Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem sok van, valóban...... én tudok olyan embert, akinek 2 is van. Szervizeltem is már mindegyiket.
Érdekes gép. Arra tökéletes, hogy A-B -be eljusson az ember, akár öltönyben is....a furcsa a sisak nélküliség
Nem sokat látni rohangálni belőle az utakon...
Ráadásul ronda is.
BMW C1........2 db biztonsági öv is van rajta.
ehhhhh
akkor nem csak én vagyok a hüjjjeeeee
ez is olyan mint a megnenyomd piros gomb
És valóban fúj is! Megkövetlek!

http://youtu.be/_q_ifItT5i8
asszonyról simán lefújta a melegítőalsót
Igazad van, nem láttam.
láttál már lombszívót?
ha akarod szív ha akarod fúj
ha nem akarod akkor egyiket sem teszi
és kurvára tud fújni vazzeg szerintem simán tud 250feletti érzetet adni, persze csak szélügyileg, és viszonylag kis területen
Nem olvasni nem tudnak, hanem értelmezni...
ini azt írta, hogy nem a szél miatt motorozol, erre ugyanezt leírja Gino is, hogy a szél kevés.
LombSZÍVÓt írtál, ami szív, és nem fúj, tehát ha belenéz a paraszt, beszíjja az arcát, nempedig szelet visz a hajába bele.
de leszarom az egészet tudodmikor fogok én nektek itt filozofálni, inkább iszom 2 üveg vöröset és simán verem az átlag szintet
baszki itt senki sem tud olvasni?
nem a motor a veszélyes hanem a motorozás.......
Szerintem meg nem a motor veszélyes, hanem aki rajta ül.
Így már borult is a teóriád.
Én azért motorozom, mert volt egy hülye apám, annó 6 éves koromban beoltott, s azóta szeretem a gurulást 2 keréken.
Szeretem, hogy minden rajtam múlik, ezerfelé figyelni, bármerre mehetek, akár árkon-bokron is.
Ez a szabadság, ami nem köt relatíve úthoz.
Mindamellett csak a motor hangját hallod, és igen: élvezed ha olyan helyzetet okozhatsz, ami feltolja az adrenalin szinted.

Röviden ez olyan mint a dohányzás- erről leszokni nem, csak max. /megállni-elviselni-kínok közt kibírni/ lehet a hiányát.
Aki egyszer beleszagol, annak vége van....
szobabiciklire is fel lehet szerelni előre egy hajszárítót,hogy az ember érezze közben a menetszelet.... sőt lehet választani,hogy hideg vagy meleg légáramlat legyen....
olvasd el mégegyszer vazzeg mit írtam
ini másra használja a lombszívót..
lombfújó -ba
A szél kevés....amikor a szervezet érzi a sebességet, gyorsulást....

megmondtad a frankót
az emberek hülyék
nem értik meg hogy azért motorozik a nép mert veszélyes(leszámítva azt a pár buzit aki divatból motorozik)
ha nem lenne veszélyes nem motorozna a többsége
300al sem azért megy az ember mert akkor jobban fúj a szél..... ha csak a szél kellene akkor csak egy lombszívóba bámulna a hokedlin ülve
stbstb
párszor át kellett gondolnom

és azt hiszem leesett
a villamos lámpája is gonosz
ezek a bkv sofőrök jó szemetek
Valamiért szombat este a környékünkön nem ritka hogy a kulcs nem nyitja a zárat!
Veszélyes a rendőrség melója is. A szemtanúk elmondása szerint a két őrült villamosvezető rájuk húzta a kormányt.