8:58pm
Imre Kemenczei
Van még egy rossz hírem, a korhatár a Facebook-on 13 év. Mivel 12 vagy, és erre bizonyíték is van, letilthatlak innen a sunyiba Úgyhogy nagyon szépen kérj elnézést, hátha megenyhülök és nem jelentelek be
9:08pm
Csak Egy Zotya
Na de kéremszépen ! Csak nyugotan bátran sok sikert !
9:09pm
Imre Kemenczei
Á, akkor nem lesz kin röhögni, kisfiam
9:11pm
Csak Egy Zotya
jelencsél és kusss !
Imre Kemenczei
"jelencsél"
9:13pm
Csak Egy Zotya
te buzi vagy ! Tiltalak pedofil buzi zaklató !
9:14pm
Imre Kemenczei
Nagy veszteség lesz ez mindannyiunk számára, akik most rajtad röhögünk
9:15pm
Csak Egy Zotya
apu nak szólok !
9:16pm
Imre Kemenczei
Megkérnélek rá. Nagyon szívesen megmutatom neki a fentebbi írásaid, csiszolt modorod, iskolázott helyesírásod és udvarias, jól nevelt stílusod
9:20pm
Csak Egy Zotya
Már késő mutatam neki ! Tiltalak ő monta ! Mert pedofil vagy írássok alapján "-.-
Engedjétek meg, hogy bemutassam "Csak Egy Zotya"-t, a Facebook " Motocross & Supermoto" lapjának főadminhelyettesét link
Előzmény: Simó Kitti magyar női MX-es fotójához "Simon Kitti" nevet írta be, amit volt pofám normális hangnemben észrevételezni.
Ez az üzenetváltás tette mosolygósabbá a mai estém:
Conversation started today
7:31pm
Csak Egy Zotya
Na kopás az oldalamról te motoros ha az vagy !
Mert én szerintem te nem vagy az !
8:19pm
Imre Kemenczei
19 éve motorozok közúton, 6 éve krosszozok, de te biztos megmondod, ki kicsoda és micsoda... Ki vagy te? Azok a magyar krosszosok, akiknek a képeid rakosgatod fel, nagy részt személyes ismerőseim, barátaim. Lehet, hogy téged is ismerlek, te névtelen, arctalan nethuszár. "csak egy zotya", semmi több
8:22pm
Csak Egy Zotya
12 vok hy
Crosss
8:23pm
Imre Kemenczei
Figyelj, nem kezdhetsz így egy beszélgetést, hogy "na kopás" meg ilyenek, mert megalapozza a szar kedvet mindkét részre
mi a baj, a Simó Kitti-s kép? Őt így hívják, ha netről Simon-t láttál, az rossz. Nekem jó barátom a Kitti, azért nem mentem el mellette szó nélkül. De nem voltam bunkó szerintem.
8:24pm
Csak Egy Zotya
Motocross a világom velehalok örök én ez vok !
Imre Kemenczei
nagyon helyes, én is imádom a krosszt
8:25pm
Csak Egy Zotya
12 vok kople az oldalamró ! És ne zaklas és oldalamatse hy !
8:26pm
Imre Kemenczei
Én megpróbáltam, de te tényleg hülye vagy Veled nem lehet normálisan beszélni.
Minden esetre a helyesírásodon nagyon jókat lehet nevetni, ha néha van kedved és időd, írj nekem pár sort
8:29pm
Csak Egy Zotya
Én meg ismerem kyle loza motocross külföldmég a magyaroknál is kirájabbb hehehe ő a példaképem ! cumi !
Na látod nem vagy motoros te fax
8:30pm
Imre Kemenczei
Király, írj még
Bemásolom pár helyre, ha megengeded, nagyon szeretek társaságban röhögni Megyek, vacsorázom valami finomat, abba ne hagyd, írj sokat
...Csak Egy Zotya
Pedofil !
