Helló Bikerek!
Ha romániába szeretnék menni gurulni eggyet hobby endurommal
(norendszám,noműszaki csak egy adásvételi), kivihetem a motort
a határon, és ami legalább olyan fontos, haza is hozhatom?
Uti-futival mennénk ki páran.Ha valaki volt már efféle bevetésen
legyenszíves írjon róla pár sort.
Előre is köszi,egy motoros a dunántúlról.
Ne haragudj, nem volt időm megköszönni. Sikerült vennem egy akksit, bár nem olyan típus, mint amit írtál, mert előzőleg sem olyan volt benn. De ez nem is baj, mert így olcsóbban kihoztam, 10500-ért házhoz hozták. Felsavaztam, kipróbáltam, minden profi. Most a polc tetején várja a tavaszt. Köszönöm még egyszer hogy utánanéztél! Minden jót!
Jó reggelt!
Kisilabizáltam, milyen akksi is kellhet Neked: Yuasa YT14B-4. Yuasa gyártmányt találtam elsőre 39e Ft.-ért. Motobat meg van 17e-ért. Még csak most kezdtem el kutakodni, de az biztos, hogy ÉN csak Yuasa-t vennék.
Kicsit túrok még a neten, hátha van olcsóbb.
Yamaha XVS 1100 V-Starhoz Hypercharger légszűrőt keresek! Tud valaki segíteni?
Szerintem nem problémáznak vele, unió van!
Hornet találkozó
Hornet tali
Ha romániába szeretnék menni gurulni eggyet hobby endurommal
(norendszám,noműszaki csak egy adásvételi), kivihetem a motort
a határon, és ami legalább olyan fontos, haza is hozhatom?
Uti-futival mennénk ki páran.Ha valaki volt már efféle bevetésen
legyenszíves írjon róla pár sort.
Előre is köszi,egy motoros a dunántúlról.
Üdv.:Taki
Veszprém és környéke.
06 20 521 84 99
Aztán ha valaki ír ide, akkor kiderül, hogy igazából mindenki rajta tartja a fél szemét
veletek vagyok innen a "majmok bolygójáról"
hiányoztok is picit...
mondjuk majdnem annyira mint a mocim....
Ne haragudj, nem volt időm megköszönni. Sikerült vennem egy akksit, bár nem olyan típus, mint amit írtál, mert előzőleg sem olyan volt benn. De ez nem is baj, mert így olcsóbban kihoztam, 10500-ért házhoz hozták. Felsavaztam, kipróbáltam, minden profi. Most a polc tetején várja a tavaszt. Köszönöm még egyszer hogy utánanéztél! Minden jót!
Örülök, hogy tudtam segíteni! (Mondjuk bármiféle visszajelzést szívesen fogadtam volna. )
STEELHORSE MOTOR KAWASAKI PÉCS
Kisilabizáltam, milyen akksi is kellhet Neked: Yuasa YT14B-4. Yuasa gyártmányt találtam elsőre 39e Ft.-ért. Motobat meg van 17e-ért. Még csak most kezdtem el kutakodni, de az biztos, hogy ÉN csak Yuasa-t vennék.
Kicsit túrok még a neten, hátha van olcsóbb.
2003-as Yamaha XVS 1100 V-Star motoromba akkumulátort keresek!
Hol találok jó áron?
Köszi!
Elcserélném Laser extrem exhhaus (3 csövü, 850euró volt")kipufogómat,Yoshimura rs5-re!30-579-26-96