Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Veszprémi motorosok
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
gabro
Thx... Nem egyszerű... Köszönöm
szityyyu
hát én május végénél előbb nem igen járok arrafele.
Snegurochka
B.Ú.É.K!
Megkésve igaz... jól hallom ilyenkor fogyni? azt tavasszal illik.. csak nehogy ledobjon a paripa mert nem ismer a gazdira
djtoci
Közelebb mint gondolnád!
szityyyu
hol van az még.....
szityyyu
Bosznia az a ciprus.
SM-Atti
Légiósok amint haza kerültök...........egy közös gurulást mindenképpen hozzunk össze!
Kitartást a távolban!
gabro
Szia. Dandártábornok...! Helyzet? Mi van a Ciprusi kaland turával?
szityyyu
Basszus, jó lefogytál!
gabro
Egyenlőre az a biztos hogy addig kint.. Pénteken repülők vissza... Április _májusig tuti maradok..
djtoci
Ezek szerint tavasztól már itthon leszel?
gabro
Köszi... Hát ha nem is a kemény munkától, de fogytam... Így még durvább fog menni a paripa tavasszal...
djtoci
Jó reggelt!
Jól összerogytál a nehéz fizikai munkától!
De azért remélem, a hazai koszt megtette a hatását, és visszanyerted a verseny súlyod!
&rash
ja, és privátba irj neki inkább, ne az alul lévő topikokba, mert onnan idesereglik a sportmotor.hu legalja
&rash
Csodálkoztam is...
Próbáld meg töröltetni a modderral, mielőtt meghivnak a Műmájer meseirós topikba
gabro
Hja. Még jó hogy nem valami home videót
tettem be... Ezt akartam..
&rash
Boldog Új Évet az itt lakóknak
gabro
B. U. É. K. Minden kedves (és nem kedves) ismerősömnek
Én is mentem picit. . 5 km... Kadarta_ Vp. Új garázsba került pici... Mennyei 6.5 perc volt... Szét fogytam... CSAK a bőr rucumat találtam meg....
SM-Atti
B.U.É.K!
Én ma is motoroztam egyet.........................:))))))))))))))))))))))))))))
djtoci
BUÉK!
djtoci
Szép napot!
Közös csopperes ismerősünknek add át légyszi, hogy találtunk egy jó kis geo-láda pontot egy gyönyörű helyen! Mutatok is gyorsan róla egy képet:
Snegurochka
Eddig pedig nagyon úgy tűnik sajnos
kawazsolti
Gyári ,Utgy, BONTOTT kawasaki alaktrészek LEGJOBB ÁRON!
STEELHORSE MOTOR KAWASAKI PÉCS
aggregal
remélem naked bike épül mocidból
Sunny13
Sziasztok:
link
❮❮
❮
…
696 / 743
695
694
693
692
691
690
689
688
687
…
❯
❯❯
Megkésve igaz... jól hallom ilyenkor fogyni? azt tavasszal illik.. csak nehogy ledobjon a paripa mert nem ismer a gazdira
Kitartást a távolban!
Jól összerogytál a nehéz fizikai munkától! De azért remélem, a hazai koszt megtette a hatását, és visszanyerted a verseny súlyod!
tettem be... Ezt akartam..
Én is mentem picit. . 5 km... Kadarta_ Vp. Új garázsba került pici... Mennyei 6.5 perc volt... Szét fogytam... CSAK a bőr rucumat találtam meg....
Én ma is motoroztam egyet.........................:))))))))))))))))))))))))))))
Közös csopperes ismerősünknek add át légyszi, hogy találtunk egy jó kis geo-láda pontot egy gyönyörű helyen! Mutatok is gyorsan róla egy képet:
STEELHORSE MOTOR KAWASAKI PÉCS
link