Barátom a kpm-hez vitte az 1000RR-jét anno. Odament, elintézte a papirokat, betolta a motort az állomásra, aztán mikor végeztek megkérték indítsa már be, milyen hangja van. Természetesen az akksi pont akkor halt meg. Ennyi. A csilli-villi motornak nem tett jót a 4 év alatti 2500 km. A vizsga megvolt úgy, hogy a motort nem lehetett beindítani. A féket nézik csak, az meg működik az nélkül is.
Üdv! Én az autoclubnál vizsgáztattam egy hónapja, igaz visszatettem a gyári dobot, de azt mondták, ha E betüs nem foglalkoznak a hangjával. Bejelentkezés nélkül oda lehet menni. Fél óra alatt megcsinálták úgy, hogy én álltam be vele, ők csak rátolták a fékpadra meg ki a műhelyen kívülre. A hangját jóformán akkor hallották amikor elmentem vele. Szerintem jó fejek .
Mondjuk azért nem rakom vissza mert talán nincs meg :D
Szeretek hangoskodni de sokan így vannak vele szerintem:)
Szűkítőt berakom addig akkor nem kínlódnak már vele kpm-nél nem?
Üdv! Valaki nem tud veszprém és környékén olyan helyet ahol könnyen átmegy a műszakin a moci? Gondolok itt a hangos dobra mert más nincs ami probléma lehet aztán ezt is figyelik már. Aki tud annak megköszönném.
Üdv
Kb háromszor voltam a helyszínen. Egyszer beiratkozni, egyszer vizsgázni...kérdezett három táblát, az egyik az autópálya volt emlékszem, ez volt az elméleti vizsga, utoljára pedig a gyakorlati vizsga volt. Meg kellett kerülnöm 4 bólyát, majd egyenesen visszamenni, lefékezni, megállni. Mire fordultam vissza a bólyakerülgetésből, a vizsgabiztos, meg az oktató elmentek kávézni. Harmad árban volt az itthonihoz képest.
Már nem emlékszem a nevére. Egy szemüveges koma volt. Én egy 250-es ETZ-n tanultam amit valami konténerből szoktunk kitolni. Mondjuk az is korrekt kis gép volt, mert volt olyan is, amikor nem kellett betolni. (Ha emlékeim nem csalnak, akkor valamikor télen jártam vezetni.)
Akkor téged is a "feribácsi" oktatott?
ordítzott az ha kell,ha nem. óránként 3szor mentünk a házukhoz mert cukorbeteg volt. aztán ha valamiért bepörgött megelőzött úgy,hogy majdnem átment a tanulón és elhúzott a pi..ába. az atinál megtaláltuk mindíg.
a motorokról meg jobb,ha nemis beszélek. amin ént tanultam azt szerintem a mad.-maxból vették át oktatási vélokra,honda cbx750,öklötte az olajat meg füstölt mintha vizesgazt égetnének.
Üdv!
Köszi, az ATI a tarsolyban marad! Viszont lehet, hogy megvárom az új évet, legalább frissül a géppark az új szabályoknak hála("A" kat. min 600cc).
Üdv!
Én '92-ben jártam A1-re, azóta nem nagyon figyelgettem az iskola dolgokat. Legközelebb majd ha a fiam 15,5 lesz. Mondanám, hogy menj az ATI-hoz, de fogalmam sincs milyen lehet most ott a motoros oktatás. Annak idején rendesen belénk verték az útvonalat: azon nyomban megmondták a hibát. Persze nem volt mindenféle rádiós kütyü-mütyü! Megállított az oktató a legközelebbi buszmegállóban, vagy utcasarkon, és jól kiüvöltötte magát. Ciki is volt a buszra várakozók előtt végighallgatni. Még jó, hogy sisak volt rajtunk! (Ma lehet, hogy ugyanezért már az ombudsmanhoz szaladnának! )
Hali! Az egyik ismerősöm motort szeretne venni, ezt a gépet nézte ki magának: http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cb_600_f_hornet-6003544, tud esetleg róla valaki valamit?
Sziasztok!
Augusztus 11-én,azaz most szombaton lesz öcsém esküvője,itt ZIRCen.Faterral arra gondoltunk,mivel öcsém,fater és én is motorozgatunk,hogy az esküvő napján összehívunk egy kisebb-nagyobb motoros társaságot,akik sorfalat állnának nekünk,miközben sétálunk a városba.Délután fél4körül lenne a gyülekező!Aki környékbeli,nem lehet neki gond,aki messzebb lakik,motorozhatna egy kicsit!
Ha valaki vevő az ötletre,legyen szíves @mail-ben jelezzen:
sorroli kukac vipmail.hu !
Ha valaki szólna haveroknak,bárki jöhet!Motortípustól függetlenül!
Előre is köszönöm!
Motoros üdv: Roli
Isa! Köszi hogy mondtad az autóklubbot:) Jol jártam mert fater klubtag és kemény 6400 ft volt:)
Köszi:)