Ebben igazad van, még csak eszembe sem jutott nőt seggbe dugni. Mit csináljak? ...erről mondjuk azt gondolom, hogy ha már seggbe húznám akkor mindegy, hogy Bea vagy Béla....mindkettőtől szaros lenne a makk.... ......
Az élet nem minden területére igaz ez.... a maga helyén pedig rugalmas dolog, ha én azt gondolom (ma és nem csak én), hogy annak ott is a helye van, akkor a helyén van ott is. De ennek semmi köze az elmúlt témához.
az élet nem olyan lesarkított dolog,hogy csak az érvényes:"mindent a maga helyén" láttam én már motoros bolt ablakán babakocsi hirdetést... na és? amúgy gondolom aki ilyen precíz,az még nem dugott nőt seggbe...mert ugye mindent az előírt helyre....
Itt senki nem mondta hogy oda kell menni ez csak csupán kedvesség amikor el mész egy teszt napra ott sem azt mondják hogy meg kell venni csak egy lehetőség a próbára és a hentesnél is kapsz tejet pedig nem is ő feji erről inkább ne nyissunk vitát
Semmi irigység nincs benne.
Viszont amiket te mondasz azokra, akik mertek valamit írni a SPAM -re válaszként, nem szép dolgok és valahogy nem őket minősíti.
Biztos kemény és vagány dolog ilyen sértő szavakat mondani azokra, akiket nem is ismersz. Mégis "mindent tudsz" róluk.
Fordítva ülsz te a lovon.
Mindent a maga helyén.
A hentes húst árul, a zöldséges zöldséget.
Ha húst akarok venni a henteshez megyek, ha zöldséget a zöldségeshez.
Ha szállást keresek nyaraláshoz, akkor az olyan weboldalakat keresem fel, ahol azok a szállások vannak feltüntetve, ahová menni szeretnék. Logikus, nem?
Én nem úgy szoktam szállást keresni, hogy hol van kedvezmény.
Ahová menni akarok, ott keresek és nem fogok azért máshová menni, mert valaki kedvezményt ígér. Lehet nem is felel meg a környezet, mert......
Szóval hadd döntsek már én. Tehát mindent a maga helyén kell hirdetni. Ott keresik....
Istenem ezt a sok irigy geci szopó gyökeret nem hogy örülnétek hogy kaptok kedvezményt ez helyett inkább fikázzátok a másikat hát ti nevezitek magatokat motorosnak? Ez csak nálunk van így más országban inkább segítenek a másiknak pl ebben az esetben nem fikáznak hanem örülnek hogy van ilyen lehetőség és át nézik az ajánlatot és foglalnak!
De hát itt úgy látszik a sok irigy FASZKALAP GYÖKÉR bassza a jó édes anyját
Nagyon kellene még ezerkéccázadiknak egy "Hirdetés" topik amikor van - mekkora véletlen, mi? - egy Hirdetés nevű felület az oldalon... De látom nem zavarnak a megnevezések, galériát, fórumot, keresztanyám homlokát stb. telefirkálod ezzel.
/Arról szót se, hogy van egy külön cikk a balcsi nyaralókról. Ott a reklámodat nem csak elnézik de várják is, bezzeg abban hiába keresik a gyerekek /
Jó fejek vagytok a biker kedvezménnyel mindig fasza ilyet olvasni de az otromba reklám miatt aligha foglalnék itt szobát...
Itt tényleg egyedül te vagy okos.. Más mindenki hülye, hogy szólni mert hogy ez nem ide való! Most komolyan min járt az a pici agyad mikor ezt a hirdetést ide be firkantottad? Van annyi hirdetési oldal ahol ezeket fel lehet adni. Leírok párat hogy segítsek... Tesz-vesz
Apród, Vatera.. Expressz , Tesz vessz,, stb és még kb 500 másik... Nehogy már még te legyél megsértődve... érted ugye?
Nem nem ennél egy jobb mondást tudok az élet olyan mint a Sakk csak itt több a paraszt és ezt pár tag itt az oldalon már bebizonyította szerencsére egy kezemen meg tudom őket számolni
ellenben van ócsóé egy 5 lemezes sony dvd lejátszóm eladó
ló meg = HUSZÁR
Leírják a galériába is ha nem tetszik ne nézd . DE AKKOR MÁR KÉSŐŐŐ
Ahhoz el kell olvasnom nem?
kemény én áááá puding vagyok csak a net ad erőt
Viszont amiket te mondasz azokra, akik mertek valamit írni a SPAM -re válaszként, nem szép dolgok és valahogy nem őket minősíti.
Biztos kemény és vagány dolog ilyen sértő szavakat mondani azokra, akiket nem is ismersz. Mégis "mindent tudsz" róluk.
Mindent a maga helyén.
A hentes húst árul, a zöldséges zöldséget.
Ha húst akarok venni a henteshez megyek, ha zöldséget a zöldségeshez.
Ha szállást keresek nyaraláshoz, akkor az olyan weboldalakat keresem fel, ahol azok a szállások vannak feltüntetve, ahová menni szeretnék. Logikus, nem?
Én nem úgy szoktam szállást keresni, hogy hol van kedvezmény.
Ahová menni akarok, ott keresek és nem fogok azért máshová menni, mert valaki kedvezményt ígér. Lehet nem is felel meg a környezet, mert......
Szóval hadd döntsek már én. Tehát mindent a maga helyén kell hirdetni. Ott keresik....
De hát itt úgy látszik a sok irigy FASZKALAP GYÖKÉR bassza a jó édes anyját
/Arról szót se, hogy van egy külön cikk a balcsi nyaralókról. Ott a reklámodat nem csak elnézik de várják is, bezzeg abban hiába keresik a gyerekek /
Jó fejek vagytok a biker kedvezménnyel mindig fasza ilyet olvasni de az otromba reklám miatt aligha foglalnék itt szobát...
Apród, Vatera.. Expressz , Tesz vessz,, stb és még kb 500 másik... Nehogy már még te legyél megsértődve... érted ugye?
Van egy jó mondás: "Itt mindenki hülye, csak én vagyok űrhajó!"