Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érzem ezt én is. Meg a mozgásomon is, mert egyre tatásabban korizok.
vazze, jönnek elő a szarkalábak.
Itt azért barátságosabb az idő. Sajnos szánkózásra sem alkalmas az akevés ami leesett.
Az itteni bekerült garázsba.....hógarázsba.
garazsban van?
Nem mozdult ez a kocsi november óta... gondolom a gumik tojások lettek, emlékeim szerint nyári ablakmosó maradt benne, az akksi is fasza lehet, mert nem vettem ki... azt hittem haza tudok menni, mielőtt le igényteleneznétek!

szóval érdekes a szitu.
küld a papírt, tarka-val megoldjuk
itt 2 napja megállás nélkül esik a hó...amúgy is volt már egy csomó, már csak gyalog közlekedünk nyomsávokban.
komolya?
Ágyban vagyok. Itt meleg van.
feküdj vissza, hideg van
unatkozom, levizsgáztatom
Jó reggelt!
Állítsd/állíttasd a kocsit valamelyik vizsgaállomás elé addig. Így megúszod az útvonalengedélyt.
gondolkodtam azon is, hogy megkérem valamelyik haveromat .....vizsgáztassa le. De mindenkinek meg van a maga nyűgje, majd jó lesz a Májusban is asszem. Legfejjeb pár napig kocsi nélkül leszek, mikor hazaérkeztem. Legalább lesz idő kiülni a spar kvzóba.
Ha nem nagyon tré és nincs túl szétrohadva akkor biztos.
Útvonal engedély köteles a dolog. A vizsgaidőpont kikérésekor tudsz kérni azt is.
Hali

Szerintem írj a tarkanak egy meghatalmazást, talán le tudja műszakiztatni
annyi időre nem kap. max 1 hét, van ahol 1 hónap. (de azért már vergődik az NKH)
nem. max ha odamenet elkap a rend éber őre.
Kérj hosszabitást, az a biztos.
Ha februárban lejár a műszaki a kocsiról, és csak májusban viszem el műszakiztatni, kell valami büntit fizetnem? Késedelmi dij, vagy ilyesmi?
Mi a pálya? Még nem alszol?
e-bay king

Ilyen, csak magyar árakon.