Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt Fiatal ember! Minden OK veled?
tényleg...viszont,Gabi bácsi...:)
A múlt héten szombaton elugrottunk a Mariannkával az üvegtigrishez Tinnyére. Természetesen a GPS által ajánlott legrövidebb úton mentünk. Úgyhogy bementünk valami erdei szolgálati útra. Nézett is az egyetlen arrajáró autós, mit keres srra egy ekkora motor pizzásdobozzal... Na jó eg kis vakarcs is futott előttünk egy darabig. Na az is muris volt. Aztán mentünk tovább Visegrádra bobozni. Mondjuk Esztergom meg Visegrád között csapattunk egy jót. Főleg visszefelé gurult el a gyógyszerem. Ráadásúl jött arra két motoros is. Jó volt menni velük. Aztán délután négy körül már almádiban fagyiztunk. Jó kis nap volt. Röviden ennyi a sztori.
Ki az az Apu?

Nem bánnám, ha valaki tervezte volna a holnapi felmenetelt
Akkor sztorizzatok, legalább monitoron keresztül had legyek otthon.
Apu nem megy?
Sziasztok.

Vasárnap megy valaki a Motorkiállításra?
Én terveztem menni, de eddig egyedül vagyok.
Nem, mi így élünk.
bocsánat.....megdöglöttetek?
Hali
Tudtok ajánlani Veszprém környékén motorszerelőt?Motorvásárlás előtt vagyok,egyrészt ott kérném segítségét meg persze későbbiekben a szervizelésnél is. A kiszemelt motor Suzuki Drz.
köszi
üdv
Üdv Mindenkinek!
Boldog névnapot a ma ünneplőknek!
Hát leginkább én akkor láttam mikor gyalog voltam, akkor viszont 5 percenként látni lehetett őket:) Pápára is mentem meg győrbe gondoltam sok helyen mérnek de hát nem:) Vagy az is lehet nem vettem észre őket:)
Végre szezonkezdet van:) Tsá
Pedig a házgyárin minden este mérnek!
Üdv!
Sünöket érdekes módon egyszer nem láttam még idén pedig sok állat kinn volt már:) Semmi olajfolt nincsen csak még poros az ut ennyi, majda tavaszi eső lemossa a mocskot:)
Szevasztok Szomszédék

Érdeklődnék, hogy Csesznek környékén milyen a 82-es? Olajfoltokkal és sünökkel tűzdelt, vagy közlekedhető összehúzott farpofák nélkül is?

Köszöntem
Srácok!
Aki nézte aki nem
Köszönöm szépen

A motor úgy fest ki lesz állítva a motorkiállításon, szóval én megyek, jön Velem valaki?
ha még valaki nem tette de teheti, holnap 11ig Szavazzon az én tervemre
...én csak helyetted gondolkodtam pénzügyileg.
Sziasztok elkészült a weboldalunk nézetek körül nálunk !
www.pestimotoros.hu
dumagép
a k...a szádat. ..... te mondtad, hogy ne javittasuk azt a részét.
Sziasztok!

Biztosan hallottatok a Honda új versenyéről/nyereményjátékáról!
Honda Dekorrobogó.
Egy Honda robogót lehet megtervezni hogy nézzen ki.

Mindez facebookon.
Nos én neveztem, és ha valamelyikőtök, szokott facebookon lógni nem bánnám ha megnéznétek véleményeznétek.. és még szavaznátok is arra amit én terveztem.

http://apps.facebook.com/dekor...

Itt lehet elérni. A motor alá csak annyi van írva: Erika.
De ha rá kattintatok kiírja : Erika Snegurochka

Köszönöm mindeninek aki ezt megteszi
jelentem: a birodalmi lépegető visszakerült a helyére.
Nem volt nehéz kitalálni, hogy a 8-as a tiéd: ott volt a legtöbb fáradtolaj!
ha csak itt, az még nem gáz!

figyelek ám!