Pedofil pedofil !
8:58pm
Imre Kemenczei
Van még egy rossz hírem, a korhatár a Facebook-on 13 év. Mivel 12 vagy, és erre bizonyíték is van, letilthatlak innen a sunyiba Úgyhogy nagyon szépen kérj elnézést, hátha megenyhülök és nem jelentelek be
9:08pm
Csak Egy Zotya
Na de kéremszépen ! Csak nyugotan bátran sok sikert !
9:09pm
Imre Kemenczei
Á, akkor nem lesz kin röhögni, kisfiam
Csak Egy Zotya
jelencsél és kusss !
Imre Kemenczei
"jelencsél"
9:13pm
Csak Egy Zotya
te buzi vagy ! Tiltalak pedofil buzi zaklató !
9:14pm
Imre Kemenczei
Nagy veszteség lesz ez mindannyiunk számára, akik most rajtad röhögünk
9:15pm
Csak Egy Zotya
apu nak szólok !
9:16pm
Imre Kemenczei
Megkérnélek rá. Nagyon szívesen megmutatom neki a fentebbi írásaid, csiszolt modorod, iskolázott helyesírásod és udvarias, jól nevelt stílusod
Csak Egy Zotya
Már késő mutatam neki ! Tiltalak ő monta ! Mert pedofil vagy írássok alapján "-.-
Imre Kemenczei
Szoktál hazudni?
9:21pm
Csak Egy Zotya
Csáó !
gecc mekkora agyi lejtő
link
Előzmény: Simó Kitti magyar női MX-es fotójához "Simon Kitti" nevet írta be, amit volt pofám normális hangnemben észrevételezni.
Ez az üzenetváltás tette mosolygósabbá a mai estém:
Conversation started today
7:31pm
Csak Egy Zotya
Na kopás az oldalamról te motoros ha az vagy !
Mert én szerintem te nem vagy az !
8:19pm
Imre Kemenczei
19 éve motorozok közúton, 6 éve krosszozok, de te biztos megmondod, ki kicsoda és micsoda... Ki vagy te? Azok a magyar krosszosok, akiknek a képeid rakosgatod fel, nagy részt személyes ismerőseim, barátaim. Lehet, hogy téged is ismerlek, te névtelen, arctalan nethuszár. "csak egy zotya", semmi több
8:22pm
Csak Egy Zotya
12 vok hy
Crosss
8:23pm
Imre Kemenczei
Figyelj, nem kezdhetsz így egy beszélgetést, hogy "na kopás" meg ilyenek, mert megalapozza a szar kedvet mindkét részre
mi a baj, a Simó Kitti-s kép? Őt így hívják, ha netről Simon-t láttál, az rossz. Nekem jó barátom a Kitti, azért nem mentem el mellette szó nélkül. De nem voltam bunkó szerintem.
Csak Egy Zotya
Motocross a világom velehalok örök én ez vok !
Imre Kemenczei
nagyon helyes, én is imádom a krosszt
8:25pm
Csak Egy Zotya
12 vok kople az oldalamró ! És ne zaklas és oldalamatse hy !
8:26pm
Imre Kemenczei
Én megpróbáltam, de te tényleg hülye vagy Veled nem lehet normálisan beszélni.
Minden esetre a helyesírásodon nagyon jókat lehet nevetni, ha néha van kedved és időd, írj nekem pár sort
8:29pm
Csak Egy Zotya
Én meg ismerem kyle loza motocross külföldmég a magyaroknál is kirájabbb hehehe ő a példaképem ! cumi !
Na látod nem vagy motoros te fax
8:30pm
Imre Kemenczei
Király, írj még
Bemásolom pár helyre, ha megengeded, nagyon szeretek társaságban röhögni Megyek, vacsorázom valami finomat, abba ne hagyd, írj sokat
8:31pm
Csak Egy Zotya
Pedofil !
Pedofil pedofil !