Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

7főre megvan. Majd szólok.
Nana,azért ennyire nem drámai a helyzet..
Uncsitesóm 600as gixere teljsen telitalpas...az R1 úgy szintén...
Nem gondolnám hogy az 1000es gixi bármennyivel is magasabb lenne..Ezek sport motortok egyébként is,nem a hozzád hasonló góliátokra van méretezve...
Szerintem inkább te fogsz viccesen kinézni rajta, füled mellett a lábaiddal...
meglepetés, nőknek szól
Vagy fél órával később engedik csak indulni, mert akkor érkezik akkor mint a többiek
Hát szerintem meglátnak, aztán neked előveszik a 4OOas belpiacosat!

.... vagy addig beszerzel egy magasított talpú motoros csimmát!
Nana...
Nem regisztrálok senkit...
Én érek oda elsőnek,felpattanok a gixerre és az lesz a következő tesztpilóta aki utólér...
Balatonboglári tesztmotorozós kiruccanás július 9.-én, szombaton. Indulás reggel 8.00-kor az almádi úti Shell kútról.

- Szityyyu+barátnő
- Djtoci+barátnő
- Aggregal
- Gabro (Keszthely felé megy, és előbb odaérve beregisztrál mindenkit!)
-
-
-

milyen listát? Odamegyünk majd, aztán feliratkozunk! Mi leszünk az elsők!
És mennyi?
Lökd inkább a listát, és engem is írj fel rá+a barátnőmet. Légyszi!
Jó éjt!
erről jut eszembe, mikor a kawát eladtam, volt egy matula dzsekszon, aki nagyon érdeklődött utána. Feltett egy csomó igazi gyökér kérdést, már vissza sem tudom idézni, csak azt, hogy pillanatok alatt felmérgelt, nem akartam elhinni, hogy ilyen marhák a világon vannak szabadon.... de az utolsó kérdésére emlékszem, az betette a kaput! Megkérdezte, hogy mennyi a károsanyag kibocsájtása....volt egy kis hatásszünet, mert nem hittem el, hogy jól hallok, visszakérdeztem, hogy azt kérdezte-e, hogy mennyi a károsanyag kibocsájtás. Azt mondta igen....ekkor elküldtem az anyjába!
környezet tudatosak vagyunk, a liter fölötti lökettérfogatnak már túl nagy a károsanyag kibocsájtása!
a geometria jó...az erő áll a dolgok mögött! ... meg a 16-4Oes gyári lánckerekek helyett a 15-42es! De a gyárival is felemeli, csak nem 6ezernél, hanem mondjuk 75OOnál! .... de ha gyanakodsz a rossz geometriára, akkor az aprilia mérnökeivel kéne erről vitáznod, lehet meghallgatnak!
Hurka Gyurkák! Inkább írjatok ide egy jelentkezős-névsoros-mikor-honnan indulós hozzászólást! Meg hogy csak 1000 ccm felettiek jelentkezhetnek! Ja, hogy a Tiétek az alatti? Anyira sajnálom! :(
Jó,jó...emelgeti az elejét...de az jó?
addíg sincs kontroll..
lehet rossz geometria áll a dolgok mögött..
Miért, mert nem tudtál menni vele?
most már képbe vagyok a Tünci képességeivel...
csak második lehetsz...
hja..gondolom...
üléspozíció,?kényelem? egy gixeren?!teljesen másodlagos tényező..only power...
Míg te Keszthely felől odaérsz, mi Pécsen keresztül várunk egy kávéval ott!
miért, ti nem Keszthely felé indulnátok?
semmit, sörhasú madarak istenitik! Szerintem azt hagyd a végére!
szerintem nagyon nem tudod majd kihegyezni, biztos nem lesz olyan tesztkör, ahol érdemben a 18O lovat kiélnéd! Itt a kényelem, üléspozició, stb amit meg tudsz nézni! Meg jó buli!
Akkor ki fog beregisztrálni bennünket? Bár lehet így is Ő lesz a gyorsabb!