Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyi erővel felesleges a sok topik.... legyen egy és abban minden!
Ami valakit nem érdekel, nem kell elolvasni!
a többség érti és értette is arról nem tehetek hogy vannak itt értetlen emberek akiket az ilyen nem érdekel annak nem kell nézni ennyi a titka nem kell mással törődni
Ez Magyarország itt soha nem tetszik az embereknek hogy a másik mit csinál itt mindenki mással foglalkozik nem pedig a saját dolgával pedig ha azt tenné előbbre lenne.
ezért is leszarom kinek tetszik kinek nem még szerencse hogy 99% ban kapom az emaileket kedves tagoktól és értékelik nem pedig kötekednek (irigykednek) ez a nem mindegy részemről itt be is fejeztem szarháziakkal nem kommunikálok
Helyes!
Milyen topikot akarsz egy motoros oldalon? Kiadó házak?
abba ne hagyd!
Még bent lesz a többibe is csak nem volt rá időm :)

Ha tetszik ha nem
Persze viccelődöm ha a fa...kalap moderátor nem képes 10.-kérésre egy külön topicot létrehozni akkor tele rakom vele egyesével az összes topicot
Minden topic-ban megtalálod, hogy a f@sz üsse ki a fogát! Ja, ez is vicc volt!
Gondolom viccnek szántad...... a viccek topikban!
kutyaszőrös a kéró, nem megyünk
szegín eb mipicsát kereshetett a hűtőben

lehet kefe kúra volt ott
Ha valaki a Balatonra szeretne jönni neki ajánlom fel jöhet hozzánk!
motorosoknak kedvezmény csak az ajánlat kérésnél írjátok bele hogy motoros vagy pedig a sportmotoron láttátok a hirdetésem így +kedvezményt kaptok
http://szallas.hu/sipos-apartm...
Egy laza szombat délelőtti:

Hogy hívják Columbo húgát?
- Ballonka!
- És miért?!
- Mert Columbo ... Ballonka bátyja!
Viccnek is rossz
milyen érdekes hogy most eszmél rá hogy honnan származik
én meg lehet hogy Kínai vagyok meg tanulok
Jóvanna.....
Rá is ment szegény. Pedig csak az igazat mondta. Pedig láttam nagyon régen színpadon (67-68 ?) és felejthetetlen volt.
Ez is jó vicc nem?: link
nektek egyik rendszer sem jön be?
gondolom csak heverészni akartok meg a hasatokat süttetni a napon
szóval irány afrika vazzeg
mindig ahonnan a szel fujt, csak gerincesen. Tenyleg hova lett a mikroszkop szinpad? Hazakoltoztek?
Mikroszkóp Színpad, '70-es évek eleje. Konferanszié: Komlós János (színházigazgató).
Latinovitsot felkérték egy nóta eléneklésére, le is ment, amikor kijött Komlós és elkezdte szívatni Latinovitsot, hogy túl sokat nemzetieskedik. A válasz a következő volt:
"És ki kérdezi ezt tőlem? és milyen minőségben?
- mint a Mikroszkóp Színpad jelenlegi igazgatója;
- mint egykori rabbiképzős növendék;
- vagy mint volt ÁVH-s tiszt?