nekem eddig a csúcs Athén volt.... ott aztán van minden....mennek a motorosok a 4sávoson sisak nélkül,kezükben telefon vagy gyros... az 1irányú út forgalommal szemben lévő végén lámpa! mert úgyis tudják,hogy mindenki bemegy....
Viszont szerintem olaszban könnyebb motorral közlekedni mint itthon. Olyan mennyiségű robogó van, és azok úgy közlekednek, hogy az autósok alapból fel vannak rá készülve, hogy bármikor-bárhonnan jöhet valami motor. Szerintem.
OFF: es mi ebben az uj, az olaszoknal nem divat a kresz lakotton 50es tablanal 70-nel 7.5T-s majd eltapos...
ON:
A budapesti metróvonalak olyanok, mint a dimenziók:
- Az első hármat mindenki ismeri.
- A negyedik láthatatlan és megfoghatatlan. Az időt szokták emlegetni, ha szóba kerül.
- Az ennél nagyobb sorszámúakkal az őrültek és a szakemberek foglalkoznak.
Keményen harcol a férj és a feleség a válóperes
tárgyaláson a gyerekért. Azt mondja az asszony:
− Én szültem, tehát az enyém.
− Tisztelt bíró úr – mondja erre a férj –, ha én
az automatába bedobok egy százast, és kijön
a csokoládé, akkor az az enyém vagy az automatáé?
igen, olaszban nagy a respektje a kétkerekűeknek, lehúzódnak a kocsik stb... Igazi jó hely.
a görögök állatok, de tényleg :D bár robogóval az sem rossz...Van fent a sportmocin görög sportmotorosokról videó, lehet ámulni
Viszont szerintem olaszban könnyebb motorral közlekedni mint itthon. Olyan mennyiségű robogó van, és azok úgy közlekednek, hogy az autósok alapból fel vannak rá készülve, hogy bármikor-bárhonnan jöhet valami motor. Szerintem.
ON:
A budapesti metróvonalak olyanok, mint a dimenziók:
- Az első hármat mindenki ismeri.
- A negyedik láthatatlan és megfoghatatlan. Az időt szokták emlegetni, ha szóba kerül.
- Az ennél nagyobb sorszámúakkal az őrültek és a szakemberek foglalkoznak.
https://www.youtube.com/watch?...
Bár akkor valószínűleg többet lettek volna tetőn...
http://youtu.be/cfA4XWqwr0s
Aki nem érti haragba leszünk ,
szerintem túl kicsi volt és nem találta meg
"és rájövök, hogy nem a saját autómban ülök, hanem egy kölcsönzöttben, és automata..."
mondjuk ez autós, nem motoros
HALADNI KELL A KORRAL!
Hasongepjarmu.
tárgyaláson a gyerekért. Azt mondja az asszony:
− Én szültem, tehát az enyém.
− Tisztelt bíró úr – mondja erre a férj –, ha én
az automatába bedobok egy százast, és kijön
a csokoládé, akkor az az enyém vagy az automatáé?