Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia
Elmennék persze ilyen útra is.Mondjuk nem tudom hogy mennyi az utazó sebességetek,mert ha 45 perc alatt megettétek az utat akkor ott a drz izzadt volna
Ezt meg is értem de haver is sportgéppel jön igy azért sűrűbben megállunk mert megfájdul a csuklója. Nekem is megszokott a valagam ugyhogy detto :) Amugy meg hamar meg lehet tenni a határig az utat. Mult szombaton is márkorol 45 perc alatt szombathelyen voltunk, aztán tankolás kis pihenés:)
Szia
1.Nekem ez lenne az első Balaton körüli utam!
2.Amit mondasz túra is biztos jó lehet,csak nézd meg a te illetve az én gépem!
Egy cseppet kényelmesebb és jobban illik neki a hosszú táv,persze nem azt mondom hogy nem mennék el,de nekem már 150km után fáj a seggem,meg hangyák mászkálnak a lábamban kezemben.
üdv
Hali!

Szerintem a balatoni körút az már halál uncsi:) Ennyiből menjünk el szombathely fele onnan kőszegnél ki vagy bucsunál ausztriába és élvezhető utak vannak és tájak :D Legalábbis én igy csinálom elég volt a sok kátyukerülgetésből :)

Na Hali
Üdv!

Köszi az invitálást, de nem tudok elmenni, mert dolgozom.
(Egyébként meg jobban jársz, ha itt az északi parton keresel egy jó kis utat, mert ami a déli parton van, az agyrém. Millió kocsi, dugó, lakott területek egymás hegyén-hátán, tele mérő állomásokkal. )
Sziasztok!
Augusztus 11-én,azaz most szombaton lesz öcsém esküvője,itt ZIRCen.Faterral arra gondoltunk,mivel öcsém,fater és én is motorozgatunk,hogy az esküvő napján összehívunk egy kisebb-nagyobb motoros társaságot,akik sorfalat állnának nekünk,miközben sétálunk a városba.Délután fél4körül lenne a gyülekező!Aki környékbeli,nem lehet neki gond,aki messzebb lakik,motorozhatna egy kicsit!
Ha valaki vevő az ötletre,legyen szíves @mail-ben jelezzen:
sorroli kukac vipmail.hu !
Ha valaki szólna haveroknak,bárki jöhet!Motortípustól függetlenül!
Előre is köszönöm!
Motoros üdv: Roli
Hali
Mit szólnátok 25-26.-ai hétvégén egy Balaton körúthoz? SM partyra gondolok főleg,persze más gépeket is szívesen látnánk!
üdv
Cím: 8200 Veszprém, Hold utca 12 .
Telefon: (30) 385 8855

Alutigris 2007 Kft.
Alufelnik javítása,hegesztése,görgőzése,porfestése,alumínium hegesztés.
Nagyon ügyes,korrekt én is dolgoztattam már vele . Egy hátránya: a sok meló miatt hosszú határidő.
Hello Szomszédok!

Azt csiripelik a madarak, hogy foglalkozik valaki Veszprémben motorkerékpár felni görgőzésével. Elérhetőséget tudnátok esetleg adni?

Köszönöm.
Mondjuk ha ennyibe kerül, akkor meggondolandó, hogy vagy még egy rafting, vagy a kötélpálya.
http://www.ziplineslovenia.si/

kb 50 EUR, pontos ár még nincs
Láttad esetleg valahol, hogy mennyibe kerűlhet? Én nem találtam sehol. Mondjuk nagyon nem is merültem bele a keresgélésbe.
Hali

Köszönöm a motyót:) csak a matracokat használtuk

Néztem már videót, jó bulinak tűnik

Üdv
G
Jó reggelt!
Nagyon király a cucc, amit adtál! Kipróbálták a gyerekek is, meg mi is.

Gyorsan visszahoztad a motyót, köszönöm! Kellett használtátok?

Találtam Nektek még egy kis adrenalin fröccsöt a szlovén túrátokhoz!
Üdv SKacok!
Nem tud valaki a közelbe véletlenül krómozot?

Köszi
Hali
Ha minden igaz lesz hétvégén Bakonynánán Endúró verseny ,tudtok erről valamit? Nem találtam róla semmi infót.
üdv
Basszus, egyre szebb vagy!
Szeva! Minden faca volt? Figyeltelek folyamatosan, de nem láttalak. Takarásban voltál? (Mellesleg mi is most értünk haza. )
Jöttünk, láttunk, győztünk:) 3000m magasan
Sziasztok!

Ha a környéken vagy akár máshol tudtok jó állapotú ELADÓ Honda Nsr 125-ös típusú motort 1997-200... évjárattal és lehetőleg jó áron!Kérlek szóljatok!
mail: papdibettina@gmail.com

Előre is Köszi!
szia érdekelne a kesztyű ha még aktuális! cím: csemete67@freemail.hu
Pofás kis cucc
szerintem fektess be egy Re-vansba!
Már megvan a megoldás
Szúnyog irtás pszichopata módra: