Görgőzést azt nem tudom hol csinálnak, de megpróbálok utánakérdezni. Amúgy meg esztergagépbe be kell fogni, úgy lehet látni, hogy mekkorát üt, illetve mérhető indikátor órával.
A teljes teleszkóp azt hiszem az én gépembe nem fér be, de ha ki van szerelve a csúszószár, azt be tudom fogni.
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy tud e valaki itt a környéken olyan szakit, vagy műhelyt, ahol a teleszkópszárakat meg tudják lesni, hogy "egyenes" e, illletve ha kell, ki tudják görgőzni...
Ötletek?
Már többszőr festettem a Cicáéknál, szépen dolgoznak,akár kissebb javítás, vagy komplett festés. Hogy olcsó e, azt nem hinném. Veszprémben az autóclub melletti garázssoron vannak.
A másik meg hogy ma délelőtt Csehbányai kocsmánál bandázó motoros kör adhatna valami elérési lehetőséget,persze csak ha nem zavarna +1-2 ember.Ma arra mentem de elkellet mennem wc-re mire visszaértem eltűnt mindenki.
Ha magatokra ismertek kérlek jelentkeztek!
üdv
Húúú hát passz!
Idén nem hinném, hogy motoroznék még arra felé!
Max ha nem lesz 30 fok, meg 70fokos aszfalt! :D
De ha arra járok és nem felejtem el, akkor utána járok :D
Nem tudom, ki dolgozik ott, csak azt, hogy pár éve nagyon vicces kaját ettünk. Valami "zsebecskének" hívták, olyan szendvics forma izé volt Van még ott olyan?
Egy K8-as 600-as Gixxer ami két felé szakadt!
A villanyaknál eltört a motor ahogy néztem!
A srác a pihenőnél ment lefelé, és a balos kanyarban szenvedte a balesetet!
Véleményem szerint az első kereke csúszhatott ki, a motor jobbra a szalagkorlát lábával ütközhetett, amitől az eleje ott is maradt, a hátulja pedig átcsapódott a másik sávba!
A srác is gondolom a szalagkorlát miatt szenvedte a sérüléseit!
Mi pont akkor indultunk hazafelé, mikor jöttek fel a barátai, hogy a Gyuri el esett!
Mindenki ugye rögtön mentő, biztosítottuk az utat, és mi egy percre megálltunk a helyszínen, de a srác tudta mozgatni minden végtagját, magánál volt, ahogy néztem a jobb lába az el is tört sajnos!
Mi ezek után elindultunk lefelé, integettünk mindenkinek, hogy lassítson, vészvillogóval mentünk, hogy figyelmeztessünk mindenkit!
Én ennyit tudok a dologról!
Aki talál valami írást azt kérem linkelje be ide nekem, vagy küldje el a beciby@citromail.hu e-mail címre, érdekelne, hogy mi lett a sráccal!
Köszönöm szépen előre is!
Remélem mihamarabb felépül a srác, és tavasszal újra motorozik a szerpentinen!
Talán Gsxr volt, k7-től felfelé, kék-fehér. Ahogy ment felfelé a pihenő utáni első balosban sokallt be. Motor eleje off. Csak akkor értem oda, amikor már összelapátolták a motort.
Űdv! A mai Naplóban van egy kis cikk róla. Azt írja, hogy a cseszneki autóspihenőnél lévő szakaszon bukott. A veszprémi kórházba vitték a zirci mentők súlyos hasi, gerinc- és medence sérülésekkel.
Sziasztok!
Nem olyan rég fent jártam Cseszneken, és történt egy motor baleset, mikor jöttem haza!
Ha valamelyikőtök esetleg tudna majd pár mondatot írni, hogy mi történt a sráccal akkor kérem tegye meg!
Esetleg ki mit hallott, azt tegye közzé!
Köszönöm!
A teljes teleszkóp azt hiszem az én gépembe nem fér be, de ha ki van szerelve a csúszószár, azt be tudom fogni.
Eltűnt teljesen a törzsgárda, szomorú vagyok
Üdv
G
Érdeklődnék, hogy tud e valaki itt a környéken olyan szakit, vagy műhelyt, ahol a teleszkópszárakat meg tudják lesni, hogy "egyenes" e, illletve ha kell, ki tudják görgőzni...
Ötletek?
Köszi
üdv
Benézek majd hozzájuk
Veszprém környékén tudtok ajánlani fényezőt? (lehetőleg olcsót, és jót) persze tudom hogy ez lehetetlen de hátha mégis
köszi
köszi
üdv
Tarka neked köszi!
A másik meg hogy ma délelőtt Csehbányai kocsmánál bandázó motoros kör adhatna valami elérési lehetőséget,persze csak ha nem zavarna +1-2 ember.Ma arra mentem de elkellet mennem wc-re mire visszaértem eltűnt mindenki.
Ha magatokra ismertek kérlek jelentkeztek!
üdv
Veszprém környékén tudtok felni javítást,görgőzést?
link
köszi
üdv
Mindenesetre jobbulást a srácnak.
Idén nem hinném, hogy motoroznék még arra felé!
Max ha nem lesz 30 fok, meg 70fokos aszfalt! :D
De ha arra járok és nem felejtem el, akkor utána járok :D
A villanyaknál eltört a motor ahogy néztem!
A srác a pihenőnél ment lefelé, és a balos kanyarban szenvedte a balesetet!
Véleményem szerint az első kereke csúszhatott ki, a motor jobbra a szalagkorlát lábával ütközhetett, amitől az eleje ott is maradt, a hátulja pedig átcsapódott a másik sávba!
A srác is gondolom a szalagkorlát miatt szenvedte a sérüléseit!
Mi pont akkor indultunk hazafelé, mikor jöttek fel a barátai, hogy a Gyuri el esett!
Mindenki ugye rögtön mentő, biztosítottuk az utat, és mi egy percre megálltunk a helyszínen, de a srác tudta mozgatni minden végtagját, magánál volt, ahogy néztem a jobb lába az el is tört sajnos!
Mi ezek után elindultunk lefelé, integettünk mindenkinek, hogy lassítson, vészvillogóval mentünk, hogy figyelmeztessünk mindenkit!
Én ennyit tudok a dologról!
Aki talál valami írást azt kérem linkelje be ide nekem, vagy küldje el a beciby@citromail.hu e-mail címre, érdekelne, hogy mi lett a sráccal!
Köszönöm szépen előre is!
Remélem mihamarabb felépül a srác, és tavasszal újra motorozik a szerpentinen!
Talán Gsxr volt, k7-től felfelé, kék-fehér. Ahogy ment felfelé a pihenő utáni első balosban sokallt be. Motor eleje off. Csak akkor értem oda, amikor már összelapátolták a motort.
Nem olyan rég fent jártam Cseszneken, és történt egy motor baleset, mikor jöttem haza!
Ha valamelyikőtök esetleg tudna majd pár mondatot írni, hogy mi történt a sráccal akkor kérem tegye meg!
Esetleg ki mit hallott, azt tegye közzé!
Köszönöm!