Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy újabb beilleszkedni vágyó.... ez szó szerint nagy szarban volt
Hunhír.info

A kerti pottyantós vécébe menekült a zsaruk elöl a Borsod megyei Gyermekvédelmi Intézetből megszökött 13 éves lány Vilmányon, miután a rendőrök megtalálták az Ady Endre utca egyik családi házában, írja a Bors.

Miután a rendőrök közölték vele, hogy visszaviszik az intézetbe, annyit kért, hogy hadd használja a kerti vécét. Az egyik járőr az ajtó előtt, a másik a pottyantós másik oldalán várta, hogy a 13 esztendős M. Dzsenifer végezzen a dolgával, amikor nagy zajra lettek figyelmesek.

- Feltépték az ajtót, de a lányt sehol nem látták, majd mikor felemelték a vécé tetejét, a fekáliában elmerülve megtalálták a lányt. Az ott lakók segítségével emelték ki a szökevény fiatalt a vécéből - tette hozzá a szóvivő, hangsúlyozva, hogy nem csak M. Dzsenifer, de a segítségére siető rendőrök is nyakig összekenték magukat.
jobb alsó sarok....
reklámfelület....
Aki ide most bejön ne is keressen vicceket 3 oldalon keresztül.

- Mit hallott legutoljára Terminator?
- Hej dikk mán színesfém…

- Miért sírsz kisfiú?
- Anyám kínai, apám japán, én meg alig látok!

Fiatal horgász véletlen beleesik a tóba.
Szerencsétlen nem tud úszni, ezért segítségért kiált:
- Horgászok! Horgászok!
Mire egy másik:
- Mi is.

A kisgyerek odaszalad a rendőrhöz:
- Rendőr bácsi, hogy neked milyen nagy fejed van!
- Na és? Nincs abban semmi!

- Tegnap vettem egy WC-kefét - újságolja az egyik rendőr a társának.
- Na és jó?
- Hát, a papír jobb volt..

Etióp kisgyerek kifogja az aranyhalat. Az aranyhal megszólal:
- Van három...
- nyam-nyam-nyam-nyam...

A szöszi és a barna autóznak. Benzin nélkül maradnak és a kocsi leáll.
- Miért álltunk le? - kérdezi a szöszi.
- Benzin nélkül maradtunk - feleli a barna.
- Jajj, de okos vagy! Én tovább vezettem volna.

- Mi a különbség az izgalom és a stressz között?
- ?
- Az izgalom az, ha a feleséged terhes. A stressz az, amikor a titkárnőd...

Két fotós beszélget:
- Mit mondanak a kritikusok a kiállításodról?
- Megoszlanak a vélemények. Van aki a filmet sajnálja, van aki a papírt.
Ne mondd meg hogy mit ne csináljak
De jó, hogy megint megmondod milyen vagyok..... a főnöködből kiindulva.... Gratulálok.

Ne ismételgesd már magad, semmi nem érdemli meg...amiket írsz.
Te meg nézd meg alvás előtt, nincs-e ini az ágyad alatt
vigyázz le ne verjen valaki mert beszólsz A NETEN
Nem, mert nem tudom....... de ha csak [b]1[˛b] meggondolatlan/fiatal/vagány/rossz irányba haladó embert meg tudok menteni az életében később bekövetkező rossz dolgoktól........már megérte!

ui: volt már pár 125/50-felé kacsingató.....aki megértette, hogy jobban jár ha szabályos.....
Te sem érted... Van egy fiatalnak éppenséggel nem mondható ember (te). Bekukkant a Viccek topikba, ahová egy átlag ember felvidulni, nevetni jár, kivéve téged. Ha találsz valami olyat, arra egyből ugrasz. Fake videó, kamu kép, mondattanilag helytelen vicc, sorolhatnám. És ettől az embertől kapom meg én, hogy óvodás vagyok. Na ne
A főnökömet még anno, mikor kicsi volt a cég, és ő is alacsonyabb szinten volt, elküldték, hogy hozzon 100 db fekete szöget, mert valamit barkácsolni kellett. Jött vissza hogy fekete nem volt, úgyhogy nem vett semmilyent. Te is valami ilyesmi csóka lehetsz
Hát attól függ kinek
amióta betöltöttem a 10éves kort nem szoktam dicsekedni
csak sumákolok
de ha így rákérdeztél simán bevernék néhányat
szerintem még jól is esne
mert ha nem lennél az akkor eljönnél levernél? aztán ottohn dicsekednél hogy levertem valakit mert beszólt AZ INTERNETEN .
meg akarod menteni a világot a magyarázataiddal?
Te szabadidődben engem vizsgálgatsz? De ráérsz…..
Szabályokban meg nincs rugalmas rész.
Az van és kész. Sajnos van tapasztalatom, ezért írom le, hogy nem kell hiú ábrándokat kergetni bizonyos esetekben.
Egyszerű és egyértelműek a szabályok. De nagyon sokak még magyarázva sem értik….
az a szerencséd hogy lusta is vagyok.....
ó te bölcs, xr400 ! boldogok a lelki szegények