Ő vicces , te meg nem. Amit te csinálsz az erőlködésnek tűnik.
Amit csinálsz itt évek óta az alapján le lehet szűrni milyen vagy. Nem az életben, hanem itt. és az számít itt hogy milyen vagy itt
mert ne máshol vagyunk
Hát ezt is csak te látod így. Nem -csak- a korom miatt...
"kötözködő, csőlátó, regénytíró, fotelnáci"
Jó szöveg.....a görbe tükör, csak nem erről van szó. Érdekes, hogy te eldöntöd másokról, hogy milyenek...... de csak szerinted, aminek semmi súlya.
Ezek szerint én ilyen vagyok, amiket te írsz......
Semmit sem tudsz te rólam, nem is ismersz..... mégis véleményt alkotsz. Hát ez az okoskodás, mikor ismeretek nélkül hangoztatod a magadét.
Azért vagy óvodás, mert olyan adatlapot csinálsz.....amivel úgy érzed vagány és kemény vagy......holott gyerekes dolog.
Remélem ez a legnagyobb öröm az életedben. Büszke lehetsz magadra!
Fel kéne nőni...
Miért is gondolod, hogy feljebb vagy a szintemnél? A korod miatt? Egyszerűen vannak emberek, akik stílusukkal (kötözködő, csőlátó, regénytíró, fotelnáci stb.) számomra érdekesek. Én csak egy görbe tükröt tartok ezen emberek elé, ezért óvodás lennék? Na neeee
Nem válaszolok az idétlen jelzőidre, nem megyek le a szintedre.
Te itt egy ideje igen bátornak és okosnak valamint mindenkit lenézőnek képzeled magad.
Fiatal vagy te még ezekhez..... Esetleg most értél abba a korba, hogy úgy érzed te szartad a spanyol viaszt?
Segíteni akartam egy sporttárson! Gondolom neked is jó lenne hasonló helyzetben...! Egyszerűen csak jelentkeznie kell annak, akié, és semmi okoskodásra nem volt szükségem!
Mindenki ezt az okoskodó szót használja..... de 99 %-ban helytelenül.
Pontosabban nincsenek tisztában a jelentésével és az olvasott szöveget ha nem értik egyszerűbb ezt használni jelzőként, mint megérteni vagy tájékozódni arról, amiről éppen szó van.
Amit csinálsz itt évek óta az alapján le lehet szűrni milyen vagy. Nem az életben, hanem itt. és az számít itt hogy milyen vagy itt
mert ne máshol vagyunk