Sziasztok youtuben régen láttam egy jó kis humoros videót lényegében arról szólt hogy egy motor napja hogy zajlik először csinált valami turmixos kenyeres reggelit aztán megfürdött motorosruhában megborotválta a sisakját aztán utánozta a Ghostridert meg megverték a haverjai mert valami NFS féle játékban autóval mert menni:D Azt hiszem német videó volt. Szeretnék rajta röhögni még 1x :D Meg haveroknak is megmutatni:) Jobb topikot nem találtam remélem nem baj hogy ideírok:)
Ha valakinek beugrik valami róla szóljon, egy olyan bolygón éltem ahol ilyen házak voltak a jellemzőek, valamint a bolygóra a nálunknál világosabb kék és majdnem neon zöld tenger a jellemző, ennyit tudok csak a bolygóról, valamint, hogy egy negatív faj elpusztította.
irja kommentben, hogy JA ELŐZŐ életemben, de van egy spanom aki meg tudja nézni, belenéz igen, és megmondja. Persze neked is, mindenkinek meg tudja nézni, bele lát.
Két ember utazik a vonaton:
-Én ügyvéd vagyok.
-És van ügye?
-Nincs.
-Akkor maga ügyetlen.
-Nem. Volt egy ügyem...
-Akkor maga együgyű?
-Nem. Elvették tőlem.
-Tudom már! Akkor maga ügyefogyott!
Ez hasonló:
Ilyen képeket tesznek fel:
Ha valakinek beugrik valami róla szóljon, egy olyan bolygón éltem ahol ilyen házak voltak a jellemzőek, valamint a bolygóra a nálunknál világosabb kék és majdnem neon zöld tenger a jellemző, ennyit tudok csak a bolygóról, valamint, hogy egy negatív faj elpusztította.
irja kommentben, hogy JA ELŐZŐ életemben, de van egy spanom aki meg tudja nézni, belenéz igen, és megmondja. Persze neked is, mindenkinek meg tudja nézni, bele lát.
beszarok
Még a pofája sem szakad le!
-Én ügyvéd vagyok.
-És van ügye?
-Nincs.
-Akkor maga ügyetlen.
-Nem. Volt egy ügyem...
-Akkor maga együgyű?
-Nem. Elvették tőlem.
-Tudom már! Akkor maga ügyefogyott!