Szia
Elmennék persze ilyen útra is.Mondjuk nem tudom hogy mennyi az utazó sebességetek,mert ha 45 perc alatt megettétek az utat akkor ott a drz izzadt volna
Ezt meg is értem de haver is sportgéppel jön igy azért sűrűbben megállunk mert megfájdul a csuklója. Nekem is megszokott a valagam ugyhogy detto :) Amugy meg hamar meg lehet tenni a határig az utat. Mult szombaton is márkorol 45 perc alatt szombathelyen voltunk, aztán tankolás kis pihenés:)
Szia
1.Nekem ez lenne az első Balaton körüli utam!
2.Amit mondasz túra is biztos jó lehet,csak nézd meg a te illetve az én gépem!
Egy cseppet kényelmesebb és jobban illik neki a hosszú táv,persze nem azt mondom hogy nem mennék el,de nekem már 150km után fáj a seggem,meg hangyák mászkálnak a lábamban kezemben.
üdv
Szerintem a balatoni körút az már halál uncsi:) Ennyiből menjünk el szombathely fele onnan kőszegnél ki vagy bucsunál ausztriába és élvezhető utak vannak és tájak :D Legalábbis én igy csinálom elég volt a sok kátyukerülgetésből :)
Köszi az invitálást, de nem tudok elmenni, mert dolgozom.
(Egyébként meg jobban jársz, ha itt az északi parton keresel egy jó kis utat, mert ami a déli parton van, az agyrém. Millió kocsi, dugó, lakott területek egymás hegyén-hátán, tele mérő állomásokkal. )
Sziasztok!
Augusztus 11-én,azaz most szombaton lesz öcsém esküvője,itt ZIRCen.Faterral arra gondoltunk,mivel öcsém,fater és én is motorozgatunk,hogy az esküvő napján összehívunk egy kisebb-nagyobb motoros társaságot,akik sorfalat állnának nekünk,miközben sétálunk a városba.Délután fél4körül lenne a gyülekező!Aki környékbeli,nem lehet neki gond,aki messzebb lakik,motorozhatna egy kicsit!
Ha valaki vevő az ötletre,legyen szíves @mail-ben jelezzen:
sorroli kukac vipmail.hu !
Ha valaki szólna haveroknak,bárki jöhet!Motortípustól függetlenül!
Előre is köszönöm!
Motoros üdv: Roli
Cím: 8200 Veszprém, Hold utca 12 .
Telefon: (30) 385 8855
Alutigris 2007 Kft.
Alufelnik javítása,hegesztése,görgőzése,porfestése,alumínium hegesztés.
Nagyon ügyes,korrekt én is dolgoztattam már vele . Egy hátránya: a sok meló miatt hosszú határidő.
Ha a környéken vagy akár máshol tudtok jó állapotú ELADÓ Honda Nsr 125-ös típusú motort 1997-200... évjárattal és lehetőleg jó áron!Kérlek szóljatok!
mail: papdibettina@gmail.com
Elmennék persze ilyen útra is.Mondjuk nem tudom hogy mennyi az utazó sebességetek,mert ha 45 perc alatt megettétek az utat akkor ott a drz izzadt volna