Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te.... beajánlak fészbukon, most megcsinálhatnád a tuti üzletet, erre elszúrod?
Erre nem is gondoltam Azért linkelhetted volna közvetlen a femina.hu oldalt, nincs abban semmi gáz
Itt mindent megtalálsz

szúnyog
Azt csicsergik a madarak, tudod az ellent a szúnyogokra. Kíváncsi lennék rá, mielőtt valami drasztikushoz folyamodnék
Dehogynem, épp olyan, mint ami a képeden van
Szép hangja van, azt messziről meghallottam. Aztán láttam még egy Yahama supermotót is, na az viszont azt hiszem sokaknál kiverte a biztositékot Gázt vissza engedve szép durrogós hang, ahogy annak lennie kell - a versenypályán
Véletlenűl nem fekete volt az xx, utassal?
Úgy tűnik, nem akar. Láttam ma a Munkácsyn egy XX-et, dobozolva. Lehet menekült vele a hőség elől valami hűsebb vidékre.
felhozom a topikot, hogy ismét legyen lehetőséged riposztozni
Nyithatnánk egy motorszépség-szalont. Te adnád a vegyszereket, én a tudást. A motorod meg lehetne a bemutató darab. Úgyis mindíg koszos!
Köszönöm
akkor estére a gumidatkend le vele...
Hülye vagy, tele van vele a raktár
Adj az aggregalnak is. A múltkor láttam, hogy igencsak szüksége van rá!
külsőleg, a gumi felületén használandó
Vettem egy fasza felnitisztítót!
Tessék!
körmös kulcs....uggyanmá'.... tompa vágó und kalapács.
Oszt' finoman, mint ahogy a bika ba..ik. Nem kell reszelgetni meg szerezni....
Hűű azt megköszönném...
moci: cbr rr 600cc 2008
te! ezmegmiez?
hol a tunya?
Tehát. Ha nem BMW-d van, akkor csináltatnod kell egy körmös kulcsot. Ha jól emlékszem a régi MZ-k szerszámkészletében volt is egy ehhez nagyon is hasonló gumi szerelő szerszám. (Most motorral vagyok, a kocsimban van benn egy ilyen.) Ha gondolod lefényképezem Neked. Szerzel egy olyan szerszámot, és szépen bereszeled a "körmös" részt olyanra ami a motorodhoz jó.
Neked is üdv!
A BMW S1000RR-edhez az indítókulcsod is jó. Gondolom az van, mert az adatlapodról sajna nem derül ki semmi...
Valaki tudja hol lehet olyan eszközt/kulcsot szerezni, amivel lehet a felfüggesztést állítani ha van utas?
No holnap megy ki valaki az Arénához? Én annyit tudok, hogy háromnegyed 11 körül az intersárnál fogok portyázni, utána ahogy alakul, lehetséges kinézünk a fentebb említett színhelyre is
no komment