Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Thx... Nem egyszerű... Köszönöm
hát én május végénél előbb nem igen járok arrafele.
B.Ú.É.K!

Megkésve igaz... jól hallom ilyenkor fogyni? azt tavasszal illik.. csak nehogy ledobjon a paripa mert nem ismer a gazdira
Közelebb mint gondolnád!
hol van az még.....
Bosznia az a ciprus.
Légiósok amint haza kerültök...........egy közös gurulást mindenképpen hozzunk össze!

Kitartást a távolban!
Szia. Dandártábornok...! Helyzet? Mi van a Ciprusi kaland turával?
Basszus, jó lefogytál!
Egyenlőre az a biztos hogy addig kint.. Pénteken repülők vissza... Április _májusig tuti maradok..
Ezek szerint tavasztól már itthon leszel?
Köszi... Hát ha nem is a kemény munkától, de fogytam... Így még durvább fog menni a paripa tavasszal...
Jó reggelt!

Jól összerogytál a nehéz fizikai munkától! De azért remélem, a hazai koszt megtette a hatását, és visszanyerted a verseny súlyod!
ja, és privátba irj neki inkább, ne az alul lévő topikokba, mert onnan idesereglik a sportmotor.hu legalja
Csodálkoztam is... Próbáld meg töröltetni a modderral, mielőtt meghivnak a Műmájer meseirós topikba
Hja. Még jó hogy nem valami home videót
tettem be... Ezt akartam..
Boldog Új Évet az itt lakóknak
B. U. É. K. Minden kedves (és nem kedves) ismerősömnek
Én is mentem picit. . 5 km... Kadarta_ Vp. Új garázsba került pici... Mennyei 6.5 perc volt... Szét fogytam... CSAK a bőr rucumat találtam meg....
B.U.É.K!

Én ma is motoroztam egyet.........................:))))))))))))))))))))))))))))
BUÉK!
Szép napot!

Közös csopperes ismerősünknek add át légyszi, hogy találtunk egy jó kis geo-láda pontot egy gyönyörű helyen! Mutatok is gyorsan róla egy képet:
Eddig pedig nagyon úgy tűnik sajnos
Gyári ,Utgy, BONTOTT kawasaki alaktrészek LEGJOBB ÁRON!

STEELHORSE MOTOR KAWASAKI PÉCS
remélem naked bike épül mocidból
Sziasztok:

link