egy mód van rá, nem fogok senkit szabálytalanságra, vagánykodásra biztatni…. Ami jellemző bizonyos korszakra.
Családdal, felelősséggel meg a normális ember másképp gondolkodik, mert nem teheti meg és óriási felelőtlenség részéről, ha dacból is szabályt szeg és ezért a családtól veszi el a nem kevés büntetési pénzt….. ez butaság.
Én ilyen szempontból nem hagyok fogást magamon. Ezért én begyöpösödött és szabályimádó lennék? Szerintem nem az én látásmódom a hibás.
Én úgy látom ezt mint egy egészséges feszültség , ami poénokat és beszélgetést szül.,.. mert nem csak te vagy benne a felsorolásban hanem INI és cápa is.. mivel mi így az üzenőfalon egy társaságot alkotunk akár tetszik akár nem.. évek óta... há nem?
Ha komolyan érdekelne, zavarna......szerinted meddig tartana megváltoztatni a NICK nevem?
Nekem csak az a furcsa és nevetséges, hogy ti ennek örültök. Lehet én nem értem a fiatalságot…
Na, azért egy pillanat. Az egész irományod arról szól, hogy én, az óvodás 'lurkó' , az itt leírtak alapján ítélek meg embereket. Na de nem a való életben, hanem csak itt, és ebben semmi rosszindulat sincs. Nem tehetek róla, hogy egy begyöpösödött, szabályimádó sótlan faszi benyomását kelted itt a fórumon, és magadra veszed ha beszólok. Akiben a fórumon van egy csepp humor, az nevet rajta (önmagán), te nem tudsz. Szerintem lehetne mert minden rosszindulat nélkül írok ilyeneket. És nem anyázok senkit, ezt észrevehetted. Visszaugorva az elejére, megítélek másokat, te is megítélsz engem, és hangot is adsz neki. Akkor? Nem önmagadnak mondasz ellent?
ájjunkmámeg! én az mondtam hogy itt mutat az ember egyfajta képet. amiből lehet következtetni hogy ITT hogyan viselkedik. mint ahogy én rőlam is kialakuk kialakult itt egykép.
Ezzel semmi gond nincs. De nagyon jól tudom hogy ebből nem lehet az ember valós énjét megismerni..
amúgy több mindent értek mint te valaha is fel tudsz fogni ebben az életben