Dehogynem, épp olyan, mint ami a képeden van
Szép hangja van, azt messziről meghallottam. Aztán láttam még egy Yahama supermotót is, na az viszont azt hiszem sokaknál kiverte a biztositékot Gázt vissza engedve szép durrogós hang, ahogy annak lennie kell - a versenypályán
Tehát. Ha nem BMW-d van, akkor csináltatnod kell egy körmös kulcsot. Ha jól emlékszem a régi MZ-k szerszámkészletében volt is egy ehhez nagyon is hasonló gumi szerelő szerszám. (Most motorral vagyok, a kocsimban van benn egy ilyen.) Ha gondolod lefényképezem Neked. Szerzel egy olyan szerszámot, és szépen bereszeled a "körmös" részt olyanra ami a motorodhoz jó.
No holnap megy ki valaki az Arénához? Én annyit tudok, hogy háromnegyed 11 körül az intersárnál fogok portyázni, utána ahogy alakul, lehetséges kinézünk a fentebb említett színhelyre is
szúnyog
Szép hangja van, azt messziről meghallottam. Aztán láttam még egy Yahama supermotót is, na az viszont azt hiszem sokaknál kiverte a biztositékot Gázt vissza engedve szép durrogós hang, ahogy annak lennie kell - a versenypályán
Oszt' finoman, mint ahogy a bika ba..ik. Nem kell reszelgetni meg szerezni....
moci: cbr rr 600cc 2008
hol a tunya?
A BMW S1000RR-edhez az indítókulcsod is jó. Gondolom az van, mert az adatlapodról sajna nem derül ki semmi...